Na wyjeździe #22

01 kwietnia 2015 14:25 / 1 osobie podoba się ten post
Pomoc forum1

Być może masz rację z tym, że wybór innego użytkownika do tego żartu by co niektórych tak nie poruszył. Myślałem nad 3 osobami, które moim zdaniem by się zgodziły: Margolcia, Andreą i Mleczko właśnie. Wybrałem Mleczko, ponieważ Margolcia bywa tu ostatnio rzadko, a jakby ktoś zobaczył na str. głównej że Andrea ma bana, to wyczuł by żart od razu. Powtarzam raz jeszcze że żart był za przyzwoleniem Mleczko i nadal nie widzę gdzie tutaj "sianie fermentu", albo nakłanianie kogoś do tego by wylewał kubeł pomyj na Mleczko. Czy gdyby zamiast Mleczko był ktoś inny, to taki sam żart byłby nakłanianiem do wylewania pomyj na tą osobę? Nie o to chodziło. Szczerze mówiąc, to nawet miałem nadzieję że Mleczko zostanie przez niektórych doceniona za to że ma dystans.

Mam nadzieję że wyjaśniłem każdemu swój zamysł, bo dziś nie jest dzień "fermentu", a prima aprillis. Jak ktoś ma jeszcze jakieś uwagi, to zapraszam na konsultacje prywatne pod powszechnie znanym adresem mailowym. Miłego dnia!

Kazdy/a chcialby byc gwiazda dnia) wlasny temat)))
01 kwietnia 2015 14:25 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Szacun dla trenera !

[video][/video]

Zapomniałam dodac, że dla uczestniczek fittnesu również ogromny szacun. Kobiety miło spędzają czas, uprawiając rekreację, zamiast plotkowania.
Wielki szacun!
01 kwietnia 2015 14:27 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

Proponuję do Zumby dorzucić Chodakowską,-po takim zestawie pozostaje już tylko pozytywna energia do życia:))

Nic nie dorzucam wystarczy 2 razy w tygodniu po 1 godz. Energii do zycia to ja mam aż za nadto, nic mi jej nie odbierze:)
01 kwietnia 2015 14:30 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kochana !!!!!..na 250 to trzeba sobie zasłużyć !!!  a tak na poważnie : też se pomyślałam , że jakaś gorsza jestem , że mnie pominięto ! 
Moncherie była dobra z tym jak wyliczała ile to osób jest na forum , ale IGGA przebiła wszystkich tą większą kwotą pieniędzy jaką jej oferowano w ankiecie za przejście .....idę siku , bo o nieszczęście nie trudno ! :-)))))))))))))))

Ja nie zasłużyłam? A wiesz ile pytań bylo w tej ankiecie? A co jedno to bardziej podchwytliwe? Powiem ci tyle Igga   to  ściemnia nie wierzę w to 250 może źle przeczytała bo tam było 25?
01 kwietnia 2015 14:30
dorotee

Kazdy/a chcialby byc gwiazda dnia:-)) wlasny temat:-))))

Przecież każdy może sam założyć własny temat?

Właśnie

01 kwietnia 2015 14:32 / 10 osobom podoba się ten post
Ja i bez własnego tematu jestem Gwiazdą;))
01 kwietnia 2015 14:32 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Przecież każdy może sam założyć własny temat?

Właśnie :-)

Jasne i kazdy moze sobie sprawic prezent)))
01 kwietnia 2015 14:34 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Ja i bez własnego tematu jestem Gwiazdą;))

Tez tak lubie)) ale dobrxe to czasem potwierdzic))
01 kwietnia 2015 14:37 / 7 osobom podoba się ten post
W krzyku rozpaczy nie było jeszcze nic o seksie. Ale pewnie i to się pojawi. I pewnie będzie o nocach żarem płonących kiedy to z łóżka z własnym mężem nie wychodzi, kiedy to igraszkom końca nie ma. Przebija wyglądem, umiejętnościami wszystko i wszystkich. Kamasutra w jednym palcu. Czekam tylko jeszcze na wiedzę z tej dziedziny. I dam sobie spokój z opiekunkowem.
01 kwietnia 2015 14:37 / 9 osobom podoba się ten post
Oj, borze, borze dębowy... Ja to się dzisiaj dałam w pole wyprowadzić dziadkowi. W dodatku nabrałam się na ten sam dowcip, co przed dwoma laty ;)
01 kwietnia 2015 14:42 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Uzgodniłyśmy z babcia po dzisiejszym obiedzie-napasione jak bąki ,że jutro nie gotujemy-kranówa i sucha pajda:)Babcia twierdzi ,że ja tuczę:)he he.Odsapnę i spadam na chałupki:)Miłej przerwy tym co mają jak ja:) Nawet słonko łaskawe i wylazło.Ide,może znajde pomysła jaki by tu dowcip panu F.zmajstrowac?:)O ciąży juz było więc nie przejdzie:):):)Macie jakieś pomysły?Pomóżcie:)

Mnie też moi panowie tak wkręcili,że mało na zawał nie zeszłam, ale się zemszczę...;)
01 kwietnia 2015 14:45 / 7 osobom podoba się ten post
IGGA

W krzyku rozpaczy nie było jeszcze nic o seksie. Ale pewnie i to się pojawi. I pewnie będzie o nocach żarem płonących kiedy to z łóżka z własnym mężem nie wychodzi, kiedy to igraszkom końca nie ma. Przebija wyglądem, umiejętnościami wszystko i wszystkich. Kamasutra w jednym palcu. Czekam tylko jeszcze na wiedzę z tej dziedziny. I dam sobie spokój z opiekunkowem.

Miałam iść na spacer ale mnie zaintrygowałaś ;))))
Więc zostaję i z wypiekami na twarzy czekam na w/w. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
01 kwietnia 2015 14:48 / 3 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Więc zostaję i z wypiekami na twarzy czekam na w/w. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ja tez....
01 kwietnia 2015 14:49 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

ja tez....

oooo tak, Ty tak :))))))))
01 kwietnia 2015 14:50 / 10 osobom podoba się ten post
WSTENGA

IGGA dyplomatycznie nie podpięła się pod czyjegoś posta ....cholera ! a jak mnie miała na myśli ? e , to się nie doczeka , starszy coś mi marnieje - znaczy , że z " Opiekunkowem " nie skończy i bardzo dobrze ! Choćbym nie wiem jakie figle , figury wyczyniała to i tak nie napiszę - tajemnic alkowy nie będę uchylać ! )))))))))))))))))))))