Na wyjeździe #22

31 marca 2015 15:38 / 5 osobom podoba się ten post
Żaden mój wpis nie umknie twojej uwadze.
zaszczycona mam sie czuć hi hi
31 marca 2015 15:45 / 1 osobie podoba się ten post
Jak uważasz :)Czytam to, co mi w oczy wpadnie.Ale nie znoszę jak ktoś umyslnie fakty przekręca żeby dopieprzyć(  przyprawa) wpis. Pisz prawde a jak nie wiesz to pytaj.Mam wszystko spisane i odpowiem:)))) albo ktos inny to zrobi.Ten Robert stoi kością*  na forum tak jak i mleczko.Kazdy może pisac, to jest forum społecznościowe.Oby prawdę pisał.
31 marca 2015 15:50 / 3 osobom podoba się ten post
kurczę, że mi się udało z tymi zakupami zdążyć przed największym wiatrem, teraz wieje że huhu, i pada, po prostu masakra, ale mnie pociesza fakt, że już 12-stego wieczorem wypad stąd :)
31 marca 2015 15:50 / 8 osobom podoba się ten post
Zaszczycona sie nie czuję ale uważam że dobry uczynek tu na forum robię bo przynajmniej Igga będzie miała trochę świętego spokoju
31 marca 2015 15:59
Andrea , a Ty juz na stanowisku ?
31 marca 2015 15:59 / 3 osobom podoba się ten post
Agata07

Chyba skorzystan z tej oferty :)

:D
Mało ci było, bidulo? :D
Toz te chłopy by tam oszalały. :))))
31 marca 2015 16:03
Hehe....zazartowalam sobie....ja bym sie tam nerwowo wykonczyla :)
31 marca 2015 16:07 / 11 osobom podoba się ten post
Zapamiętałam kłamstwo

Notatek nie robię bo donosów nie piszę;)
31 marca 2015 16:12 / 9 osobom podoba się ten post
Z gory przepraszam osoby wierzace, ale nijak innego porownania nie moge wymyslec, jak jeden czlowiek w trzech postaciach, cud nad cudy.
31 marca 2015 16:23 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

No to Kolega moze blisko jest:-)) pdp, zona i trojka dzieci:-))) owe dzieci od 17 do 27:-((

Wurzburg obecnie
dzieci 17 - 27 czyli wiecej na dyskotece i z kolegami,a zona wychodzi po wieku dzieci jeszcze jak to moje kolezanki racza okreslac - w wieku uzytkowym ha ha to nie ma zle hihihi
31 marca 2015 16:25 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Wurzburg obecnie
dzieci 17 - 27 czyli wiecej na dyskotece i z kolegami,a zona wychodzi po wieku dzieci jeszcze jak to moje kolezanki racza okreslac - w wieku uzytkowym ha ha to nie ma zle hihihi

Orim zależy jeszcze w jakim wieku pierwsze dziecko miała...............Żeby nie było zdziwienia ........hahaha
31 marca 2015 16:26 / 2 osobom podoba się ten post
lena46

Orim zależy jeszcze w jakim wieku pierwsze dziecko miała...............Żeby nie było zdziwienia ........hahaha

no to mam nadzieje ze dzieci to corki hihihi
31 marca 2015 16:31 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Jak na Niemiecką rodzinę to jest liczna .......U Niemców  to jedno lub dwoje dzieci a troje to juz istne szaleństwo ..........
31 marca 2015 16:35 / 5 osobom podoba się ten post
ORIM

Nic z tego. Stoi jak byk: trzech synów. Ale zawsze mozesz mieć jeszcze nadzieję, że jednak się któremuś "spodobasz" ;)))))))))))))
31 marca 2015 16:36 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Wurzburg obecnie

A ja tam widziałm ze dzieciaczki sa w wieku 23, 22 i 17 lat, to nie taka stara ta mamusia musi być...  rycząca czterdzistka haa..ha..