Na wyjeździe #21

15 marca 2015 20:53
wichurra

Nie chcę się przechwalać, ale jestem już na poziomie 791:) 
Z tym zablokowaniem to jest tak, że po przejściu danego poziomu trzeba odblokować następny. Najlepiej wysłać prośbę do przyjaciół z facebooka, którzy też w tą grę grają. Wtedy odblokowanie następuje, jak tylko klikną w odblokowanie dla mnie. 3 osoby muszą to zrobić. Jeżeli nie, trzeba czekać 3 dni. Jak się wilka przejdzie na 2 gwiadki, to ma się automatyczne odblokowanie. 

No to gratuluje takiego poziomu , gdzie mi tam jeszcze to tego :) Ja nie grałam przez 4 miesiące jak byłam w niemczech , bo miałam tam tylko stika i nawet na to nie wchodziłam , bo by mi zjadło internet w ciągu jednego dnia , ale teraz jestem w domu i nadrabiam wieczorami , bo w ciągu dnia nie bardzo jeszcze jest na to czas. Dobrze wiedzieć że znajomi mogą odblokowac o czym nie wiedziałam. Wichurka , a moze masz jeszcze ciekawe takie gry tego typu , to polec mi , bo czasami trzeba czekac ileś tam minut na szanse , to zagrało by się w coś innego .Klikam w różne tam jakieś, ale jakoś są mało interesujące , albo trzeba opłacic , a niemam zamiaru opłacac jakieś tam gry , ale ta farm a jest jak narkotyk . Jeszcze raz gratuluje poziomu , ale powiedz mi czy tak daleko jest ciągle to samo ? czy coś się zmienia ?:)
15 marca 2015 21:09 / 3 osobom podoba się ten post
Wojny o otreby to jeszcze nie bylo:)) o piekna Helene raczej :))
15 marca 2015 21:21
wichurra

Nie chcę się przechwalać, ale jestem już na poziomie 791:) 
Z tym zablokowaniem to jest tak, że po przejściu danego poziomu trzeba odblokować następny. Najlepiej wysłać prośbę do przyjaciół z facebooka, którzy też w tą grę grają. Wtedy odblokowanie następuje, jak tylko klikną w odblokowanie dla mnie. 3 osoby muszą to zrobić. Jeżeli nie, trzeba czekać 3 dni. Jak się wilka przejdzie na 2 gwiadki, to ma się automatyczne odblokowanie. 

Ja siedze na426;(
15 marca 2015 21:29 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Wojny o otreby to jeszcze nie bylo:)) o piekna Helene raczej :))

Ha ha :) niewiem czy to tyczy się mojego posta ,dobry żart usmiałam sie ,a może faktycznie jest takie cos?:))chętnie zagram jak ciekawe :)
15 marca 2015 21:33
evaa

No to gratuluje takiego poziomu , gdzie mi tam jeszcze to tego :) Ja nie grałam przez 4 miesiące jak byłam w niemczech , bo miałam tam tylko stika i nawet na to nie wchodziłam , bo by mi zjadło internet w ciągu jednego dnia , ale teraz jestem w domu i nadrabiam wieczorami , bo w ciągu dnia nie bardzo jeszcze jest na to czas. Dobrze wiedzieć że znajomi mogą odblokowac o czym nie wiedziałam. Wichurka , a moze masz jeszcze ciekawe takie gry tego typu , to polec mi , bo czasami trzeba czekac ileś tam minut na szanse , to zagrało by się w coś innego .Klikam w różne tam jakieś, ale jakoś są mało interesujące , albo trzeba opłacic , a niemam zamiaru opłacac jakieś tam gry , ale ta farm a jest jak narkotyk . Jeszcze raz gratuluje poziomu , ale powiedz mi czy tak daleko jest ciągle to samo ? czy coś się zmienia ?:)

Na kolejnych poziomach dochodzą trudności. Czasami trafię na taką planszę, co przez tydzień nie mogę jej przejść. Ale ogólnie cały czas gra jest fajna. Nie bardzo mam inne gry. No może bubble witch saga 2, w jedynkę też chyba grałam.
Znajomi mogą Ci też dużo żyć przesłać. Obecnie mam koło 500 w zapasie, więc mogę właściwie grać bez przerwy:)
15 marca 2015 21:50 / 1 osobie podoba się ten post
Chce kupic dobra, moze byc droga, patelnie ceramiczna. Gdzie, w jakin sklepie i jakiej firmy jest najlepsza ?.
15 marca 2015 22:02 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

Chce kupic dobra, moze byc droga, patelnie ceramiczna. Gdzie, w jakin sklepie i jakiej firmy jest najlepsza ?.

Jaka najlepsza, to nie wiem, ale ja jadę już teraz tylko na ceramicznych, którymi jestem zachwycona. Normalnych, w jakims polskim hipermarkecie kupionych, żadne cuda wianki.
Podstawą jest dno, musi być dośc grube i żłobkowane.
I ważne, patelnię ceramiczną rozgrzewamy powoli,nie od razu gaz na maksa. Taka patelnia wytrzymuje wysokie temperatury, ale jak się ją szybko rozgrzeje, to każda, nawet najlepsza padnie. Byc może ta powłoka ceramiczna ( czyli forma kamionki) nie wytrzymuje gwałtownych naprężeń.

15 marca 2015 22:31 / 14 osobom podoba się ten post
Witaski wieczorowa porą z pierwszego dnia na wyjeździe-własciwe z dnia zero, bo byłysmy z Benitą razem cały dzień:)Odliczanie zacznę od jutra.PDP i jej syn bardzo sympatyczni.Benita to nie mam słów:):):)Dawno nie spotkałam tak pogodnej ,pozytywnej i radosnej osoby-przegadałysmy cały dzień,obleciałysmy tzw.rejony.Czasem to człowiek żałuje ,że na takie poznanie ma tylko ten jeden dzien wymiany.Kolejna pokrewna duszyczka z forumkowa:):):)A kilka ich już poznałam:):):)Spadam spać:)
15 marca 2015 22:51
evaa

Ha ha :) niewiem czy to tyczy się mojego posta ,dobry żart usmiałam sie ,a może faktycznie jest takie cos?:))chętnie zagram jak ciekawe :)

Raczej nie:))) co kto wozi tu i tam:))))
16 marca 2015 07:24 / 2 osobom podoba się ten post
Dzien doberek Ech chora jestem wiec bez gimnastyki Ale kto chetny to zachecam miłego dzionka!!Ide z godzinke popracowac potem wruce i troche wckocze do łozeczka:))
16 marca 2015 10:38 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dzien doberek Ech chora jestem wiec bez gimnastyki Ale kto chetny to zachecam miłego dzionka!!Ide z godzinke popracowac potem wruce i troche wckocze do łozeczka:))

Ja też chora,a właściwie niedysponowana ruchowo jestem,ale ręcę mam zdrowe,więc kawkę albo herbatkę z imbirem Ci mogę podać do łózeczka,a Ty się kuruj :)
16 marca 2015 11:42
ivanilia40

Ja też chora,a właściwie niedysponowana ruchowo jestem,ale ręcę mam zdrowe,więc kawkę albo herbatkę z imbirem Ci mogę podać do łózeczka,a Ty się kuruj :)

A co zrobiłaś, że aż tak źle jest ???
16 marca 2015 12:24
Mycha

A co zrobiłaś, że aż tak źle jest ???

Pisałam na powitajkach wczoraj.
16 marca 2015 13:43
Jak to jest teraz z tymi składkami,co firma to inaczej,jedna od 200zł druga od najniżeszj krajowej jeszcze inna od średniej,i oczywiście każda twierdzi że tak wolno!!!
16 marca 2015 14:43
kasiachodziez

Jak to jest teraz z tymi składkami,co firma to inaczej,jedna od 200zł druga od najniżeszj krajowej jeszcze inna od średniej,i oczywiście każda twierdzi że tak wolno!!!

Podobno do końca tego roku ma być taka wolna amerykanka,potem już wszystkie agencje muszą dostosować przepisy,o ile oczywiście coś sie znowu nie zmieni.