No to mają bardzo dobrze z tobą!Ja zabieram sporo fatałaszków i kosmetyków i niestety na takie specjały miejsca w walizce nie mam
No to mają bardzo dobrze z tobą!Ja zabieram sporo fatałaszków i kosmetyków i niestety na takie specjały miejsca w walizce nie mam
A ja zawsze pół walizki polskich specyjałów wwożę: żurki w torebkach, kabanosy, kiełbaski swojskie, twarożki, kisiele, galaretki... O ogórkach kiszonych, grzybkach suszonych i marynowanych nawet nie wspomnę... ;-)
Dziewczyny jest sprawa.....Córka mojej koleżanki/ też opiekunki/ założyła dom dziecka w UGANDZIE. Na YouTube jest film/reportaż/ pt.,,Reportaż-Uganda-Window of Life-Babies Home ,, Zwróciła sie do mnie dziś z prośbą o zareklamowanie tego filmu } chodzi o zwiększenie oglądalności, ponieważ w środę w TVP 2 w ,, Pytanie na śniadanie ,, w godz. 8-11 będą obie opowiadać o tym projekcie i chcą sie pochwalić 10.ooo oglądalnością. Pomożecie !!??
Kto mi pomoze odblokowac kolejny poziom w farm heroes saga? Niejedna z Was gra, a tymczasem od wczoraj nie moge sie odblokowania doczekac:(
To wszystko możesz dostać w polskich lub rosyjskich sklepach. No, ale tylko wtedy jak się jest w większym mieście...A Ty pod lasem :)))) Ja nic nie wożę. Gotuję to co lubi POP. Oczywiście - przemycam też polskie potrawy - ostatnio robiłam gołąbki i ruskie - ale wtedy zaznaczam, że jest to baaaardzo pracochłonne i w domu tych potraw też często nie gotuję. A dla siebie otręby pszenne i owsiane z zarodkami kupuję w DM.
Nie:) nie ja - ja tylko otręby z jogurtem spożywam :))) z tego samego względu co Ty...Muszę uważać na to co jem! Szczególnie na wołającą na mnie z szafy czekoladę :))))Na to muszę pozostać głucha :)))
Ale pisałaś że niczego z Polski nie wozisz a co za różnica czy to otręby czy Musli??? " Ja nic nie wożę" Tak na post Malgi odpowiedziałaś?
http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/1773/postId/338504
Ja też w to gram :) jestem na 187 poziomie, i też już chyba 3 razy miałam zablokowane Tam pokazuje na ile dni jest zablokowane. Ostatnio mi zablokowali na 3 dni i 8 godzin , o matuchno nie mogłam się doczekać. Mój syn mówił , że słabo przeszłam tego głupiego wilka:) na jedną gwiazdke i dlatego , gdybym przeszła na 3 gwiazdki to by nie zablokowali, ale czy to prawda to niewiem , bo nie udało mi się zdobyć na tym wilku tyle gwiazdek i musiałam czekac. Fajna gra bardzo wciąga :)
Oj - chyba się czepiasz...napisałam - na NOWĄ STELLĘ - żeby mieć co zjeść na pierwsze, na tej stelli śniadanie!!!!
Edytuję - jest ZASADNICZA różnica pomiędzy mussli a otrębami (dla tych co szczególnie dbają o kaloryczność i wartość odżywczą posiłków)
A niech każdy wozi co chce,w końcu sam dźwiga swoją walizkę...