No tak nadgorliwe opiekunki-takie są lubiane i przez rodziny i przez agencje.
Ale skoro opiekunka musi wyżyć z takich skromnych pieniędzy to rozumiem że agencja w ramach soliadrności też skromny rachunek wystawi rodzinie....
No tak nadgorliwe opiekunki-takie są lubiane i przez rodziny i przez agencje.
Ale skoro opiekunka musi wyżyć z takich skromnych pieniędzy to rozumiem że agencja w ramach soliadrności też skromny rachunek wystawi rodzinie....
Od czego nowoczesność mamy Binor?
To ze nie było i nie ma, nie oznacza, że nie będzie.
Mówisz o implantach piersi? :D
Amelko droga, ja trochę zacofana jestem i nie idę z czasem, postępem i osiągnięciami:-).
Igga, to zapraszam Cię do siebie, jak będziemy w Pl w tym samym terminie. W końcu muszę dbać o Męża swego i też przedłużyć mu o lat 5 życie. No chyba, że oglądanie dekoltów w TV też się liczy, to nie musisz przyjeżdżać:-))).
Binor nie bądz taka szczodra i nie dogadzaj swojemu mężowi w ten sposób, bo może jemu życie przedłużysz, ale możesz się oszukać....:):):)
Tak. Ale to wybór każdego z osobna. Chociaż znajoma zrobiła sobie cycki, tzn. na powrót je postawiła, no i zadowolona jest tak samo jak i jej mąż. Chociaż zazdrosny się jakiś bardziej jakby o nią zrobił "-))
Zastanawiam się nad zabiegiem podniesienia powiek. Widziałam moją Koleżankę po i przed.
Jak na moje - rewelacja. "Otwarte", rześkie, czyli świeże spojrzenie jak u 18 latki. Makijaż oczu ma cały dzień w stanie nienaruszonym.
Ale ja muszę najpierw jedno zaczęte skończyć. :-))
no i się zaczyna.... pdp robi wielkie porządki u siebie...
kilka dni temu dała mi rękawiczki, ale nie na zimę, tylko takie eleganckie, ale ja na szczęscie znalazłam swoje (ufffffff!) i nie bede musiala zakladac azurowych. Teraz przynosi mi taki skórzany całkiem spoko plecak...
Ciekawe co będzie następne?
Trzy lata temy dostałam 2 stroje kapielowe ,dobrze że to nie był mój rozmiar -tak dla rozjasnienia to moja Pdp ma 90 lat -te stroje to były naprawde retro .
Nie znasz dnia i godziny -tak i nie znasz czym cie uraczy Pdp lub rodzina. xD
hehe, zapewne zostawię te skarby, wcisnę głęboko w szafie, nikt nie zauważy...
Ja od niedzieli już w Pl :) Pozdro!
Amelko droga, ja trochę zacofana jestem i nie idę z czasem, postępem i osiągnięciami:-).