Jest ankieta, pytań sporo.Jedno z pytań: czy deklarujesz przejście do cichego, spokojnego, kulturalnego forum opiekunek a otrzymasz nagrodę w kwocie 250 euro.
Kuszą kasą. :)
Jest ankieta, pytań sporo.Jedno z pytań: czy deklarujesz przejście do cichego, spokojnego, kulturalnego forum opiekunek a otrzymasz nagrodę w kwocie 250 euro.
Ta, ankieta to prima-aprilis
Nie, przecież dzisiaj nie 1 kwietnia. :)
Chciałem być pierwszy z dowcipem, ale musiałem czekać na odpowiedź Mleczko i mnie ubiegłaś. ![]()
zaraz zaraz powoli !!! za nikim w ogien,ani po rozgrzanych weglach nie bede chodzil ha ha ha
Nawet w prima aprylis hihi
Orim ,widziałeś jakie Cię wyróżnienie spotkało?:)Nie jest to specjalny temat ,ale za coś lepszego:):):)-jesteś "na okładce",tylko bryle gdzies zgubiłeś:):):):)I posiedzisz pod tym strusiem jajem z tydzien przynajmniej:):):):)
Ojoj - temat zamknięty, bo żart się większości nie spodobał i ośmielono się Moderatora skrytykować?
Może i niektórym brak dystansu, ale najważniejszej osobie brak smaku i poziomu, skoro taki dowcip był wyżyną możliwości.
Występujesz w liczbie mnogiej że piszesz o sobie "większość"?
Występujesz w liczbie mnogiej że piszesz o sobie "większość"?