Agrafko-daj znać jak na nowej stelli. Gdzieś przeczytałam twoje posty, ale nie pamiętam jaki to był wątek. Jeśli więc trafisz na tego posta daj znać jak ci idzie z wymagającym pdp o, którym wspominałaś:):):)
Agrafko-daj znać jak na nowej stelli. Gdzieś przeczytałam twoje posty, ale nie pamiętam jaki to był wątek. Jeśli więc trafisz na tego posta daj znać jak ci idzie z wymagającym pdp o, którym wspominałaś:):):)
Ktoś wie gdzie w necie będzie można obejrzeć dzisiejszy mecz Pl - Irlandia?
Nooo ! ja tam się bez bicia przyznaję , że lubuję się w furzarzach ......." męciznach " oczywiście , dla mnie wydepilowany facet to nie facet ! :-)))))))))
Tez nie uznaje wydepilowanych mezczyzn .Lubie meskie owlosienie pod jednym warunkiem ze musi byc ciemne,czarne --nie blond ani rude.)))
Z powodu wieku może nie napadasz na nikogo,ale z innych powodów i owszem, najbliższy przykład Dorotee...chyba nie zapomniałaś ? Bardzo uważnie czytam forum i niezauważyłam,żeby Igga zachowywała się podobnie jak Ty. Czytałaś jak odpisała Margolci? A zauważyłaś jaką "zimną krew" zachowuje na Twoje odpowiedzi ? Chyba tu jest "pies pogrzebany", denerwujesz się,że ona nie daje się sprowokować i usilnie chcesz wszystkich przekonać,że ona jest nic nie warta,że jest najgorsza i beznadziejna.
Mnie nie jest w stanie nikt do tego przekonać,chyba że ona sama to zrobi. Mam swój rozum i też potrafię logicznie myśleć,czytać między wierszami też potrafię.
Tobie też życzę miłej niedzieli.
Cóz ale jest tu osoba, która twierdzi że jest inaczej. Ja wczoraj napisałam jak jest faktycznie a ona już szybko w sobotę wieczorem zdązyła podzwonić po agencjach i dostała ofertę za 1450 eurasków. Panie w agencjach mnie zadziwiają, naprawdę. Nigdy bym ich o taką pracowitość nie podejrzewała? Mnie to już szczypi w pewnym miejscu jak na te wywody się wpakuje :)) Niepotrzebnie się wkręciłam bo to już przypadek beznadziejny :)))
To, że ja takiej oferty nie dostałam, nie znaczy na pewno, że ich nie ma.
Po pierwsze mogłam akurat nie mieć szczęścia.
Po drugie nie biorę osób leżących, demencyjnych, inkontynentnych - to zawęża znacznie możliwości.
Wiem na pewno, że za 1450 można dostać z polskiej agencji ofertę.