Możliwe że po kroplówce , ale martwi mnie to że ja się do niej odezwałam a ona w ogóle nie reaguje , tylko śpi...
Możliwe że po kroplówce , ale martwi mnie to że ja się do niej odezwałam a ona w ogóle nie reaguje , tylko śpi...
Sama nie jestem , jeszcze jest mąż pdp .
Zapomniałam jak nazywa się ta biała maść na odleżyny, mojej babciuni czerwone pięty sie robią.
Babcia leży cała noc w jednej pozycji. Wiecie jak to jest jak córka uważa ze materac jest najlepszy na świecie i wszystko gra. Dzisiaj ledwo namówiłam ją na wałek pod stopy.
Przy jednej pacjentce miałam takie fajne mięciutkie wałeczki do zmiany pozycji ciała musze je znaleźć na internecie i pokazać córce.
Babcia leży cała noc w jednej pozycji. Wiecie jak to jest jak córka uważa ze materac jest najlepszy na świecie i wszystko gra. Dzisiaj ledwo namówiłam ją na wałek pod stopy.
Przy jednej pacjentce miałam takie fajne mięciutkie wałeczki do zmiany pozycji ciała musze je znaleźć na internecie i pokazać córce.
Mialam tylko z menalindem doczynienia. Zarowno w opiece w DE jak i w polskim hospicjum. Jak dla mnie genialny w zapobieganiu odlezynom.
Gosia zycze powodzenia w przekonywaniu corki PDP. Przypuszczam, ze bedzie Ci mocno potrzebne...
Zostało mi tutaj 8 godzin i tyle poswiecę na przekonywanie. :-)
za drzwiamy problem ,przynajmniej dla mnie znika
i slusznie:-)
Rodzina wie o stanie pdp jutro przyjada i beda decydowac czy oddac do szpitala czy ma zostac w domu .