Mam problem

04 lutego 2016 21:47 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

Od pooglądania kaloryfera nie będzie. Do roboty  zabrać ostro się  trza :-)))
Tak późno czas dzisiaj znalazłem na tutaj, bo kroki ćwiczyłem. Ale ciężko to idzie. Z miotłą tańczyłem. 

Przynajmniej nikt po stopach ci nie deptal:
04 lutego 2016 22:15 / 3 osobom podoba się ten post
Partnerki do tanca, to chyba nie smialby zniszczyc
04 lutego 2016 22:30 / 8 osobom podoba się ten post
Ja to nawet lubię "czasami" mieć partnera na szywno ))))))))))))))))))))))
05 lutego 2016 07:08 / 4 osobom podoba się ten post
Knorr

Idę na "sledzika". W sobotę idę.Problem w tym, że nie potrafię tańczyc.

Nie przejmuj się , śledziki też pewnie marnymi tancerzami będą . Tylko uważaj , żeby Cię ktoś nie przyuważył i żebyś zaproszenia nie dostał do " Tańca z gwiazdami "
05 lutego 2016 08:07 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

Idę na "sledzika". W sobotę idę.Problem w tym, że nie potrafię tańczyc.

Szkoda , że nie jestem w domu , też bym sledzika* zorganizowała w domu i cos do po picia po śledziku

Robię dobrego sledzika z rodzynkami i pieprzem.Pychota. W DE matiasy te na tackach w oleju są duzo smaczniejsze niż  nasze  w kraju. Aż muszę firme sprawdzić. Będę jechała do domu to zakupie .
05 lutego 2016 10:01 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

Szkoda , że nie jestem w domu , też bym sledzika* zorganizowała w domu :-) i cos do po picia po śledziku:zupa::zupa:

Robię dobrego sledzika z rodzynkami i pieprzem.Pychota. W DE matiasy te na tackach w oleju są duzo smaczniejsze niż  nasze  w kraju. Aż muszę firme sprawdzić. Będę jechała do domu to zakupie .

ja też kocham jeść śledzie . Ale moimi ulubionymi są takie z cebulką w occie .
05 lutego 2016 10:42
mleczko1

Szkoda , że nie jestem w domu , też bym sledzika* zorganizowała w domu :-) i cos do po picia po śledziku:zupa::zupa:

A jak z rodzynkami i pieprzem. ? Daj tu przepisa zaraz.))
05 lutego 2016 10:44 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nie przejmuj się , śledziki też pewnie marnymi tancerzami będą . Tylko uważaj , żeby Cię ktoś nie przyuważył i żebyś zaproszenia nie dostał do " Tańca z gwiazdami " :-)

A czemu nie? Gwiazda to ze mnie tam i zadna, ale przystojny jestem, to też bym mógł )))
05 lutego 2016 11:13 / 4 osobom podoba się ten post
Knorr

A jak z rodzynkami i pieprzem. ? Daj tu przepisa zaraz.:-)))

A ja Cie zapraszam na śledzika . Przepis znajdziesz pod talerzykiem )))
05 lutego 2016 14:03 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

A ja Cie zapraszam na śledzika . Przepis znajdziesz pod talerzykiem :-))))

Dziękuje. Dla mnie to zaszczyt. Adres już znam ))
Ciekawym tego przepisu.
05 lutego 2016 17:23

teraz poszukuje pracy,bo urlop w Polsce wlasnie koncze i dyspozycyniosc do czerwca 20116r roku przesylam......
05 lutego 2016 22:48 / 3 osobom podoba się ten post
BaskaS

ja też kocham jeść śledzie . Ale moimi ulubionymi są takie z cebulką w occie .

Mam śledzie. Jutro zrobię na obiad. Cebula, sledzie i ocet. Ziemniaki. Surówka z ogórkiem.
05 lutego 2016 23:30 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

Mam śledzie. Jutro zrobię na obiad. Cebula, sledzie i ocet. Ziemniaki. Surówka z ogórkiem.

Kocham, czy nie (te  śledzie oczywiście !), ale taki obiadek brzmi dla mnie tak...domowo
Moja Babcia (prawdziwa) taki robiła, kiedy byłam dziewczęciem młodym "/>
06 lutego 2016 08:45 / 3 osobom podoba się ten post
Knorr

Też lubię śledzie z ziemniakami ,ale w śmietanie. Z jabłkiem , ogórkiem korniszonem , cebulą . Kiedyś na innej szteli dodawałam żurawinę. Bardzo smakowite
06 lutego 2016 09:15 / 1 osobie podoba się ten post
Koleżanki planuje tutaj być 2 miesiące więc luty i marzec w marcu święta wielkanocne ile mam powiedzieć za te dni na ostatnim miejscu byłam też w święta ale że zapraszano mojego męża przywożono go z lotniska zawożono dostawałam dodatkowe euro na jedzenie więc nigdy nie wołałam o dodatek a muszę córce finansowej w poniedziałek przekazać i nie wiem jak jest stawka zmienniczka za BN dostała 100euro ale z firmy ale tak do końca nie wiem czy od rodziny coś dostała ile wy otrzymujecie oczywiście prywatnie