wichurraNie chcę się przechwalać, ale jestem już na poziomie 791:)
Z tym zablokowaniem to jest tak, że po przejściu danego poziomu trzeba odblokować następny. Najlepiej wysłać prośbę do przyjaciół z facebooka, którzy też w tą grę grają. Wtedy odblokowanie następuje, jak tylko klikną w odblokowanie dla mnie. 3 osoby muszą to zrobić. Jeżeli nie, trzeba czekać 3 dni. Jak się wilka przejdzie na 2 gwiadki, to ma się automatyczne odblokowanie.
No to gratuluje takiego poziomu , gdzie mi tam jeszcze to tego :) Ja nie grałam przez 4 miesiące jak byłam w niemczech , bo miałam tam tylko stika i nawet na to nie wchodziłam , bo by mi zjadło internet w ciągu jednego dnia , ale teraz jestem w domu i nadrabiam wieczorami , bo w ciągu dnia nie bardzo jeszcze jest na to czas. Dobrze wiedzieć że znajomi mogą odblokowac o czym nie wiedziałam. Wichurka , a moze masz jeszcze ciekawe takie gry tego typu , to polec mi , bo czasami trzeba czekac ileś tam minut na szanse , to zagrało by się w coś innego .Klikam w różne tam jakieś, ale jakoś są mało interesujące , albo trzeba opłacic , a niemam zamiaru opłacac jakieś tam gry , ale ta farm a jest jak narkotyk . Jeszcze raz gratuluje poziomu , ale powiedz mi czy tak daleko jest ciągle to samo ? czy coś się zmienia ?:)