Mam problem

08 września 2015 09:52 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

Nie tak. Zle chyba zrozumiałaś Meryky.Ja też nie tęsknię za mąciwodami.Zwróciłem uwagę na wyjątkową zajadłość tej osoby i dlatego wspomniałem.Ale przepraszam,jeśli w czymś uraziłem.Nie miałem złego zamiaru.

Nie sumituj się tak, masz prawo wyrażać swoje zdanie. Ja tam ani kija ani mrowiska nie widze, było, minęło, nie ma co odgrzewać starych kotletów. :)
08 września 2015 09:52
kasia63

A nie byłeś Ty już tu wcześniej aby,jako Winiary czy inne Pudliszki,hę?Bo coś mi te "wsadzanie kija w mrowisko"jakieś takie znajome się wydaje.
I nie rób tego więcej bo na forum mrowisko nikomu nie potrzebne jest:)Najlepiej sie pracuje,kiedy można tu w każdej chwili wejść ,poczytać fajne dyskusje-po to ono jest ,to nasze forum:):):)A przeszłość to coś co było,minęło i niech tak zostanie:):):):)

Wsadzanie kija w mrowisko to popularne i znane jest.Jakie Pudliszki?O co znowu chodzi?Nasze forum,znaczy,że moje też?Czy Twoje tylko?
08 września 2015 09:55 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

Wsadzanie kija w mrowisko to popularne i znane jest.Jakie Pudliszki?O co znowu chodzi?Nasze forum,znaczy,że moje też?Czy Twoje tylko?

Ani moje ,ani Twoje -nasze,napisałam :):):)Jak nie wiesz o co chodzi to nie wyciagaj staroci z archiwum X :):):):)Po co?Nikomu to niepotrzebne-tu i teraz jesteśmy:):):):)
08 września 2015 09:58
Barbara niepowtarzalna

Nie włożyłe(a)ś kija ani innego pogrzebacza w mrowisko , bo my pracowite mróweczki już się nie damy podpuszczać :-)
 Że też Ci się chce dyskutować o osobach , które się usunęły w cień ( ??? ) , jeśli już ktoś usunął konto (??? ) tzn . , że nie chce tutaj z nami być a dyskutowanie o nieobecnych zakrawa na zwykłe ploty . Potrzebne Ci to ?

Tego to już za dużo.Jak to włożyłe(a)ś?Co ma to znaczyć?Że niby babą jestem??????Co się tak denerwujesz?Zapytałem tylko.Nie można?
08 września 2015 10:00 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Ani moje ,ani Twoje -nasze,napisałam :):):)Jak nie wiesz o co chodzi to nie wyciagaj staroci z archiwum X :):):):)Po co?Nikomu to niepotrzebne-tu i teraz jesteśmy:):):):)

Dobrze Kobieto urocza.Nie denerwuj się tak mocno.Nie miałem złego zamiaru.Zapytałem tylko.Dobrze już.Będę czytał i nie zadawał pytań.Już to wiem teraz.))))
08 września 2015 10:05 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Mam problem!!!!Poważny problem!!!Nie chcem ,ale muszem:(:(:(:(Robota czeka i głodna PDP- ide se:(

A nie byłaś Ty tu przed tem jako ktoś taki,co się tak Wałęsa?Bo to nie chcem,ale muszem jakieś znajome się wydaje )))))
08 września 2015 10:07 / 6 osobom podoba się ten post
Knorr

A nie byłaś Ty tu przed tem jako ktoś taki,co się tak Wałęsa?Bo to nie chcem,ale muszem jakieś znajome się wydaje :-))))))

A jak:)Temi rencami forum odkopałam:):):):)
08 września 2015 14:01 / 6 osobom podoba się ten post
Knorr

Tego to już za dużo.Jak to włożyłe(a)ś?Co ma to znaczyć?Że niby babą jestem??????Co się tak denerwujesz?Zapytałem tylko.Nie można?

Ady ja się nie denerwuję .....gdybyś wiedział ie razy samowarek powracał to też byś był podejrzliwy .
 A tak na marginesie : dla mnie niech wraca , nie wraca mi już jest " wsio rawno " i trochę egzotycznie , znaczy się tercetowo -...." już tylu uczestników odchodziło z naszego forum 
i wszyscy przysięgali , że tu już nigdy nie powrócą  ".....ale wracali , czasem pod zmienionym nickiem , ale wracali
08 września 2015 14:11 / 5 osobom podoba się ten post
Mnie tam wsio rawno nie jest. Mnie jest dobrze I bardzo sobie to chwale Delektuje sie chwila i prosze by trwala.... Nawet jesli wiem, ze chwile ulotne sa...
08 września 2015 15:09
Wy tu pitu pitu odgrzewane kotlety a ja mam problem też trochę odgrzewany. Potrzebuję sprawdzony sposób jak pomóc Pdp-nej uwolnić "krecika".Proszę o sprawdzone sposoby :|
08 września 2015 15:18
A teraz wszyscy kawę piją? Może właśnie czarna kawa? Tylko co z ciśnieniem. Jak już się napijecie to jednak proszę o rady w związku z krecikiem. Dzięki, idę też kawę robić
08 września 2015 15:30 / 3 osobom podoba się ten post
wiki10

Wy tu pitu pitu odgrzewane kotlety a ja mam problem też trochę odgrzewany. Potrzebuję sprawdzony sposób jak pomóc Pdp-nej uwolnić "krecika".Proszę o sprawdzone sposoby :|

Tak generalnie to nie twoja dzialka tylko lekarza domowego
Zawsze mozesz sprobowac domowych sposobow : suszone slifki,swierzy sok z jarzyn itp lub powiedziec rodzinie aby kupili jakies reklamowane cudo w aptece.Lactuloza do kazdego posilku - jakies 20 ml
Tak wiec pij spokojnie kawe,a po kawie info do rodziny
08 września 2015 15:33 / 1 osobie podoba się ten post
wiki10

A teraz wszyscy kawę piją? Może właśnie czarna kawa? Tylko co z ciśnieniem. Jak już się napijecie to jednak proszę o rady w związku z krecikiem. Dzięki, idę też kawę robić :-)

Spokojnie,
kawa nie podnosi ciśnienia,
ludzie tak myślą tylko...serio:)
08 września 2015 16:27 / 1 osobie podoba się ten post
Ok,wielkie dzięki. Szkoda tylko że dopiero jutro mogę kupić. Ja przygotowałam się bardziej na durchwal biorąc jagody z domu a tu niespodzianka :(
08 września 2015 17:19 / 1 osobie podoba się ten post
wiki10

A teraz wszyscy kawę piją? Może właśnie czarna kawa? Tylko co z ciśnieniem. Jak już się napijecie to jednak proszę o rady w związku z krecikiem. Dzięki, idę też kawę robić :-)

Szklanka przegotowanej wody z wycisnietym sokiem z pół cytryny-przygotować wieczorem,wypic rano na czczo.