Na wyjeździe #21

04 marca 2015 19:24 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

No tak nadgorliwe opiekunki-takie są lubiane i przez rodziny i przez agencje.
Ale skoro opiekunka musi wyżyć z takich skromnych pieniędzy to rozumiem że agencja w ramach soliadrności też skromny rachunek wystawi rodzinie....

No, akurat tam było "fifty- fifty", inaczej mówiąc agencja miała
dobrze:)
04 marca 2015 19:42 / 4 osobom podoba się ten post
amelka

Od czego nowoczesność mamy Binor?
To ze nie było i nie ma, nie oznacza, że nie będzie.

Amelko droga, ja trochę zacofana jestem i nie idę z czasem, postępem i osiągnięciami.
04 marca 2015 19:54 / 4 osobom podoba się ten post
Lawenda

Mówisz o implantach piersi? :D

Tak. Ale to wybór każdego z osobna. Chociaż znajoma zrobiła sobie cycki, tzn. na powrót je postawiła, no i zadowolona jest tak samo jak i jej mąż. Chociaż zazdrosny się jakiś bardziej jakby o nią zrobił "-))
Zastanawiam się nad zabiegiem podniesienia powiek. Widziałam moją Koleżankę po i przed. 
Jak na moje - rewelacja. "Otwarte", rześkie, czyli świeże spojrzenie jak u 18 latki. Makijaż oczu ma cały dzień w stanie nienaruszonym.
Ale ja muszę najpierw jedno zaczęte skończyć. )

04 marca 2015 20:07 / 3 osobom podoba się ten post
Ja tez uważam że wybór każdego z osobna na dzien dzisiejszy nie muszę jeszcze i nie myślę ale nie wiem co będzie za 10lat? może jakieś cuda medycyna się znajdą :)
04 marca 2015 20:15 / 1 osobie podoba się ten post
Binor

Amelko droga, ja trochę zacofana jestem i nie idę z czasem, postępem i osiągnięciami:-).

I dobrze. E tam, zaraz "zacofana". Poza tym nie wierzę w to. Ani mru, mru )
04 marca 2015 20:54 / 2 osobom podoba się ten post
Binor

Igga, to zapraszam Cię do siebie, jak będziemy w Pl w tym samym terminie. W końcu muszę dbać o Męża swego i też przedłużyć mu o lat 5 życie. No chyba, że oglądanie dekoltów w TV też się liczy, to nie musisz przyjeżdżać:-))).

Binor nie bądz taka szczodra i nie dogadzaj swojemu mężowi w ten sposób, bo może jemu życie przedłużysz, ale możesz się oszukać....:):):)
04 marca 2015 21:09 / 2 osobom podoba się ten post
Zofija

Binor nie bądz taka szczodra i nie dogadzaj swojemu mężowi w ten sposób, bo może jemu życie przedłużysz, ale możesz się oszukać....:):):)

Zofijka, na razie wszystko pod kontrolą, choć na pewne rzeczy - jak wiesz - wpływu nie mamy.
04 marca 2015 21:13 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Tak. Ale to wybór każdego z osobna. Chociaż znajoma zrobiła sobie cycki, tzn. na powrót je postawiła, no i zadowolona jest tak samo jak i jej mąż. Chociaż zazdrosny się jakiś bardziej jakby o nią zrobił "-))
Zastanawiam się nad zabiegiem podniesienia powiek. Widziałam moją Koleżankę po i przed. 
Jak na moje - rewelacja. "Otwarte", rześkie, czyli świeże spojrzenie jak u 18 latki. Makijaż oczu ma cały dzień w stanie nienaruszonym.
Ale ja muszę najpierw jedno zaczęte skończyć. :-))

Malujesz się na wieczór ,czy powieki podnosisz że jedno oko  masz zaczęte.
05 marca 2015 09:28 / 5 osobom podoba się ten post
no i się zaczyna.... pdp robi wielkie porządki u siebie...
kilka dni temu dała mi rękawiczki, ale nie na zimę, tylko takie eleganckie, ale ja na szczęscie znalazłam swoje (ufffffff!) i nie bede musiala zakladac azurowych. Teraz przynosi mi taki skórzany całkiem spoko plecak...
Ciekawe co będzie następne?
05 marca 2015 09:49 / 2 osobom podoba się ten post
mzap88

no i się zaczyna.... pdp robi wielkie porządki u siebie...
kilka dni temu dała mi rękawiczki, ale nie na zimę, tylko takie eleganckie, ale ja na szczęscie znalazłam swoje (ufffffff!) i nie bede musiala zakladac azurowych. Teraz przynosi mi taki skórzany całkiem spoko plecak...
Ciekawe co będzie następne?

Trzy lata temy dostałam 2 stroje kapielowe ,dobrze że to nie był mój rozmiar -tak dla rozjasnienia to moja Pdp ma 90 lat -te stroje to były naprawde retro .

Nie znasz dnia i godziny -tak i nie znasz czym cie uraczy Pdp lub rodzina. xD
05 marca 2015 09:51 / 3 osobom podoba się ten post
didusia

Trzy lata temy dostałam 2 stroje kapielowe ,dobrze że to nie był mój rozmiar -tak dla rozjasnienia to moja Pdp ma 90 lat -te stroje to były naprawde retro .

Nie znasz dnia i godziny -tak i nie znasz czym cie uraczy Pdp lub rodzina. xD

hehe, zapewne zostawię te skarby, wcisnę głęboko w szafie, nikt nie zauważy...
05 marca 2015 10:14 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

hehe, zapewne zostawię te skarby, wcisnę głęboko w szafie, nikt nie zauważy...

U mnie 2 lata leżały w szafie i teraz zasilają PCK . xD
05 marca 2015 10:35 / 5 osobom podoba się ten post
Ja od niedzieli już w Pl :) Pozdro!
05 marca 2015 10:55 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Ja od niedzieli już w Pl :) Pozdro!

Miłego wypoczynku Giunta!
05 marca 2015 11:01 / 1 osobie podoba się ten post
Binor

Amelko droga, ja trochę zacofana jestem i nie idę z czasem, postępem i osiągnięciami:-).

Ja tyż:) Ino dalej ćwiczę po staroświecku:)