Czekoladki:)
Czekoladki:)
U mnie sa takie nudy ze szok ja niewiem co ja mam z soba zrobic a najgorsze jest to ze ja nie mam zadnej tutaj Polki na tym zadupiu i nie mam z kim pogadac tak na zywo szkoda gadac jestem zalamana.
Fajny pomysł, zwłaszcza takie z gorzkiej czekolady z jakimś likierem w środku :). No dla faceta może być ze sznapsem:).
Lubie cie i lubie cie czytac Rozbawiasz mnie swoimi wpisami.
Jednak z jednej strony zostawila bys stare buty a z drugiej szampanem poisz :-)
Drogie kolezanki !!! Facet nie przywiazuje wagi do prezentow w waszym mniemaniu.Nie zastanawia sie czy to cos co dostal bedzie mu pasowalo do torebki czy kiecki.
My poprostu jestesmy wdzieczni za pamiec i kazdy drobiazg ktory dostajemy od kogos z czasem nabiera sentymentalnej wartosci.
Nie jest wazne co ale wazne jak podarowane
Witam , mam problem ... Moja pdp od dwoch dni przestala jesc , i pic , dzisiaj o 12nastej przyszla pflege podlaczyla ją pod kroplowke , o 17nastej pdp zasnela i ciagle spi nie ma z nia zadnego kontaktu . Czy to juz zaczyna sie smierc?
Rodzina wie o stanie pdp jutro przyjada i beda decydowac czy oddac do szpitala czy ma zostac w domu .
Rodzina wie o stanie pdp jutro przyjada i beda decydowac czy oddac do szpitala czy ma zostac w domu .