Na wyjeździe #21

24 lutego 2015 10:08 / 8 osobom podoba się ten post
robert72

O przepraszam o zmienniczce nie doczytałem, bo w przeciwieństwie do innych, na co dzień muszę się zajmować pracą i posiadam ciekawsze zajęcia niż tylko klepanie na forum.Nie odpowiadam za allergie, co niektórych na moją osobę.Przykro mi, nie miałem okazji poznać osobiście.
Mimo  wszystko znalazło się kilka inteligentnych osób, które potrafiły odczytać z poczuciem humoru mój wpis o Perfekcyknej Pani Domu i zaplusowały go.
Ja bym się nawet tak nie przejmował US jak wizją przewozu 20 tys euro w skarpetkach?? ha ha NIkogo nie straszyłem, jak to mówią uderz w stół, a nożyce się odezwą.
Każda opiekunka już wie,  że i ją może spotkać szczęście w postaci duuużych pieniędzy i bryki w garażu w prezencie...ewentualnie zwiazku z Niemcem i życia jak w bajce.
I kto powiedział, że to zawód bez perspektyw?....... :-)
ps a najgorzej, że samowar nie wrócił na miejsce...żal.

Może znajdź sobie bogatą Niemkę, nie będziesz musiał na codzień pracować i wylewać zółci na forum. Bedziesz się pławił w luksusach i pod palmami leżał :)))))))))))))) Każdemu wolno przecież mieć ......perspektywy :))))))))))))))
24 lutego 2015 10:15 / 6 osobom podoba się ten post
tyciek

:) Andrejka !!! znaczy - kierunek chata !!! :) Niech Cię prowadzą dobre wiatry !!! 

Wspaniałego  odpoczynku !!!

Dobre wiatry to jakie?  tzn musi przed wyjazdem zjesc groch,fasole z cebula smazona ?, 
24 lutego 2015 10:17 / 3 osobom podoba się ten post
doda1961

Może znajdź sobie bogatą Niemkę, nie będziesz musiał na codzień pracować i wylewać zółci na forum. Bedziesz się pławił w luksusach i pod palmami leżał :)))))))))))))) Każdemu wolno przecież mieć ......perspektywy :))))))))))))))

Przykro mi..jestem już zajęty i nie zamierzam  nic zmieniać.Na perspektywy też nie narzekam.Więcej poczucia humoru życzę i miłego dnia.
24 lutego 2015 10:24 / 4 osobom podoba się ten post
Pod palmami w Monaco
24 lutego 2015 10:38 / 10 osobom podoba się ten post
Nie odnosząc się do żadnego postu , zastanawia mnie jedna rzecz...Dlaczego ludzie wtrącają się pomiędzy zainteresowanych???Ktoś do kogoś pisze i często nawet odbiorca nie zdąży się wypowiedzieć i już się adwokaci zlecą :)Stąd nie potrzebne spięcia i kłótnie na forum,ale to oczywiście moja subiektywna opinia :)
Nie ma co się wtrącać między wódkę a zakąskę drogie Opiekunkowo :)
24 lutego 2015 10:40 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

I tak trzymaj:)
Aniak daje przydatne informacje ty też
A ja wszystko chłonę jak ta gąbka zielona

Od każdego można się czegoś nauczyc,
Czasami lubie sobie poczytać bo niektóre informacje przydają sie
w życiu.
Od przybytku głowa nie boli.
24 lutego 2015 10:47 / 6 osobom podoba się ten post
A jednak jadę planowo . Po moim telefonie do firmy, za jakaś godzinę zadzwonił pan z informacją, że bilet na sobotę mam zamknięty . Uff
24 lutego 2015 10:50 / 8 osobom podoba się ten post
nesca_nebesca

Nie odnosząc się do żadnego postu , zastanawia mnie jedna rzecz...Dlaczego ludzie wtrącają się pomiędzy zainteresowanych???Ktoś do kogoś pisze i często nawet odbiorca nie zdąży się wypowiedzieć i już się adwokaci zlecą :)Stąd nie potrzebne spięcia i kłótnie na forum,ale to oczywiście moja subiektywna opinia :)
Nie ma co się wtrącać między wódkę a zakąskę drogie Opiekunkowo :)

Świete słowa Nesco ! też uważam , że wszystkie zadymy są wtedy jak się wtrącą osoby trzecie , według mnie niepotrzebnie , bo wystarczy , że zainteresowane osoby dadzą sobie " po pysku " i wystarczy , po co podburzać ?.......
A ja powiem jedno : nie doslownie , ale ciuteczkę zazdroszczę dziewczynom ( pozytywnie ! ) takich dobrych , bogatych szteli , bo tu u mnie nie dość , że się nabiegam jak mały Kaziu , wyjście ( prawdziwe ) mam raz w tygodniu to rodzina zamożna , niedemencyjna da mi najwyże stówę kieszonkowego na urlop , pięć dych na BN , dwiei pół " zum Geburtstag " i to wszystko !.......kurde , pazerna jestem ! niech mi ktoś narai jakąś " bogatą sztelę " ....... dziewczynki , proszę ! ja też chcę !!!!..........kuźwa , biedna jestem , smutny pan na mężowskiej emeryturze jeszcze siedzi , czworo dzieci , pięcioro wnucząt .......zlitujta się nad ubogą......nooooooo !!!! ))))))
24 lutego 2015 10:50 / 1 osobie podoba się ten post
Beata73

Od każdego można się czegoś nauczyc,
Czasami lubie sobie poczytać bo niektóre informacje przydają sie
w życiu.
Od przybytku głowa nie boli.

Też jestem takiego zdania. 
24 lutego 2015 10:58 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Świete słowa Nesco ! też uważam , że wszystkie zadymy są wtedy jak się wtrącą osoby trzecie , według mnie niepotrzebnie , bo wystarczy , że zainteresowane osoby dadzą sobie " po pysku " i wystarczy , po co podburzać ?.......
A ja powiem jedno : nie doslownie , ale ciuteczkę zazdroszczę dziewczynom ( pozytywnie ! ) takich dobrych , bogatych szteli , bo tu u mnie nie dość , że się nabiegam jak mały Kaziu , wyjście ( prawdziwe ) mam raz w tygodniu to rodzina zamożna , niedemencyjna da mi najwyże stówę kieszonkowego na urlop , pięć dych na BN , dwiei pół " zum Geburtstag " i to wszystko !.......kurde , pazerna jestem ! niech mi ktoś narai jakąś " bogatą sztelę " ....... dziewczynki , proszę ! ja też chcę !!!!..........kuźwa , biedna jestem , smutny pan na mężowskiej emeryturze jeszcze siedzi , czworo dzieci , pięcioro wnucząt .......zlitujta się nad ubogą......nooooooo !!!! :-)))))))

Kurde no jak nie jak tak...no szybciutko parę stówek naliczyłam, a Tobie żle ???? Arabasiu żeś pazerną kobietą jest i tyle :))))))))))))
A pomiędzy Pusią a Klo możesz sobie wizualizować super stelle dla siebie, kto wie..może Next Time??? :)))))))))))))
24 lutego 2015 11:02 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A ja powiem jedno : nie doslownie , ale ciuteczkę zazdroszczę dziewczynom ( pozytywnie ! ) takich dobrych , bogatych szteli , bo tu u mnie nie dość , że się nabiegam jak mały Kaziu , wyjście ( prawdziwe ) mam raz w tygodniu to rodzina zamożna , niedemencyjna da mi najwyże stówę kieszonkowego na urlop , pięć dych na BN , dwiei pół " zum Geburtstag " i to wszystko !.......kurde , pazerna jestem ! niech mi ktoś narai jakąś " bogatą sztelę " ....... dziewczynki , proszę ! ja też chcę !!!!..........kuźwa , biedna jestem , smutny pan na mężowskiej emeryturze jeszcze siedzi , czworo dzieci , pięcioro wnucząt .......zlitujta się nad ubogą......nooooooo !!!! :-)))))))

Uwazaj bo wrocisz z tym co najcenniejsze:)-Pusie Tobie sprezentuja:))) przyjdzie i na Ciebie czas na prezenty wielkiego formatu:)))Ja odzieziczylam rower po pdp paliatywnym, i co ukradli mi w Bydgodzczy:((((((
24 lutego 2015 11:02 / 2 osobom podoba się ten post
nesca_nebesca

Kurde no jak nie jak tak...no szybciutko parę stówek naliczyłam, a Tobie żle ???? Arabasiu żeś pazerną kobietą jest i tyle :))))))))))))
A pomiędzy Pusią a Klo możesz sobie wizualizować super stelle dla siebie, kto wie..może Next Time??? :)))))))))))))

Za takie zapitalanie to dużo za dużo ??? .....Teeee , Ty mnie po angielsku nie pisz ,bo ja tylko " w zagranicznym " to po niemiecku i rosyjsku gadam !....time - to chyba czas  a Next ? następny , niedługi a może kurde " noc " .....wrzuć mi tłumaczenie , bo się wk..zdenerwuję !!! ))))))
A jeszcze jedno : na urodziny to dostałam 25 ( sł.dwadzieścia pięc ) ojro - nie jasno napisałam .))
24 lutego 2015 11:10 / 2 osobom podoba się ten post
Jak zwykle masz własne zdanie i inne od mojego........
24 lutego 2015 11:12 / 2 osobom podoba się ten post
Inaczej nie mialby szans zaistnienia, a tak lobby , silne tego narodu. Irena Sendlerowa nie zyskala takiego uznania.
24 lutego 2015 11:14 / 2 osobom podoba się ten post
Gosiap

nie wiem gdzie jest wyszperane w sieci ale tu dam cynk:
dla Polski prawdziwe święto! "Ida" w reżyserii Pawła Pawlikowskiego z Agatą Kuleszą w roli głównej zdobyła Oscara w kategorii Najlepszy film nieanglojęzyczny.

To się nazywa ''sukces'' dla Polski,
też się się cieszę z sukcesów naszych rodaków.