Mam problem

06 września 2015 22:57
Pdp od wczoraj nie pije , nie dostaje już tabletek ,podłączona jest pod kroplówkę, już widać twarz jest spuchnięta , ciągle śpi , jeśli oczy otworzy to wzrok ucieka .. Jutro ma przyjechać lekarz.. Pani z pflege powiedziała że to może potrwać do 5 dni. A najgorsze jest to że mąż pdp wie o sytuacji , a nie dopuszcza myśli że ona umiera , ciągle myśli że ona jutro będzie się lepiej czuła :(
06 września 2015 23:02 / 1 osobie podoba się ten post
Patiii

Pdp od wczoraj nie pije , nie dostaje już tabletek ,podłączona jest pod kroplówkę, już widać twarz jest spuchnięta , ciągle śpi , jeśli oczy otworzy to wzrok ucieka .. Jutro ma przyjechać lekarz.. Pani z pflege powiedziała że to może potrwać do 5 dni. A najgorsze jest to że mąż pdp wie o sytuacji , a nie dopuszcza myśli że ona umiera , ciągle myśli że ona jutro będzie się lepiej czuła :(

Trzymaj się dziewczyno ... Nic więcej nie umiem powiedzieć... ))))
06 września 2015 23:08 / 4 osobom podoba się ten post
Po tym wszystkim... wracam do domu .. Muszę odpocząć. Córka zdecyduje co dalej z ojcem, najpierw zabierze go do siebie.
07 września 2015 22:42
Patiii

Po tym wszystkim... wracam do domu .. Muszę odpocząć. Córka zdecyduje co dalej z ojcem, najpierw zabierze go do siebie.

Patii co u Ciebie...?)))))
07 września 2015 23:57 / 4 osobom podoba się ten post
Nie bardzo wiem,gdzie to wpisać, ale czytam wspak to forum.No i zaczynam rozumować,dlaczego większość uczestników tutaj nie tęskni za udziałem na forum użytkowniczki z samowarem w tle. Więcej nie napiszę,bo często tak jest,że ludzie poznani później na żywo okazują się zupełnie kimś innym,od tych poznanych w sieci.Lubimy kogoś np.znając go wirtualnie,a po poznaniu okazuje się,że to zupełnie inna osoba.Czy ja włożyłem tym samym kij w mrowisko?
08 września 2015 00:06 / 8 osobom podoba się ten post
Wcale :D.
Prześpij się i zacznij rano myśleć od nowa :).
08 września 2015 05:54 / 7 osobom podoba się ten post
Knorr

Nie bardzo wiem,gdzie to wpisać, ale czytam wspak to forum.No i zaczynam rozumować,dlaczego większość uczestników tutaj nie tęskni za udziałem na forum użytkowniczki z samowarem w tle. Więcej nie napiszę,bo często tak jest,że ludzie poznani później na żywo okazują się zupełnie kimś innym,od tych poznanych w sieci.Lubimy kogoś np.znając go wirtualnie,a po poznaniu okazuje się,że to zupełnie inna osoba.Czy ja włożyłem tym samym kij w mrowisko?

Knorr albo czytasz wspak albo to transformacja? Tyle innych fajnych ludzi ubyło a ty tylko białą plamę przed oczami masz? Nie znasz a już tęskinisz? Śmiać się czy płakać? 
08 września 2015 05:59 / 3 osobom podoba się ten post
Z chlebem baby dejcie mu spokoj,,,chlopina po meczu.....omamy ma... jak se to strawi to sie poprawi,,HEJ dobrys jest kibic Knorku...
08 września 2015 06:43 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Knorr albo czytasz wspak albo to transformacja? Tyle innych fajnych ludzi ubyło a ty tylko białą plamę przed oczami masz? Nie znasz a już tęskinisz? Śmiać się czy płakać? :placz3:

Tiaaaa
08 września 2015 06:54 / 10 osobom podoba się ten post
Knorr

A nie byłeś Ty już tu wcześniej aby,jako Winiary czy inne Pudliszki,hę?Bo coś mi te "wsadzanie kija w mrowisko"jakieś takie znajome się wydaje.
I nie rób tego więcej bo na forum mrowisko nikomu nie potrzebne jest:)Najlepiej sie pracuje,kiedy można tu w każdej chwili wejść ,poczytać fajne dyskusje-po to ono jest ,to nasze forum:):):)A przeszłość to coś co było,minęło i niech tak zostanie:):):):)
08 września 2015 07:02 / 3 osobom podoba się ten post
Ech Winiary..on mlody czy stary... pewno woli knora wyspuci cos z wora....
08 września 2015 07:06 / 6 osobom podoba się ten post
Knorr

Nie włożyłe(a)ś kija ani innego pogrzebacza w mrowisko , bo my pracowite mróweczki już się nie damy podpuszczać
 Że też Ci się chce dyskutować o osobach , które się usunęły w cień ( ??? ) , jeśli już ktoś usunął konto (??? ) tzn . , że nie chce tutaj z nami być a dyskutowanie o nieobecnych zakrawa na zwykłe ploty . Potrzebne Ci to ?
08 września 2015 07:19 / 1 osobie podoba się ten post
Mam problem!!!!Poważny problem!!!Nie chcem ,ale muszem:(:(:(:(Robota czeka i głodna PDP- ide se:(
08 września 2015 07:24 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Mam problem!!!!Poważny problem!!!Nie chcem ,ale muszem:(:(:(:(Robota czeka i głodna PDP- ide se:(

Kasiu jeszcze tylko chwilkę popracuj a już w piątek będziesz miała luzy 
08 września 2015 09:42 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Knorr albo czytasz wspak albo to transformacja? Tyle innych fajnych ludzi ubyło a ty tylko białą plamę przed oczami masz? Nie znasz a już tęskinisz? Śmiać się czy płakać? :placz3:

Nie tak. Zle chyba zrozumiałaś Meryky.Ja też nie tęsknię za mąciwodami.Zwróciłem uwagę na wyjątkową zajadłość tej osoby i dlatego wspomniałem.Ale przepraszam,jeśli w czymś uraziłem.Nie miałem złego zamiaru.