Na wyjeździe #21

24 lutego 2015 00:44 / 1 osobie podoba się ten post
we Wrocławiu bym ci pomogła.............
w zdawaniu i wogóle....
nie wiem gdzie ty będziesz robić????
Napisz mi tylko miasto.....
skoncentruje się............
24 lutego 2015 00:56
ucz się dzieciaku, bo nauczyć się trzeba
a ja poszukam namirów na Łowicz
za parę dni jestem w domku  
Szczęśliwej podróży ci życzę!!!!
24 lutego 2015 01:05 / 2 osobom podoba się ten post
Po lowicku
czy po polowicku
cy po lomacku

tak mi sie z bezsennosci skojarzylo
24 lutego 2015 01:07
Haneczka47

Po lowicku
czy po polowicku
cy po lomacku

tak mi sie z bezsennosci skojarzylo

to było do mnie i ja zrozumiałam
pozdrawiam Haniu
24 lutego 2015 01:09 / 1 osobie podoba się ten post
Ja tez zrozumialam i wiem ze bylo do ciebie
24 lutego 2015 01:29 / 1 osobie podoba się ten post
Haneczka47

Ja tez zrozumialam i wiem ze bylo do ciebie

tez nie spie i tez mi trudno i zła jestem

24 lutego 2015 01:32 / 1 osobie podoba się ten post
Juz wylaczylam wszystko i zpowrotem tu jestem
24 lutego 2015 08:13 / 11 osobom podoba się ten post
Ale masz fajną pracę:) Zawsze powtarzam, kto ma głowę i szkołę ma lżej w życiu ale nie sądziłem, że jesteś aż tak idealna,profesjonalna,przebiegła i cwana. Gratuluję, naprawdę gratuluję poczucia wartości ,wytrwałości i ...humoru
Wartości bo przecież tak inteligentna osoba jaką jesteś musi wiedziec wszystko w każdym temacie jaki by nie był na forum poruszany. Jestem tu wystarczająco długo aby stwierdzic, że potrafisz niczym kameleon zmieniać twarz i tym samym dostosować się w swoich wypowiedziach do kazdego tematu,problemu,taka ciocia dobra rada.
Wytrwałości bo jestes tutaj bardzo długo, ludzie przychodzą,odchodzą a Ty jesteś.Wytrwałości bo nie każdy potrafi tak jak Ty to robisz ,zadbać o swoje interesy czyt. lekka i przyjemną pracę. A taką przecież masz,nieprawdaż? No ale żeby to osiągnąć potrzeba doświadczenia i sprytu.
Humoru, bo jak się czyta twoje bajki  i baśnie to uśmiech na twarzy się pojawia.Od pisania bajek był juz w historii jeden pan zwany Ezop a od baśni duet zwany Bracia Grimm.No, każdy może próbować swoich sił literackich i być przekonanym o swojej wyższości nad innymi,być jak Guru,zeby wszystkie oczy były na mnie skierowane,bo przecież jestem Naj,
Życzę abyś w trakcie pobytu w Polsce zrobiła prawo jazdy .No przecież Ty jesteś Andrea co to wszystko potrafi i szkoda byłoby żeby fura za 30000 tys euro stała w garażu.Tylko z czasem może być krucho bo trzeba wracać do sióstr,przypilnować ogródka czy aby jaki chwast w nim nie wyrósł.Wierzę, że dasz radę i już niedługo będziemy mogli znowu cieszyć się Twoją obecnością.:):):)

Tymczasem odpoczywaj i uważaj w drodze powrotnej do domu.Przecież masz tyle pieniędzy,ktore osobiście dyrektor banku ci wyplacił,a które w ramach Dobrze wykonanej pracy otrzymalaś od rodziny.Nie chwal się zbytnio bo jeszcze ktoś cię zgłosi do urzędu skarbowego a szkoda byłoby się 20000 tys euro dzielić,bo to przecież swoją ciężką pracą zarobiłaś.

A tak tylko zapytam, nie żebym był ciekawy...Czy zmienniczka,która przyjechała to ta sama,która nieumyślnie została obdarowana tym nieszczęsnym Samowarem?
24 lutego 2015 09:12 / 5 osobom podoba się ten post
O boże ileż tu miłości
24 lutego 2015 09:13 / 10 osobom podoba się ten post
robert72

Ale masz fajną pracę:) Zawsze powtarzam, kto ma głowę i szkołę ma lżej w życiu ale nie sądziłem, że jesteś aż tak idealna,profesjonalna,przebiegła i cwana. Gratuluję, naprawdę gratuluję poczucia wartości ,wytrwałości i ...humoru
Wartości bo przecież tak inteligentna osoba jaką jesteś musi wiedziec wszystko w każdym temacie jaki by nie był na forum poruszany. Jestem tu wystarczająco długo aby stwierdzic, że potrafisz niczym kameleon zmieniać twarz i tym samym dostosować się w swoich wypowiedziach do kazdego tematu,problemu,taka ciocia dobra rada.
Wytrwałości bo jestes tutaj bardzo długo, ludzie przychodzą,odchodzą a Ty jesteś.Wytrwałości bo nie każdy potrafi tak jak Ty to robisz ,zadbać o swoje interesy czyt. lekka i przyjemną pracę. A taką przecież masz,nieprawdaż? No ale żeby to osiągnąć potrzeba doświadczenia i sprytu.
Humoru, bo jak się czyta twoje bajki  i baśnie to uśmiech na twarzy się pojawia.Od pisania bajek był juz w historii jeden pan zwany Ezop a od baśni duet zwany Bracia Grimm.No, każdy może próbować swoich sił literackich i być przekonanym o swojej wyższości nad innymi,być jak Guru,zeby wszystkie oczy były na mnie skierowane,bo przecież jestem Naj,
Życzę abyś w trakcie pobytu w Polsce zrobiła prawo jazdy .No przecież Ty jesteś Andrea co to wszystko potrafi i szkoda byłoby żeby fura za 30000 tys euro stała w garażu.Tylko z czasem może być krucho bo trzeba wracać do sióstr,przypilnować ogródka czy aby jaki chwast w nim nie wyrósł.Wierzę, że dasz radę i już niedługo będziemy mogli znowu cieszyć się Twoją obecnością.:):):)

Tymczasem odpoczywaj i uważaj w drodze powrotnej do domu.Przecież masz tyle pieniędzy,ktore osobiście dyrektor banku ci wyplacił,a które w ramach Dobrze wykonanej pracy otrzymalaś od rodziny.Nie chwal się zbytnio bo jeszcze ktoś cię zgłosi do urzędu skarbowego a szkoda byłoby się 20000 tys euro dzielić,bo to przecież swoją ciężką pracą zarobiłaś.

A tak tylko zapytam, nie żebym był ciekawy...Czy zmienniczka,która przyjechała to ta sama,która nieumyślnie została obdarowana tym nieszczęsnym Samowarem?

Dla mnie ludzie, ktorzy chociazby w zartach (czego tu nie zuwazylam) strasza US czy innymi sluzbami sa jak powietrze. I zeby bylo jasne nie popieram przekretow.  To nie jest smieszne co napisales. Czy sadzisz, ze ktos moze cie zaufaniem obdazyc???
I czy ktokolwiek  teraz sie jeszcze dziwi ze na widok Polaka, polscy Niemcy sie odwracaja albo udaja,ze jezyka zapomnieli?????????

Skoro tak dokopujesz Andrei to dlaczego sie dokladnie nie zapoznales z jej postami???
Nie zadawalbys pytan i wiedzialbys czy ta od samowara przyjezdza???
24 lutego 2015 09:21 / 4 osobom podoba się ten post
:) Andrejka !!! znaczy - kierunek chata !!! :) Niech Cię prowadzą dobre wiatry !!! 

Wspaniałego  odpoczynku !!!
24 lutego 2015 09:43
hej
mam prośbę :))
napisz do mnie meila :)
24 lutego 2015 09:57 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

Dla mnie ludzie, ktorzy chociazby w zartach (czego tu nie zuwazylam) strasza US czy innymi sluzbami sa jak powietrze. I zeby bylo jasne nie popieram przekretow.  To nie jest smieszne co napisales. Czy sadzisz, ze ktos moze cie zaufaniem obdazyc???
I czy ktokolwiek  teraz sie jeszcze dziwi ze na widok Polaka, polscy Niemcy sie odwracaja albo udaja,ze jezyka zapomnieli?????????

Skoro tak dokopujesz Andrei to dlaczego sie dokladnie nie zapoznales z jej postami???
Nie zadawalbys pytan i wiedzialbys czy ta od samowara przyjezdza???

O przepraszam o zmienniczce nie doczytałem, bo w przeciwieństwie do innych, na co dzień muszę się zajmować pracą i posiadam ciekawsze zajęcia niż tylko klepanie na forum.Nie odpowiadam za allergie, co niektórych na moją osobę.Przykro mi, nie miałem okazji poznać osobiście.
Mimo  wszystko znalazło się kilka inteligentnych osób, które potrafiły odczytać z poczuciem humoru mój wpis o Perfekcyknej Pani Domu i zaplusowały go.
Ja bym się nawet tak nie przejmował US jak wizją przewozu 20 tys euro w skarpetkach?? ha ha NIkogo nie straszyłem, jak to mówią uderz w stół, a nożyce się odezwą.
Każda opiekunka już wie,  że i ją może spotkać szczęście w postaci duuużych pieniędzy i bryki w garażu w prezencie...ewentualnie zwiazku z Niemcem i życia jak w bajce.
I kto powiedział, że to zawód bez perspektyw?.......
ps a najgorzej, że samowar nie wrócił na miejsce...żal.
24 lutego 2015 10:01 / 2 osobom podoba się ten post
nie wiem gdzie jest wyszperane w sieci ale tu dam cynk:
dla Polski prawdziwe święto! "Ida" w reżyserii Pawła Pawlikowskiego z Agatą Kuleszą w roli głównej zdobyła Oscara w kategorii Najlepszy film nieanglojęzyczny.
24 lutego 2015 10:06 / 1 osobie podoba się ten post
Gosiap

nie wiem gdzie jest wyszperane w sieci ale tu dam cynk:
dla Polski prawdziwe święto! "Ida" w reżyserii Pawła Pawlikowskiego z Agatą Kuleszą w roli głównej zdobyła Oscara w kategorii Najlepszy film nieanglojęzyczny.

Wiemy, wiemy. Na zalukaj do obejrzenia, ale niestety, kopia filmu do d....y, bo dialogi kompletnie prawie niesłyszalne mimo głosników na full. Szkoda !