Na wyjeździe #22

29 marca 2015 17:01 / 2 osobom podoba się ten post
Andrea dawaj , dawaj do Dojczlandi , bo ja też czekam na Ciebie .
29 marca 2015 17:05
Nie uciekaj))dwa tygodnie we Wroclawiu)) moge jeszcze raz jechac, kolezanka byla w Zabrzu, inna grupa w Krakowie.Urlop , bezplatny((
29 marca 2015 17:06
slonecznie

Agrafko-daj znać jak na nowej stelli. Gdzieś przeczytałam twoje posty, ale nie pamiętam jaki to był wątek. Jeśli więc trafisz na tego posta daj znać jak ci idzie z wymagającym pdp o, którym wspominałaś:):):)

A Twoja nowa pdp?
29 marca 2015 17:07
Jaja beda)))
29 marca 2015 17:23
Ktoś wie gdzie w necie będzie można obejrzeć dzisiejszy mecz Pl - Irlandia?
29 marca 2015 17:23 / 2 osobom podoba się ten post
Czekam , czekam .
U mnie spoko jak zawsze , tylko muszę jak zawsze zacząć od robienia porządku po mojej zmienniczce .

29 marca 2015 17:24 / 3 osobom podoba się ten post
Dawaj dawaj Andrea bo juz nudy tu takie w tym D że wytrzymać nie idzie;)
29 marca 2015 17:26 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Ktoś wie gdzie w necie będzie można obejrzeć dzisiejszy mecz Pl - Irlandia?

Na meczyki pl powinien byc.
29 marca 2015 17:36 / 4 osobom podoba się ten post
Im nas więcej po tej drugiej stronie tym lepiej:)
29 marca 2015 19:09 / 6 osobom podoba się ten post
A moja babka juz doluje, bo "zaraz wyjezdzam...". Trawi cala ta sytuacje... po czym oznajmia ze ma nadzieje ze nowa opiekunka bedzie jej pomagac w ogrodzie. Wspolczuje kobiecie ;p oby sie tylko nie dala wrobic w marysie ogrodniczke
29 marca 2015 19:16 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nooo ! ja tam się bez bicia przyznaję , że lubuję się w furzarzach ......." męciznach " oczywiście , dla mnie wydepilowany facet to nie facet ! :-)))))))))

Tez nie uznaje wydepilowanych mezczyzn .Lubie meskie owlosienie pod jednym warunkiem ze musi byc ciemne,czarne --nie blond ani rude.)))
29 marca 2015 19:18 / 5 osobom podoba się ten post
babuszka

Tez nie uznaje wydepilowanych mezczyzn .Lubie meskie owlosienie pod jednym warunkiem ze musi byc ciemne,czarne --nie blond ani rude.)))

Dokladnie. Facet musi miec wlosy tu i tam :))
29 marca 2015 19:30 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Z powodu wieku może nie napadasz na nikogo,ale z innych powodów i owszem, najbliższy przykład Dorotee...chyba nie zapomniałaś ? Bardzo uważnie czytam forum i niezauważyłam,żeby Igga zachowywała się podobnie jak Ty. Czytałaś jak odpisała Margolci? A zauważyłaś jaką "zimną krew" zachowuje na Twoje odpowiedzi ? Chyba tu jest "pies pogrzebany", denerwujesz się,że ona nie daje się sprowokować i usilnie chcesz wszystkich przekonać,że ona jest nic nie warta,że jest najgorsza i beznadziejna.
Mnie nie jest w stanie nikt do tego przekonać,chyba że ona sama to zrobi. Mam swój rozum i też potrafię logicznie myśleć,czytać między wierszami też potrafię. 
Tobie też życzę miłej niedzieli.

Dzieki za poradę.Nikogo nie przekonuje czytam i wyciągam wnioski.Zazdroszcze tylko i już zaczynam sie bać,bo wiesz nawet co ja myslę.Nie wtrącaj się gdy wpis nie dotyczy Ciebie, bo takim gdybaniem zaczynasz durnowate napuszczanie i to nie po raz  pierwszy:( Jaki to niby przyklad z Dorotee.........? jesteśmy dorosłe i skoro piszemy cos na forum publicznie to odpowiadamy za treśc.Zwrociłam tylko uwagę na jakiej podstawie Dorotee pisze,ze ktoś konto usunąl bo niby ja sie przysłużyłam? Kazdy ma swoj rozum, ale nie kazdy go wykorzystuje w odpowienim kierunku.I niech sie skończy ta dyskusja o dobrych i złych osobach.Nie klasyfikuje ludzi, czytam wpisy i nie patrzę na nicki staram sie zrozumiec co w nich zawarte.

Widze,że nie da rady juz nic zrobić. Niech zostanie tak jak jest.Nie napisze Ci,że Ci słoma z butów wystaje i nie nasmiewam sie z Ciebie.Ciesze sie,że masz wreszcie dobra sztele.Bo jestem taka jaka jestem a przyjaciól to ja mam w realu.Dzisiaj też sie spotkałam w gronie znajomych.

Heja...................................:):):):):)

29 marca 2015 19:44 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Cóz ale jest tu osoba, która twierdzi że jest inaczej. Ja wczoraj napisałam jak jest faktycznie a ona już szybko w sobotę wieczorem zdązyła podzwonić po agencjach i dostała ofertę za 1450 eurasków. Panie w agencjach mnie zadziwiają, naprawdę. Nigdy bym ich o taką pracowitość nie podejrzewała? Mnie to już szczypi w pewnym miejscu jak na te wywody się wpakuje :)) Niepotrzebnie się wkręciłam bo to już przypadek beznadziejny :)))

To, że ja takiej oferty nie dostałam, nie znaczy na pewno, że ich nie ma.
Po pierwsze mogłam akurat nie mieć szczęścia.
Po drugie nie biorę osób leżących, demencyjnych, inkontynentnych - to zawęża znacznie możliwości. 
Wiem na pewno, że za 1450 można dostać z polskiej agencji ofertę. 
29 marca 2015 19:52 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

To, że ja takiej oferty nie dostałam, nie znaczy na pewno, że ich nie ma.
Po pierwsze mogłam akurat nie mieć szczęścia.
Po drugie nie biorę osób leżących, demencyjnych, inkontynentnych - to zawęża znacznie możliwości. 
Wiem na pewno, że za 1450 można dostać z polskiej agencji ofertę. 

Być może masz rację tym bardziej że sa świeta.Ale i  tak nie wierzę, ze w sobote wieczorem taką ofertę złapała. Bo w agencjach w tym czasie nie pracują. A na alarmowe to dzwonią pracownicy. Nie bede juz nad tym dyskutować. Bo szkoda czasu. To taka jałowa dyskusja. Lepiej posiedze na busuu. Przynajmniej z tego pozytek dla mnie będzie :))