Od pooglądania kaloryfera nie będzie. Do roboty zabrać ostro się trza :-)))
Tak późno czas dzisiaj znalazłem na tutaj, bo kroki ćwiczyłem. Ale ciężko to idzie. Z miotłą tańczyłem.

Od pooglądania kaloryfera nie będzie. Do roboty zabrać ostro się trza :-)))
Tak późno czas dzisiaj znalazłem na tutaj, bo kroki ćwiczyłem. Ale ciężko to idzie. Z miotłą tańczyłem.
Idę na "sledzika". W sobotę idę.Problem w tym, że nie potrafię tańczyc.
Idę na "sledzika". W sobotę idę.Problem w tym, że nie potrafię tańczyc.
Szkoda , że nie jestem w domu , też bym sledzika* zorganizowała w domu :-) i cos do po picia po śledziku:zupa::zupa:
Robię dobrego sledzika z rodzynkami i pieprzem.Pychota. W DE matiasy te na tackach w oleju są duzo smaczniejsze niż nasze w kraju. Aż muszę firme sprawdzić. Będę jechała do domu to zakupie .
Szkoda , że nie jestem w domu , też bym sledzika* zorganizowała w domu :-) i cos do po picia po śledziku:zupa::zupa:
Robię dobrego sledzika z rodzynkami i pieprzem.Pychota. W DE matiasy te na tackach w oleju są duzo smaczniejsze niż nasze w kraju. Aż muszę firme sprawdzić. Będę jechała do domu to zakupie .
Nie przejmuj się , śledziki też pewnie marnymi tancerzami będą . Tylko uważaj , żeby Cię ktoś nie przyuważył i żebyś zaproszenia nie dostał do " Tańca z gwiazdami " :-)
A jak z rodzynkami i pieprzem. ? Daj tu przepisa zaraz.:-)))
A ja Cie zapraszam na śledzika . Przepis znajdziesz pod talerzykiem :-))))
ja też kocham jeść śledzie . Ale moimi ulubionymi są takie z cebulką w occie .
Mam śledzie. Jutro zrobię na obiad. Cebula, sledzie i ocet. Ziemniaki. Surówka z ogórkiem.
Mam śledzie. Jutro zrobię na obiad. Cebula, sledzie i ocet. Ziemniaki. Surówka z ogórkiem.