Magda może ja pomogę jestem po prawie:)
Magda może ja pomogę jestem po prawie:)
witajcie wlasnie wrocilam po ciezkiej i dlugiej podrozy do domu. nie bylo latwo bo polaczenia autobusowe i pkp zostaly zlikwidowane.
prosze jednak o dorade ww takiej sprawie otoz rodzina u ktorej pracowaam jest ze mnie bardzo zadowolona natomiast osoba mnie
zmieniajaca jest jak dla mnie toksyczna. Ona ustala warunki bylam przez nia 4 razy pod rzad na swieta w de w obawie przed strata miejsca bo jest ok, w tej chwili grozi mi to po raz kolejny. tyko ona sie iczy
zmienia ustaenia z rodzina raz 4 miesiace raz 2 a teraz miesiac . ...... niewi em czy nie zrezygnowac z tego miejsca choc tak jak mowie rodzina jest w porzadku
nie moge nawet w domu odpoczac... co radzicie
witajcie wlasnie wrocilam po ciezkiej i dlugiej podrozy do domu. nie bylo latwo bo polaczenia autobusowe i pkp zostaly zlikwidowane.
prosze jednak o dorade ww takiej sprawie otoz rodzina u ktorej pracowaam jest ze mnie bardzo zadowolona natomiast osoba mnie
zmieniajaca jest jak dla mnie toksyczna. Ona ustala warunki bylam przez nia 4 razy pod rzad na swieta w de w obawie przed strata miejsca bo jest ok, w tej chwili grozi mi to po raz kolejny. tyko ona sie iczy
zmienia ustaenia z rodzina raz 4 miesiace raz 2 a teraz miesiac . ...... niewi em czy nie zrezygnowac z tego miejsca choc tak jak mowie rodzina jest w porzadku
A mnie to wkurzają zmienniczki , które co innego mówią przy spotkaniu a później dyktują warunki , jakie im pasują . Właśnie ostatnio się z takim czymś spotkałam .Kobitka , którą zmieniłam , po krótkim urlopie pojechała na inną sztelę , na której już wcześniej pracowała . Zadzwoniła tutaj do mnie w zeszłym tygodniu , najpierw spytała do kiedy mogę i chcę tutaj być ? powiedziałam , że mnie tam rybka , dwa , czy trzy miesiące , ale wolałabym być te trzy . Ona mi na to : " o ! tak to mi pasuje , bo ja już firmę powiadomiłam , że chcę cię zmieniać na tej szteli , ale ty MUSISZ się do mnie dostosować i jeśli to ma być w kwietniu to nie wcześniej niż w połowie , ale tylko na cztery tygodnie , bo pojadę na krótko do domu i z powrotem na to miejsce gdzie teraz jestem , bo wiesz , ja to w tej firmie to już mam UWAŻANIE , bo 5 lat z nimi jeżdżę ! "...... rozmowa była w pokoju , gdzie siedziała Pani , więc nie chciałam podnosić głosu a już to groziło , że spokojnie nie odpowiem . Powiedziałam tylko , że " muszę " to policjantowi dowód okazać albo na kibelku usiąść i nic poza tym . Zmieniła ton , ale i tak dalej trwała w przekonaniu , że to ja mam się dostosować . A tam , nie warto się denerwować ,bo nadejdzie czas końca kontraktu i zjeżdżam do domu a czy wrócę ? przecież mogę poszukać czegoś innego , roboty nie zabraknie a zmienniczka wtedy niech se tu siedzi , bo przecież już tutaj calutkie 4 tygodnie pracowała , więc ma prawo czuć się tą ważniejszą :-).....
Trafiła Ci się ta z serii "moja sztela".5lat:)O jejku, jejku,zes...się bida i płacze:):):):)Jak Ci na miejscu zalezy to uzgadniaj wszystko z firmą ,a jak nie to olej i ja i problem.Nie to miejsce to inne,może jeszcze fajniejsze:)Jak ja nie cierpię takiej postawy.....
Nie mam problemu lecz moze zastanawiam sie nad sytuacja - mieliscie taka sytuacje by podopieczny mial raka , prostete byl w szpitalu wrocil i poszedl z powrotem ... nie wiadomo jak dlugo to bedzie czy wroci i bedzie zyl w domu czy zakonczy swe zycie...... jak dlugo mozna chorowac majac cewnik ...... masakra