Prawdopodobnie jest to jakiś spam, stylizowany na ankietę pod naszym szyldem. Nasz portal nic takiego nie rozsyłał. Chcę wyjasnić tę sprawę. Być może kolejne działanie konkurencyjnego portalu na poziomie... hmmm... nie mogę znaleźć właściwego słowa.
Prawdopodobnie jest to jakiś spam, stylizowany na ankietę pod naszym szyldem. Nasz portal nic takiego nie rozsyłał. Chcę wyjasnić tę sprawę. Być może kolejne działanie konkurencyjnego portalu na poziomie... hmmm... nie mogę znaleźć właściwego słowa.
To całkiem możliwe bo jedno z pytań było takie) czy za 100 € przeniosłabyś sie do innego portalu? Trzeba bylo zaznaczyć tak- nie
Ja oczywiście zaznaczyłam Nie!!!
Nigdy i za żadne pieniądze!
Eeee tam. Jeśli nie jest to zbiorowe wkręcanie, to stawiałabym na jedną uczestniczkę tego forum.
Nikt na ten temat nic nie wie, bo nic takiego nie rozsyłaliśmy. Proszę o podesłanie do mnie tego maila każdego kto go otrzymał.
Prima aprilis.Nawet Moderator dał sie nabrac, ha, ha :)
Też już dostałam ,ale narazie nie mogę się tym zająć,potem potem.Pobieżnie przeleciałam i rzeczywiście jest kilka b.b interesujących pytań.....Lecę do garów:)
grzeczna dziewczynka ha ha do garow,do garow hihi
grzeczna dziewczynka ha ha do garow,do garow hihi