Na wyjeździe #22

01 kwietnia 2015 12:48
IGGA

Zastanawiam sie bardzo jak pani łaczy tą swoja religijnośc, tą twórczość cudownej wnuczki , malutkimi rączkami robiącej przecudowną palemke wielkanocną. Ta Pani modlitwa w kościele domyślam że że też wspólnie z umiłowaną rodziną, te przygotowania do zmartwychwstania Pana Naszego z takim złym zyczeniem dla osoby, której pani nie zna, która publicznie panią kilkakrotnie prosiła, aby dała jej pani spokój.  

Pani mi w Wielkim Tygodniu życzy, aby mi żyłka pękła. Abym wylewu dostała? 
Ja jestem w pracy, tak jak większość dziewczyn z tego forum. Bedziemy spędzały święta z obcymi ludźmi. Każda chce aby ten czas był spokojny, miły, i w zdrowiu.    
Jeśli zostało coś jeszcze w pani z człowieka proszę nie zbliżać się nawet do miejsc, w których są moje wpisy. to nie sa wpisy do pani kierowane, dla mie pani jako człowiek nie istnieje.
Przykre jest to co musiałam napisać, ale musiałam.
Moja mama zmarła właśnie po wylewie. Wiem jak to jest ciężko zarówno osobie chorej ale również rodzinie. Więc  tekst: "Co sie tak nadymasz,bo ci zyłka peknie:)))))))  Jest wesoło, nie widzisz co wycieka z opiekunek:))))))))))))))" jest podłością. Podłością i totalną bezmyślnością.

dama sie rodzi....a nie bywa..niestety...
01 kwietnia 2015 12:50 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

dama sie rodzi....a nie bywa..niestety...

aaaaaaaaaaaaaa tam !!! ha ha Jak w dowcipie o dziewczynach na wakacjach z przed wielu lat ha ha ha
..............."Bawimy sie jak damy hihihi"...............
01 kwietnia 2015 12:54 / 2 osobom podoba się ten post
A Wy jak zwykle macie problemy,chyba sie przerzuce na sex portale :) przynajmniej tam oko bede mogla pocieszyc....zeby nie napisac uzyc gadzetu :)
01 kwietnia 2015 12:54 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

aaaaaaaaaaaaaa tam !!! ha ha Jak w dowcipie o dziewczynach na wakacjach z przed wielu lat ha ha ha
..............."Bawimy sie jak damy hihihi"...............

oj Orim to o nie te damy chodzi....
01 kwietnia 2015 12:55 / 3 osobom podoba się ten post
ania52

oj Orim to o nie te damy chodzi....

hej
ja nie wiedziaam, że taka zadziora z Ciebie hahaha :)))))
01 kwietnia 2015 12:58 / 2 osobom podoba się ten post
agamor

hej
ja nie wiedziaam, że taka zadziora z Ciebie hahaha :)))))

tez nie wiedzialam...
01 kwietnia 2015 12:58 / 7 osobom podoba się ten post
Lawenda

Informuje,że post wichurry zaplusiłam.  Ja się nie boję. Poza bolesnym odchodzeniem nie boje sie niczego - i nikogo.
Nie ma bardziej zniewalającego i bardziej odczłowieczonego uczucia jak strach. To emocja odbierająca godność w takim stopniu,w jakim nie odbiera jej nic innego.
Twój post też zaplusiłam. :)

Pisać każdy może ,co mu się podoba.Jestesmy w wirtualnym świecie .Czego się bać ?.Ze ktoś coś napisał.Bać się można śmiertelnej choroby.
A tu na forum wedle życzenia Czytamy i piszemy.A jak się nie podoba to opuszczamy stronę i przechodzimy na drugą.Skąd takie emocje.?
Przecież się nie znamy.Raczej mało prawdopodobne.Mamy tyle problemów w realnym świecie .Popieram cytowany post.Po co się emocjonować czyms 
co nie ma wpływu na nasze życie.
01 kwietnia 2015 12:59 / 11 osobom podoba się ten post
Pomysł Andrei - ten z ankietą był świetny, pomysł z Mleczko beznadziejny.To moje podsumowanie Prima Aprilis.
01 kwietnia 2015 13:02 / 5 osobom podoba się ten post
IGGA

Zastanawiam sie bardzo jak pani łaczy tą swoja religijnośc, tą twórczość cudownej wnuczki , malutkimi rączkami robiącej przecudowną palemke wielkanocną. Ta Pani modlitwa w kościele domyślam że że też wspólnie z umiłowaną rodziną, te przygotowania do zmartwychwstania Pana Naszego z takim złym zyczeniem dla osoby, której pani nie zna, która publicznie panią kilkakrotnie prosiła, aby dała jej pani spokój.  

Pani mi w Wielkim Tygodniu życzy, aby mi żyłka pękła. Abym wylewu dostała? 
Ja jestem w pracy, tak jak większość dziewczyn z tego forum. Bedziemy spędzały święta z obcymi ludźmi. Każda chce aby ten czas był spokojny, miły, i w zdrowiu.    
Jeśli zostało coś jeszcze w pani z człowieka proszę nie zbliżać się nawet do miejsc, w których są moje wpisy. to nie sa wpisy do pani kierowane, dla mie pani jako człowiek nie istnieje.
Przykre jest to co musiałam napisać, ale musiałam.
Moja mama zmarła właśnie po wylewie. Wiem jak to jest ciężko zarówno osobie chorej ale również rodzinie. Więc  tekst: "Co sie tak nadymasz,bo ci zyłka peknie:)))))))  Jest wesoło, nie widzisz co wycieka z opiekunek:))))))))))))))" jest podłością. Podłością i totalną bezmyślnością.

Nic ci nie zyczę niefortunnie uzyłam naszego popularnego powiedzenia,ale ty nie znasz polskich przysłow i powiedzonek powinnam to wyjasnić.
Otoż: jak ktoś sie tak nadyma to popularnie mowi się,że zyłka pierdząca może pęknąć a od tego wylewu nie dostaniesz.

Potrafisz każdy post i każde slowio uzyć przeciw osobie jak tego potrzebujesz.Nie zyczę nikomu żle. Nie ubarwiaj moich wpisów. To że wnuczka zrobiła palemke nie oznacza nic, bo to tradycja.Kombinuj dziewczyno,kombinuj.................. A kazać to mozesz sobie jak staniesz w buńczucznej pozie przed lustrem i pogrozisz sobie palcem.
01 kwietnia 2015 13:06 / 7 osobom podoba się ten post
To jest dobry pomysł na PRIMA APRILIS :))))
01 kwietnia 2015 13:07
Ja chyba Was pokocham za te opowiesci tu z zielonego lasu.....:)
01 kwietnia 2015 13:12 / 4 osobom podoba się ten post
A żebyś ty wiedziała....pierwsze co zrobiłam to na poczte zajrzalam.
Udał się tobie żarcik !
01 kwietnia 2015 13:18 / 4 osobom podoba się ten post
Beata73

A żebyś ty wiedziała....pierwsze co zrobiłam to na poczte zajrzalam.
Udał się tobie żarcik !

A ja jeszcze czekam;))))
01 kwietnia 2015 13:22 / 7 osobom podoba się ten post
Nie podpinam się pod nikogo .... dziewczyny , wkurza mnie jedno a mianowicie : jeśli ktoś napisze , pochwali się , że np. córka , zięć , czy inne stworzenie rodzinne coś tam fajnego zrobiło , czy od razu , przy byle jakiej sprzeczce trzeba tego kogoś w forumowych pyskówkach poruszyć ?. Ludzieeee , któraś z kolei osoba przytyka o tym , że Wielki Tydzień itd....... nie wiem jak dla Was , ale dla mnie nie jest ważne , czy ktoś jest katolikiem , ateistą , islamistą , czy jeszcze innym , ja widzę " ludzi " - nie wygarniam nikomu kto w jakim czasie się sprzecza , kłóci , bo sama na to nie zważam - jak mam ochotę się " pochlać " to nawet mogę w pierwszy dzień świąt i kto mi zabroni ??? ..... nie powiem , że Was kocham , bo kocham swoich bliskich , ale lubię Was wszystkich , tylko czasem już mi ręce opadają , że o cyckach nie wspomnę . ..... Jeśli chodzi o dzisiejsze żarty o banach , ankietach ?..... dla mnie fajne były !!!....No ! ale Moderator powinien się zastanowić jaki żart zrobić , żeby wszystkim się spodobał , bo Moderator chyba wie jak tutaj jest : " Kali ukraść krowę to jest dobrze , ale Kalemu ukraśc krowę to już zle !!! "...... " apropopo " cycków to tak mi opadły , że już froterki nie potrzebuję ! ...
01 kwietnia 2015 13:22 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

A ja jeszcze czekam;))))

Ach to nie był żart !...to znaczy,ze moge jeszcze te ankiete dostać!
Już na poczte zaglądam .1