Na wyjeździe #22

29 marca 2015 19:56
Przecież mogła wcześniej rozeznanie zrobić. Nie napisała chyba, że akurat w sobotę dzwoniła.
29 marca 2015 20:06 / 13 osobom podoba się ten post
mleczko1

Dzieki za poradę.Nikogo nie przekonuje czytam i wyciągam wnioski.Zazdroszcze tylko i już zaczynam sie bać,bo wiesz nawet co ja myslę.Nie wtrącaj się gdy wpis nie dotyczy Ciebie, bo takim gdybaniem zaczynasz durnowate napuszczanie i to nie po raz  pierwszy:( Jaki to niby przyklad z Dorotee.........? jesteśmy dorosłe i skoro piszemy cos na forum publicznie to odpowiadamy za treśc.Zwrociłam tylko uwagę na jakiej podstawie Dorotee pisze,ze ktoś konto usunąl bo niby ja sie przysłużyłam? Kazdy ma swoj rozum, ale nie kazdy go wykorzystuje w odpowienim kierunku.I niech sie skończy ta dyskusja o dobrych i złych osobach.Nie klasyfikuje ludzi, czytam wpisy i nie patrzę na nicki staram sie zrozumiec co w nich zawarte.

Widze,że nie da rady juz nic zrobić. Niech zostanie tak jak jest.Nie napisze Ci,że Ci słoma z butów wystaje i nie nasmiewam sie z Ciebie.Ciesze sie,że masz wreszcie dobra sztele.Bo jestem taka jaka jestem a przyjaciól to ja mam w realu.Dzisiaj też sie spotkałam w gronie znajomych.

Heja...................................:):):):):)

Do tej pory to Igga byla taka niedobra wg ciebie i od durniów czy innych nieudaczników wyzywała. Ale ty przebijasz wszystkie na tym forum, ale poleciałas bo bandzie!!!!! No i nie tłumacz się jak kogo oceniasz bo mniemam że nikogo tutaj to nie obchodzi? Nikt tu nie potrzebuje twojej oceny a Iwanilka z pewnością. To nie Ty nam płacisz! Możesz sobie jeżdzić jak po starym koniu ale tylko po tych którym coś załatwiasz.
29 marca 2015 20:10 / 12 osobom podoba się ten post
MeryKy

Do tej pory to Igga byla taka niedobra wg ciebie i od durniów czy innych nieudaczników wyzywała. Ale ty przebijasz wszystkie na tym forum, ale poleciałas bo bandzie!!!!! No i nie tłumacz się jak kogo oceniasz bo mniemam że nikogo tutaj to nie obchodzi? Nikt tu nie potrzebuje twojej oceny a Iwanilka z pewnością. To nie Ty nam płacisz! Możesz sobie jeżdzić jak po starym koniu ale tylko po tych którym coś załatwiasz.

Mery , ja tego wpisu wcale nie czytała, Tobie radzę to samo. Mamy ciekawsze zajęcia i tematy niż ten powyżej.
29 marca 2015 20:11 / 1 osobie podoba się ten post
Dopiero przyjechałam, więc pomęczymy się razem. Planowo kończę 27 maja, ale stella trochę problematyczna, więc za punkt honoru postawiłam sobie wytrwanie chociaż do końca kwietnia:).
30 marca 2015 01:35 / 1 osobie podoba się ten post
Przykro mi, musze zablokować ten wpis,żeby nie został edytowany.Jest skopiowany.
30 marca 2015 07:05 / 12 osobom podoba się ten post
mleczko1

Przykro mi, musze zablokować ten wpis,żeby nie został edytowany.Jest skopiowany.

Hahah ale sie uśmiałam jak tylko właczyłam od samego rana lapka. Wpis zablokowany a po co? Pewnie jako dowód do sprawy! Ale jakiej? Tak uprzejmego postu jak ten od Andrejki  dawno tu nie widziałam?? :))))) Wpisów się nie kopiuje bo to nie dowód ale nie bedę podpowiadać co sie robi najmadrzejszej i najważniejszej personie w całej........
30 marca 2015 07:32
A ja chciałam Was zapytać czy po tych zmianach po nowym roku , jakaś firma zatrudnia na umowę o pracę ?
Moja firma zmieniła mi umowę o pracę na umowę zlecenie , bo podobno z umową o pracę jest więcęj problemów z kartami EKUZ o drukami A1
30 marca 2015 08:04
moncherie

ORIM, akurat w koordynacji niemieckiej troszke sie orientuje... Jest masa firm, ktore pracuja przez internet i telefon. Nie bywaja na miejscu. Firma z Hamburga moze Monachium obslugiwac. Wystarczy, ze rodzinka formularz wypelni. Taniej oczywiscie dla rodziny i agencji w PL. A jak problemy sa to opiekunka sama zostaje...

Moncherie, a prawo niemieckie na to zezwala? Nie to, żebym się czepiała, po prostu ciekawa jestem. Kiedyś rozmawiając z agencją niemiecką, właściciel mi wyjaśnił, że ma sztele w promieniu 100 km od siedziby, bo dalej to byłby niezgodne z prawem. Ale ta rozmowa była kilka lat temu, może coś się zmieniło do tej pory.
30 marca 2015 08:11 / 11 osobom podoba się ten post
MeryKy

Hahah ale sie uśmiałam jak tylko właczyłam od samego rana lapka. Wpis zablokowany a po co? Pewnie jako dowód do sprawy! Ale jakiej? Tak uprzejmego postu jak ten od Andrejki  dawno tu nie widziałam?? :))))) Wpisów się nie kopiuje bo to nie dowód ale nie bedę podpowiadać co sie robi najmadrzejszej i najważniejszej personie w całej........

Ja piernicze,prawie spadłam z krzesła jak tamto przeczytałam  hahahahah. Ona chyba już cały dysk sobie zaśmieciła tym kopiowaniem cudzych postów.Pisze bloga o przygodach na forum,więc te zapiski do tego jej potrzebne,nie czytałaś? Oj Mery...jaka Ty nie domyślna jesteś.
30 marca 2015 08:26 / 12 osobom podoba się ten post
a tak fajnie bylo a tu znowu jakies bzdury......................wchodzic sie nie chce.....
30 marca 2015 08:44 / 1 osobie podoba się ten post
Rece mi opadaja...... :)
30 marca 2015 08:49 / 18 osobom podoba się ten post
Dziewczynki kochane ,przeciez pani M.właśnie o to dokładnie chodzi!Sprowokowac durną dyskusję ,namieszać-jest w swoim żywiole bo na tamtym forum za bardzo się milutko rozćwierkała i ją to znudziło.To wróciła i świetnie się bawi a Wy sie dajecie wciągać w te .....,jak zawsze.Zamiast ściepę zorganizować i na zająca pani M.zestaw segregatorów na te wszystkie nasze posty sprezentować,alfabetycznych i kolorowych najlepiej:):):):)Omijam szerokim łukiem tę panią,jej poczynania są tak żenujące ,że aż niedowiary ,że to dorosły człowiek jest.......
30 marca 2015 08:56 / 10 osobom podoba się ten post
jak się nie będzie reagować na jej durne wpisy, to sobie odpuści.
30 marca 2015 08:56 / 4 osobom podoba się ten post
Niektore osoby dorosle,mozecie mi wierzyc sa w stanie pisac myslec jak osoba niereformowalna a malo tego wystarczy sie przejsc do Cafe Jerzy w jeden z weekendow i zobaczyc jak P.w wieku powaznym potrafia mlodych facetow prowokowac i nie tylko ....hehe dorosle i puste jak tu obecna Pani ....:) Zenua...-.
30 marca 2015 08:57
Babka spi a ja za moment kota dostane :)