Na wyjeździe #22

01 kwietnia 2015 11:44 / 2 osobom podoba się ten post
I kwietnia ,to zabawny dzień i jesli żart jest czasami nie śmieszny to i tak sie smieję ,że taki ,marny - w tym dniu nic nie może mnie wytrącić z równowagi ,wszystko biorę z przymrużeniem oka. Zatem laski śmiejta się chocy by nie było z czego. xD
01 kwietnia 2015 11:45 / 10 osobom podoba się ten post
Dużo dziewczyn nie poprze postu Wichury. Nie poprze, bo nie zrobi tego ze strachu. Każdy wie, że masz techniczną możliwośc sprawdzenia kto plusuje Wichurki post.
Gdybys w tym całym zamieszaniu poprosił do współpracy inna osobę, pewnie nie byłoby tego niesmaku. 
Ja osobiście czuję sie tak jak by ktoś mnie zaprosił abym kubeł pomyj miała wylewać na mleczko. Nie widziałam powodu aby cos takiego robić.
Dla mnie w tym dniu pełnym dowcipów nie z ta Panią po drodze. 
Szkoda, mogło być wesoło. 
01 kwietnia 2015 11:45 / 2 osobom podoba się ten post
IGGA

Dużo dziewczyn nie poprze postu Wichury. Nie poprze, bo nie zrobi tego ze strachu. Każdy wie, że masz techniczną możliwośc sprawdzenia kto plusuje Wichurki post.
Gdybys w tym całym zamieszaniu poprosił do współpracy inna osobę, pewnie nie byłoby tego niesmaku. 
Ja osobiście czuję sie tak jak by ktoś mnie zaprosił abym kubeł pomyj miała wylewać na mleczko. Nie widziałam powodu aby cos takiego robić.

Być może masz rację z tym, że wybór innego użytkownika do tego żartu by co niektórych tak nie poruszył. Myślałem nad 3 osobami, które moim zdaniem by się zgodziły: Margolcia, Andreą i Mleczko właśnie. Wybrałem Mleczko, ponieważ Margolcia bywa tu ostatnio rzadko, a jakby ktoś zobaczył na str. głównej że Andrea ma bana, to wyczuł by żart od razu. Powtarzam raz jeszcze że żart był za przyzwoleniem Mleczko i nadal nie widzę gdzie tutaj "sianie fermentu", albo nakłanianie kogoś do tego by wylewał kubeł pomyj na Mleczko. Czy gdyby zamiast Mleczko był ktoś inny, to taki sam żart byłby nakłanianiem do wylewania pomyj na tą osobę? Nie o to chodziło. Szczerze mówiąc, to nawet miałem nadzieję że Mleczko zostanie przez niektórych doceniona za to że ma dystans.

Mam nadzieję że wyjaśniłem każdemu swój zamysł, bo dziś nie jest dzień "fermentu", a prima aprillis. Jak ktoś ma jeszcze jakieś uwagi, to zapraszam na konsultacje prywatne pod powszechnie znanym adresem mailowym. Miłego dnia!

01 kwietnia 2015 11:51 / 1 osobie podoba się ten post
A ja sie cieszę,że chociaż w dniu dzisiajszym MODERATOR oberwie.Bo przecież ktoś musi być na tapecie.Wspolny wróg - to nawet jak nie wiedomo o co chodzi i nie wiem o czym piszą to i tak jest wróg. Dowalić  trzeba:)))))))

A z tą ankietą to chyba cos nie tak -  kto może wysłac meila do osoby,ktora ma ukryty profil pewnie nasz krajowy jasnowidz Pan Jackowski to zrobił.:):):):):)
01 kwietnia 2015 11:52 / 2 osobom podoba się ten post
Kurcze jesteście niesamowite,-przynajmniej raz dziennie musi być na forum zadyma bo w przeciwnym razie chyba by padło:))))
A co do wspomnianego tematu to moim zdaniem był kompletnie bezsensowny,ani śmieszny ani też komukolwiek uwłaczający:))
01 kwietnia 2015 11:56 / 3 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Być może masz rację z tym, że wybór innego użytkownika do tego żartu by co niektórych tak nie poruszył. Myślałem nad 3 osobami, które moim zdaniem by się zgodziły: Margolcia, Andreą i Mleczko właśnie. Wybrałem Mleczko, ponieważ Margolcia bywa tu ostatnio rzadko, a jakby ktoś zobaczył na str. głównej że Andrea ma bana, to wyczuł by żart od razu. Powtarzam raz jeszcze że żart był za przyzwoleniem Mleczko i nadal nie widzę gdzie tutaj "sianie fermentu", albo nakłanianie kogoś do tego by wylewał kubeł pomyj na Mleczko. Czy gdyby zamiast Mleczko był ktoś inny, to taki sam żart byłby nakłanianiem do wylewania pomyj na tą osobę? Nie o to chodziło. Szczerze mówiąc, to nawet miałem nadzieję że Mleczko zostanie przez niektórych doceniona za to że ma dystans.

Mam nadzieję że wyjaśniłem każdemu swój zamysł, bo dziś nie jest dzień "fermentu", a prima aprillis. Jak ktoś ma jeszcze jakieś uwagi, to zapraszam na konsultacje prywatne pod powszechnie znanym adresem mailowym. Miłego dnia!

dystans?no no...
01 kwietnia 2015 12:06 / 5 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Występujesz w liczbie mnogiej że piszesz o sobie "większość"?

Wystarczy, że umiem czytać  - nie muszę się mnożyć. 
01 kwietnia 2015 12:06 / 4 osobom podoba się ten post
ewelin1

Kurcze jesteście niesamowite,-przynajmniej raz dziennie musi być na forum zadyma bo w przeciwnym razie chyba by padło:))))
A co do wspomnianego tematu to moim zdaniem był kompletnie bezsensowny,ani śmieszny ani też komukolwiek uwłaczający:))

Tak, natomiast tytuł owego niefortunnego wątku, był nad wyraz czytelny :)))))))))))))))))))))))))))))
01 kwietnia 2015 12:11 / 1 osobie podoba się ten post
IGGA

Co sie tak nadymasz,bo ci zyłka peknie:)))))))  Jest wesoło, nie widzisz co wycieka z opiekunek:))))))))))))))
01 kwietnia 2015 12:12 / 8 osobom podoba się ten post
IGGA

Informuje,że post wichurry zaplusiłam.  Ja się nie boję. Poza bolesnym odchodzeniem nie boje sie niczego - i nikogo.
Nie ma bardziej zniewalającego i bardziej odczłowieczonego uczucia jak strach. To emocja odbierająca godność w takim stopniu,w jakim nie odbiera jej nic innego.
Twój post też zaplusiłam. :)
01 kwietnia 2015 12:16 / 1 osobie podoba się ten post
Własnie wyszło komu i z kim po drodze, kto kogo lajkuje itd. moderator jasno wyjasnił , ze żart był zrobiony w porozumieniu z Mleczko i za jej zgodą. Nie widzę w tym żarcie nic niestosownego ,dostrzegam natomiast brak dystansu do tego typu zartów wśród opiekunek. Ludzie, wiecej luzu ,szczególnie w takim dniu jak dzisiaj.
01 kwietnia 2015 12:16 / 4 osobom podoba się ten post
I ja zaplusiłam bo jak byłam mała to się bałam :)
01 kwietnia 2015 12:18 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

Tak, natomiast tytuł owego niefortunnego wątku, był nad wyraz czytelny :)))))))))))))))))))))))))))))

Więcej kreatywności i temat na prawdę mógł być śmieszny,-np. zrobić listę osób,które będą kolejno bnowane jeśli w najbliższym czasie się nie poprawią:P:D:D

Ale tematu nie ma i nie ma się co nad nim rozciągać:))
01 kwietnia 2015 12:20 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko1

Co sie tak nadymasz,bo ci zyłka peknie:)))))))  Jest wesoło, nie widzisz co wycieka z opiekunek:))))))))))))))

I właśnie o to chodzi, że można było przewidzieć, jak się to skończy, a pomimo to pomysł został przeprowadzony. 
01 kwietnia 2015 12:21 / 9 osobom podoba się ten post
mleczko1

Było napisane, od Pani Igi z daleka. Proszę Pani Anno sie tego trzymać. Chyba tyle i tylko tyle można od pani wymagać.
Nie ma u mnie zmiłuj.