Mam to za każdym razem i nie bronię się przed spaniem - przynajmniej czas szybciej leci. Jedynie zakupy wywołują u mnie ożywienie:)
Mam to za każdym razem i nie bronię się przed spaniem - przynajmniej czas szybciej leci. Jedynie zakupy wywołują u mnie ożywienie:)
Ja też na zakupach się odstresowuję. Zapominam na chwilę po co tu jestem, a jak kupuję drobnostki dla najbliższych to czuję się tak, jakbym przy nich była. :-)
Szukam ,szukam i nie widzę nigdzie ,żebys coś pisała o swojej hiszpańskiej szteli:(Nie pisałaś czy ja cos przegapiłam?
Czasem zwyczajnie nie ma o czym pisac, bywaja takie sztele. Teraz jest tam moja córka, nie wiem czy wroci, tak jej sie podoba.Ja juz stara jestem a starych drzew sie nie przesadza, a i kasa taka jak w DE, no moze ciupeńke wieksza.
Orim na Bawarię rusza, do krainy gór i zamków z lochami pełnymi beczek bawarskiego piwa;)
Ja mam pytanie do bardziej doświadczonych opiekunek co do życia na stelli. To mój 10 dzień i zaczęłam zauważać u siebie znużenie, najchętniej- wkażdej wolnej chwili bym tylko spała , nie mam ochoty na film czy coś takiego. Biegam dla zdrowia, rozmawiam z bliskimi, przez neta ale bardziej bo wiem, że muszę niż bo chcę. Jak to się nazywa i jak sobie z tym radzić, bo planuję długi pobyt w DE??
Czasem zwyczajnie nie ma o czym pisac, bywaja takie sztele. Teraz jest tam moja córka, nie wiem czy wroci, tak jej sie podoba.Ja juz stara jestem a starych drzew sie nie przesadza, a i kasa taka jak w DE, no moze ciupeńke wieksza.
Orimku, a w jakie okolice jedziesz?
Cieszę się. Co z Twoją babcią?
Od soboty dołączę do Was "bidule" w DE ha ha Oby był internet taki jak trzeba.Jak nie to znów bede "gwałcił" rodzine aby podłączyli hihi
no wkońcu weźmiesz sie za robote:)) wystarczy tego lenistwa i obrzerania sie haha czekamy na Ciebie czekamy i pozdrawiamy zasilisz wkoncu szeregi ciezko pracujacych kobiet:)))
Witam , jestem tu nowa oczywiście tez w opiece.Pozdrawiam.