Na wyjeździe #22

01 kwietnia 2015 09:43 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea, sprawdzałam, nie mam!
01 kwietnia 2015 09:44 / 4 osobom podoba się ten post
No i mnie też w rozdawaniu ankiet pominęli :)))))))))
Widocznie nie zasłużyłam:))))))))
01 kwietnia 2015 09:50 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Mamuelka ,co Ty z tą gimnastyką codziennie od świtu????Uzalezniona jakaś jesteś czy co????:):):):):)Dzień dobry ćwiczącym i tym mniej ćwiczącym:)

Kasiu63 a ty nie wiesz ze kazdy twuj ruch to jakies cwiczeni!!Wstajesz sadadz myjesz,itp to sa rowniesz cwiczenia co prawda dla tych co nie lubia,a ja lubie:)
01 kwietnia 2015 09:51 / 4 osobom podoba się ten post
Jest ankieta, pytań sporo.Jedno z pytań: czy deklarujesz przejście do cichego, spokojnego, kulturalnego forum opiekunek a otrzymasz nagrodę w kwocie 250 euro.
Kuszą kasą. :)
01 kwietnia 2015 09:51 / 4 osobom podoba się ten post
IGGA

Jest ankieta, pytań sporo.Jedno z pytań: czy deklarujesz przejście do cichego, spokojnego, kulturalnego forum opiekunek a otrzymasz nagrodę w kwocie 250 euro.
Kuszą kasą. :)

Nisko cenią Waszą lojalność.

01 kwietnia 2015 09:52 / 1 osobie podoba się ten post
Ja rowniez nie mam:( Z tego co Andrea pisze to wyslali do 1000 losowo wybranych osob. To ile nas tu jest, ze dla mnie nie starczylo?;););)
01 kwietnia 2015 09:53 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

I żałuj ,że Cię dziś u nas na obiedzie nie ma!!!

a dziekuje za zaproszenie ale wole w zdrowiu pozostac ha ha ha
Jeszcze bys mnie za te gary uszkodzila hihi
A ja taki drobny i delikatny kurczaczek jestem
01 kwietnia 2015 09:54 / 7 osobom podoba się ten post
Zanim lapka zapakuje w czeluscie walizy - czuje sie niedowartosciowana ! Pominieta ! Nikt mi ankiety tak atrakcyjnej nie przyslal ! Dziewczyny i chlopaki - badzta ludzmi - niech mi kto przysle to dzielo "tfurcy"... Bede miala nad czym pomyslec w trakcie podrozy !
01 kwietnia 2015 09:55 / 1 osobie podoba się ten post
Kolejne z pytan brzmi-"czy chciałbys ,żeby obok plusów była też możliwośc dawania minusów",jeszcze jedno"uzasadnij w 5 krótkich zdaniach dlaczego to forum a nie inne podobne?"Jest tych pytanek trochę:)
01 kwietnia 2015 09:57
Pomoc forum1

Nisko cenią Waszą lojalność.

Bardzo nisko. Mało pewnie dla nich znaczę.
Nie  mają takich pieniędzy, które mogłyby mnie skusić. 
01 kwietnia 2015 09:57 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

a dziekuje za zaproszenie ale wole w zdrowiu pozostac ha ha ha
Jeszcze bys mnie za te gary uszkodzila hihi
A ja taki drobny i delikatny kurczaczek jestem

Spokojnie ,rosołu dzis nie przewiduję:):):):)
01 kwietnia 2015 09:59
moncherie

Ja rowniez nie mam:( Z tego co Andrea pisze to wyslali do 1000 losowo wybranych osob. To ile nas tu jest, ze dla mnie nie starczylo?;););)

Zarejestrowanych ponoć coś ok.5000......
01 kwietnia 2015 10:02 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Zarejestrowanych ponoć coś ok.5000......

No, ale co? Nieczynnych uzytkownikow kasa kusza? Czynnych prosze przekonywac:)No chyba, ze ja niegodna...:);)
01 kwietnia 2015 10:03 / 4 osobom podoba się ten post
Nie wiem czy wspomniana ankieta to żart czy nie, ale moim zdaniem skoro już została rozesłana, to może warto ją wypełnić i odesłać do naszego Moderatora. Czasami bywało, że jakby klapki miał na oczach, choć uczciwie przyznać muszę, że jakiś czas temu zmieniła się ta......pomroczność jasna :))))))))))) Bez urazy Moderatorze :)))))))
01 kwietnia 2015 10:05 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Spokojnie ,rosołu dzis nie przewiduję:):):):)