Na wyjeździe #22

01 kwietnia 2015 09:02 / 3 osobom podoba się ten post
Pakuję walizkę i jadę do Pl.Dziadka zabieram z sobą,przecież nie zostawię go jakiejś Chince.

P.S.Ankietę wypełniłam.
01 kwietnia 2015 09:03 / 1 osobie podoba się ten post
Wyslij mnie też na maila, jest w profilu.
01 kwietnia 2015 09:03
A jak ktos sie nie poslucha to dostanie lanie od modiego na gole dooooooopsko :) i taki bedzie final :)
01 kwietnia 2015 09:07 / 1 osobie podoba się ten post

Prawdopodobnie jest to jakiś spam, stylizowany na ankietę pod naszym szyldem. Nasz portal nic takiego nie rozsyłał. Chcę wyjasnić tę sprawę. Być może kolejne działanie konkurencyjnego portalu na poziomie... hmmm... nie mogę znaleźć właściwego słowa.

01 kwietnia 2015 09:10 / 1 osobie podoba się ten post
To całkiem możliwe bo jedno z pytań było takie) czy za 100 € przeniosłabyś sie do innego portalu? Trzeba bylo zaznaczyć tak- nie
Ja oczywiście zaznaczyłam Nie!!!
Nigdy i za żadne pieniądze!
01 kwietnia 2015 09:12 / 6 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Prawdopodobnie jest to jakiś spam, stylizowany na ankietę pod naszym szyldem. Nasz portal nic takiego nie rozsyłał. Chcę wyjasnić tę sprawę. Być może kolejne działanie konkurencyjnego portalu na poziomie... hmmm... nie mogę znaleźć właściwego słowa.

Eeee tam. Jeśli nie jest to zbiorowe wkręcanie, to stawiałabym na jedną uczestniczkę tego forum.
01 kwietnia 2015 09:13 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

To całkiem możliwe bo jedno z pytań było takie) czy za 100 € przeniosłabyś sie do innego portalu? Trzeba bylo zaznaczyć tak- nie
Ja oczywiście zaznaczyłam Nie!!!
Nigdy i za żadne pieniądze!

No co ty, Marta, stówką pogardzisz? :)
No ale fakt, tak jak jest tutaj to nie ma nigdzie indziej. Cuda wianki, żal odchodzić.
01 kwietnia 2015 09:14 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

Eeee tam. Jeśli nie jest to zbiorowe wkręcanie, to stawiałabym na jedną uczestniczkę tego forum.

Ja też. :) Zwłaszcza,że dostała to andrea. :)
01 kwietnia 2015 09:16 / 8 osobom podoba się ten post
Kocham euraski ale nie aż tak żeby to forum opuścić.Nie zrobie Wam tego.Zwłaszcza jedna osoba byłaby nieutulona w żalu i jeszcze w depresje by popadła

he he mam nadzieję że każdy w tym momencie o sobie pomyślał:)))
01 kwietnia 2015 09:25 / 1 osobie podoba się ten post
Pomoc forum1

Nikt na ten temat nic nie wie, bo nic takiego nie rozsyłaliśmy. Proszę o podesłanie do mnie tego maila każdego kto go otrzymał.

Prima aprilis.Nawet Moderator dał sie nabrac, ha, ha :)
01 kwietnia 2015 09:32 / 2 osobom podoba się ten post
IGGA

Prima aprilis.Nawet Moderator dał sie nabrac, ha, ha :)

Niestety nie. Przed chwilą sprawdziłam pocztę. Jest. Zaraz będę czytać.
01 kwietnia 2015 09:36 / 4 osobom podoba się ten post
Też już dostałam ,ale narazie nie mogę się tym zająć,potem potem.Pobieżnie przeleciałam i rzeczywiście jest kilka b.b interesujących pytań.....Lecę do garów:)
01 kwietnia 2015 09:38 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Też już dostałam ,ale narazie nie mogę się tym zająć,potem potem.Pobieżnie przeleciałam i rzeczywiście jest kilka b.b interesujących pytań.....Lecę do garów:)

grzeczna dziewczynka ha ha do garow,do garow hihi
01 kwietnia 2015 09:39 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

I żałuj ,że Cię dziś u nas na obiedzie nie ma!!!
01 kwietnia 2015 09:40 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Orim, jak doczytam to wyślę ci na maila. Za kwadransik, ok?