A żebyś ty wiedziała....pierwsze co zrobiłam to na poczte zajrzalam.
Udał się tobie żarcik !
A żebyś ty wiedziała....pierwsze co zrobiłam to na poczte zajrzalam.
Udał się tobie żarcik !
A ja jeszcze czekam;))))

Przecież Moderator zna jej odzywki w stosunku do innych, więc chyba miał taki zamysł? Mnie coś mówi, że to eMeczka wymyśliła? I przystanął na to. A jeżeli faktycznie poprosił ją o to? To chyba eMeczka jest też do moderowania???????????????????? Bo innego wyjaśnienia na to nie ma!!!
Zarcik super wyslac samej sobie ankiete i szukac porady jak odpowiedzieć. W koncu prima aprillis:):):):)
Meryky prosze Ciebie, Wielkanoc sie zbliza. Zdystansujecie sie do tematu i naprawde nie warto sie nakrecac i wytracac energii na rzeczy, ktore nie sa nic warte i nieistotne.
To nic nie znaczy w porownaniu do ludzkich nieszczesc, tragedii i utraty najblizszych.
Pozdrawiam.
tak Ania , żart się Andreyce udał i to bardzo ! ....sama na swoją pocztę wskoczyłam - ankiety nie było , już , już miałam ją prosić , żeby mi na pocztę wysłała , ale jak poczytałam ile dziewczyn chce być posiadaczką w/w to odpuściłam , nie chciałam sprawiać jej kłopotu - więc uważam , że wielu z nas wyprowadziła w pole !...... ale , żeby za słodko nie było to mam teraz ubaw z tych , którzy też takową ankietę otrzymali , jadnym oferowano 100 ojro innym to nawet 250 !!!! :-))))))))
Ojoj - temat zamknięty, bo żart się większości nie spodobał i ośmielono się Moderatora skrytykować?
Może i niektórym brak dystansu, ale najważniejszej osobie brak smaku i poziomu, skoro taki dowcip był wyżyną możliwości.
Niektore w wieku 40 + też chodzą na zumbe są to porzucone, samotne,zgorzkniałe wyglądaja jakby miały po 100 lat (ogladałam fotki Gruzinek). Jest nas więcej w słusznym wieku i dobrze nam sie tańczy lepiej jak co niektorym czterdziestolatkom chodzi. Jestesmy gibkie nie mamu celulitu i haluksów tez nie. I tak trzymać bedziemy jeszcze sporo lat az dobije do nas wiele obecnych 40+.Wiek nie jest przeszkodą do uprawiania tańców. Natomiast przeszkoda jest nadwaga i lenistwo w kazdym wieku.
Ubaw??? Gorsza się poczułam,zdyskryminowana...