Na wyjeździe #22

01 kwietnia 2015 10:07 / 2 osobom podoba się ten post
Upraszam serdecznie osoby obdarowane mozliwością wypełnienia wspomnianej ankiety, o pdesłanie mi na maila. Zostałam pominięta w tym losowaniu :))))))) i czuję się zlekcewazona ;). Bardzo bym chciała tę ankietę wypełnić. Prosze o pomoc zyczliwe osoby :)
01 kwietnia 2015 10:10 / 1 osobie podoba się ten post
Przylaczam sie do prosby Dody:) Ja rowniez chce miec powod do radosci:) Tego nigdy za wiele:)
01 kwietnia 2015 10:13
IGGA

Jest ankieta, pytań sporo.Jedno z pytań: czy deklarujesz przejście do cichego, spokojnego, kulturalnego forum opiekunek a otrzymasz nagrodę w kwocie 250 euro.
Kuszą kasą. :)

U mnie było 100€ !!!
widać są wybrańcy i wybrani!
kurde żałuję że im odesłałam te pożal sie boże ankiete
01 kwietnia 2015 10:13 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea , prześlij mnie też-mam meila w profilu.
01 kwietnia 2015 10:20 / 1 osobie podoba się ten post
IGGA

Jest ankieta, pytań sporo.Jedno z pytań: czy deklarujesz przejście do cichego, spokojnego, kulturalnego forum opiekunek a otrzymasz nagrodę w kwocie 250 euro.
Kuszą kasą. :)

Ta, ankieta to prima-aprilis
01 kwietnia 2015 10:21 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Ta, ankieta to prima-aprilis

Nie, przecież dzisiaj nie 1 kwietnia. :)
01 kwietnia 2015 10:22 / 2 osobom podoba się ten post
IGGA

Nie, przecież dzisiaj nie 1 kwietnia. :)

Ach, tak,, racja hi, hi
01 kwietnia 2015 10:31 / 1 osobie podoba się ten post

Chciałem być pierwszy z dowcipem, ale musiałem czekać na odpowiedź Mleczko i mnie ubiegłaś.

01 kwietnia 2015 10:40
zaraz zaraz powoli !!! za nikim w ogien,ani po rozgrzanych weglach nie bede chodzil ha ha ha
Nawet w prima aprylis hihi
01 kwietnia 2015 11:02 / 8 osobom podoba się ten post
Noooooo, ale żart był absolutnie super.
Andrea, to było absolutnie błyskotliwe, zanim załapałam i dołączyłam do gry, minęła dobra sekundka. :))))) Ale kasia też się spóźniła. tak byłaś wiarygodna.
Jako jedynej udało ci sie wywołac lekką panikę w moderacji. :))))
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper.

01 kwietnia 2015 11:05
ORIM

zaraz zaraz powoli !!! za nikim w ogien,ani po rozgrzanych weglach nie bede chodzil ha ha ha
Nawet w prima aprylis hihi

Orim ,widziałeś jakie Cię wyróżnienie spotkało?:)Nie jest to specjalny temat ,ale za  coś lepszego:):):)-jesteś "na okładce",tylko bryle gdzies zgubiłeś:):):):)I posiedzisz pod tym strusiem jajem z tydzien przynajmniej:):):):)
01 kwietnia 2015 11:07 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Orim ,widziałeś jakie Cię wyróżnienie spotkało?:)Nie jest to specjalny temat ,ale za  coś lepszego:):):)-jesteś "na okładce",tylko bryle gdzies zgubiłeś:):):):)I posiedzisz pod tym strusiem jajem z tydzien przynajmniej:):):):)

Dam rade ha ha Nie takie jaja sie w zyciu robilo 
01 kwietnia 2015 11:24 / 17 osobom podoba się ten post
Ojoj - temat zamknięty, bo żart się większości nie spodobał i ośmielono się Moderatora skrytykować?
Może i niektórym brak dystansu, ale najważniejszej osobie brak smaku i poziomu, skoro taki dowcip był wyżyną możliwości.
01 kwietnia 2015 11:29 / 4 osobom podoba się ten post
wichurra

Ojoj - temat zamknięty, bo żart się większości nie spodobał i ośmielono się Moderatora skrytykować?
Może i niektórym brak dystansu, ale najważniejszej osobie brak smaku i poziomu, skoro taki dowcip był wyżyną możliwości.

Występujesz w liczbie mnogiej że piszesz o sobie "większość"?

01 kwietnia 2015 11:35 / 13 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Występujesz w liczbie mnogiej że piszesz o sobie "większość"?

Z całym szacunkiem, post Wichurry poparło dotychczas 5 osób i liczba ta wzrasta, co jest ewidentnym dowodem na to, że w sposób właściwy uzyła słowa ,,większość"