Po lowicku
czy po polowicku
cy po lomacku
tak mi sie z bezsennosci skojarzylo
Po lowicku
czy po polowicku
cy po lomacku
tak mi sie z bezsennosci skojarzylo
Ja tez zrozumialam i wiem ze bylo do ciebie
Ale masz fajną pracę:) Zawsze powtarzam, kto ma głowę i szkołę ma lżej w życiu ale nie sądziłem, że jesteś aż tak idealna,profesjonalna,przebiegła i cwana. Gratuluję, naprawdę gratuluję poczucia wartości ,wytrwałości i ...humoru
Wartości bo przecież tak inteligentna osoba jaką jesteś musi wiedziec wszystko w każdym temacie jaki by nie był na forum poruszany. Jestem tu wystarczająco długo aby stwierdzic, że potrafisz niczym kameleon zmieniać twarz i tym samym dostosować się w swoich wypowiedziach do kazdego tematu,problemu,taka ciocia dobra rada.
Wytrwałości bo jestes tutaj bardzo długo, ludzie przychodzą,odchodzą a Ty jesteś.Wytrwałości bo nie każdy potrafi tak jak Ty to robisz ,zadbać o swoje interesy czyt. lekka i przyjemną pracę. A taką przecież masz,nieprawdaż? No ale żeby to osiągnąć potrzeba doświadczenia i sprytu.
Humoru, bo jak się czyta twoje bajki i baśnie to uśmiech na twarzy się pojawia.Od pisania bajek był juz w historii jeden pan zwany Ezop a od baśni duet zwany Bracia Grimm.No, każdy może próbować swoich sił literackich i być przekonanym o swojej wyższości nad innymi,być jak Guru,zeby wszystkie oczy były na mnie skierowane,bo przecież jestem Naj,
Życzę abyś w trakcie pobytu w Polsce zrobiła prawo jazdy .No przecież Ty jesteś Andrea co to wszystko potrafi i szkoda byłoby żeby fura za 30000 tys euro stała w garażu.Tylko z czasem może być krucho bo trzeba wracać do sióstr,przypilnować ogródka czy aby jaki chwast w nim nie wyrósł.Wierzę, że dasz radę i już niedługo będziemy mogli znowu cieszyć się Twoją obecnością.:):):)
Tymczasem odpoczywaj i uważaj w drodze powrotnej do domu.Przecież masz tyle pieniędzy,ktore osobiście dyrektor banku ci wyplacił,a które w ramach Dobrze wykonanej pracy otrzymalaś od rodziny.Nie chwal się zbytnio bo jeszcze ktoś cię zgłosi do urzędu skarbowego a szkoda byłoby się 20000 tys euro dzielić,bo to przecież swoją ciężką pracą zarobiłaś.
A tak tylko zapytam, nie żebym był ciekawy...Czy zmienniczka,która przyjechała to ta sama,która nieumyślnie została obdarowana tym nieszczęsnym Samowarem?
Dla mnie ludzie, ktorzy chociazby w zartach (czego tu nie zuwazylam) strasza US czy innymi sluzbami sa jak powietrze. I zeby bylo jasne nie popieram przekretow. To nie jest smieszne co napisales. Czy sadzisz, ze ktos moze cie zaufaniem obdazyc???
I czy ktokolwiek teraz sie jeszcze dziwi ze na widok Polaka, polscy Niemcy sie odwracaja albo udaja,ze jezyka zapomnieli?????????
Skoro tak dokopujesz Andrei to dlaczego sie dokladnie nie zapoznales z jej postami???
Nie zadawalbys pytan i wiedzialbys czy ta od samowara przyjezdza???
nie wiem gdzie jest wyszperane w sieci ale tu dam cynk:
dla Polski prawdziwe święto! "Ida" w reżyserii Pawła Pawlikowskiego z Agatą Kuleszą w roli głównej zdobyła Oscara w kategorii Najlepszy film nieanglojęzyczny.