Nie tak. Zle chyba zrozumiałaś Meryky.Ja też nie tęsknię za mąciwodami.Zwróciłem uwagę na wyjątkową zajadłość tej osoby i dlatego wspomniałem.Ale przepraszam,jeśli w czymś uraziłem.Nie miałem złego zamiaru.
Nie tak. Zle chyba zrozumiałaś Meryky.Ja też nie tęsknię za mąciwodami.Zwróciłem uwagę na wyjątkową zajadłość tej osoby i dlatego wspomniałem.Ale przepraszam,jeśli w czymś uraziłem.Nie miałem złego zamiaru.
A nie byłeś Ty już tu wcześniej aby,jako Winiary czy inne Pudliszki,hę?Bo coś mi te "wsadzanie kija w mrowisko"jakieś takie znajome się wydaje.
I nie rób tego więcej bo na forum mrowisko nikomu nie potrzebne jest:)Najlepiej sie pracuje,kiedy można tu w każdej chwili wejść ,poczytać fajne dyskusje-po to ono jest ,to nasze forum:):):)A przeszłość to coś co było,minęło i niech tak zostanie:):):):)
Wsadzanie kija w mrowisko to popularne i znane jest.Jakie Pudliszki?O co znowu chodzi?Nasze forum,znaczy,że moje też?Czy Twoje tylko?
Nie włożyłe(a)ś kija ani innego pogrzebacza w mrowisko , bo my pracowite mróweczki już się nie damy podpuszczać :-)
Że też Ci się chce dyskutować o osobach , które się usunęły w cień ( ??? ) , jeśli już ktoś usunął konto (??? ) tzn . , że nie chce tutaj z nami być a dyskutowanie o nieobecnych zakrawa na zwykłe ploty . Potrzebne Ci to ?
Ani moje ,ani Twoje -nasze,napisałam :):):)Jak nie wiesz o co chodzi to nie wyciagaj staroci z archiwum X :):):):)Po co?Nikomu to niepotrzebne-tu i teraz jesteśmy:):):):)
Mam problem!!!!Poważny problem!!!Nie chcem ,ale muszem:(:(:(:(Robota czeka i głodna PDP- ide se:(
A nie byłaś Ty tu przed tem jako ktoś taki,co się tak Wałęsa?Bo to nie chcem,ale muszem jakieś znajome się wydaje :-))))))
Tego to już za dużo.Jak to włożyłe(a)ś?Co ma to znaczyć?Że niby babą jestem??????Co się tak denerwujesz?Zapytałem tylko.Nie można?
Wy tu pitu pitu odgrzewane kotlety a ja mam problem też trochę odgrzewany. Potrzebuję sprawdzony sposób jak pomóc Pdp-nej uwolnić "krecika".Proszę o sprawdzone sposoby :|
A teraz wszyscy kawę piją? Może właśnie czarna kawa? Tylko co z ciśnieniem. Jak już się napijecie to jednak proszę o rady w związku z krecikiem. Dzięki, idę też kawę robić :-)
A teraz wszyscy kawę piją? Może właśnie czarna kawa? Tylko co z ciśnieniem. Jak już się napijecie to jednak proszę o rady w związku z krecikiem. Dzięki, idę też kawę robić :-)