hehe, zapewne zostawię te skarby, wcisnę głęboko w szafie, nikt nie zauważy...
hehe, zapewne zostawię te skarby, wcisnę głęboko w szafie, nikt nie zauważy...
Mnie nikt jeszcze niczego nie wcisnął, ale muszę się "poskarżyć", że córka pdp codziennie wysyła mi sms o której będzie, zeby zabrać mamę, a dziś nawet o której wrócą. Jak ją poprosiłam czy mogłaby po drodze kupić masło, bo nie będę po jedną rzecz biec do sklepu 15 minut, to też nie było problemu- ma w domu mnóstwo to przywiezie. Nie wiem czy dziś tego sms wysłała, żeby mieć pewność, że będę jak wrócę czy co- czy tak sobie. Widzę, że zaczynam się w niej dopatrywać czegoś złego i nie podoba mi się to we mnie, bo jak na razie nic jej zarzucić nie mogę. Przyznam, że to czarnowdzctwo to w dużej mierze zasługa naszego forum, bo czytam jacy to Niemcy są na pokaz, a co innego myślą i mówią za plecami. A mnie taka refleksja nachodzi-że jak są, to nie ja powinna się tym martwić i to rozkminiać, bo to, tak na prawdę, ich problem.
Mnie nikt jeszcze niczego nie wcisnął, ale muszę się "poskarżyć", że córka pdp codziennie wysyła mi sms o której będzie, zeby zabrać mamę, a dziś nawet o której wrócą. Jak ją poprosiłam czy mogłaby po drodze kupić masło, bo nie będę po jedną rzecz biec do sklepu 15 minut, to też nie było problemu- ma w domu mnóstwo to przywiezie. Nie wiem czy dziś tego sms wysłała, żeby mieć pewność, że będę jak wrócę czy co- czy tak sobie. Widzę, że zaczynam się w niej dopatrywać czegoś złego i nie podoba mi się to we mnie, bo jak na razie nic jej zarzucić nie mogę. Przyznam, że to czarnowdzctwo to w dużej mierze zasługa naszego forum, bo czytam jacy to Niemcy są na pokaz, a co innego myślą i mówią za plecami. A mnie taka refleksja nachodzi-że jak są, to nie ja powinna się tym martwić i to rozkminiać, bo to, tak na prawdę, ich problem.
nie doszukuj sie dziury nieraz jej poprostu nie ma..... i sa na jakich wygladaja...
Witam.
Mam prośbę, a raczej pytanie:
Może Któraś z Koleżanek pamięta na jaki numer i o jakiej treści wysyłałosię sms na niemiecką Lycamobile, żeby uzyskać wirtualny polski numer telefonu??
tresc smsa;48POL na nr 1200
Ale zem se odespala... Wrocilam rano z przedszkola, wypilam imbir i lozko tak jakos na mnie spojrzalo... Po trzech godzinach sie obudzilam i, ledwie o godzine spozniona, pojechalam do pracy, zeby sprawdzic czy PDP zyje. Ona przyglucha mocno, o rozmowie telefonicznej nie ma co marzyc, a tak calkiem na pastwe losu zostawic to ja jednak nie umiem. Po godzinie bylam w domu i to lozko znowu tak na mnie patrzylo... I teraz do przedszkola isc musze, wiec wstalam, ale nie powiem, zeby mnie nie ciagnelo z powrotem...
Jade do domu tralalalalallalalalalalal :D
Jak to? Przecież pisałaś, że dom na pewno odpada.
70 e masz do pon? Toz to kupa kasy