Na wyjeździe #22

01 kwietnia 2015 13:31 / 2 osobom podoba się ten post
Beata73

A żebyś ty wiedziała....pierwsze co zrobiłam to na poczte zajrzalam.
Udał się tobie żarcik !

Zarcik super wyslac samej sobie ankiete i szukac porady jak odpowiedzieć. W koncu prima aprillis:):):):)
01 kwietnia 2015 13:34 / 9 osobom podoba się ten post
tina 100%

A ja jeszcze czekam;))))

A ja nie zaglądałam na poczte ani na forum bo coś mnie wzięło na porządki przed świętami. Moja pdp. ma taką półkę z bibelotami i nie pozwala jej sprzatać. Ale juz chyba oswoilam tygrysa i trochę powyrzucałam i uporządkowałam?? Ale na koniec mi się dostało że jestem 'neugierig" i pracuje jak "Putzfrau" :))
Ale summa summarum udało mi się trochę ten " burdelik" uporządkować. Trochę przejaśniało w pokoju.

A jak sprzątać szybko i sie nie narobić widać na załaczonym obrazku:
01 kwietnia 2015 13:57 / 14 osobom podoba się ten post
Ja nie wiem, gdzie moge zlozyc wszyskim swiateczne zyczenia. Czynie to wiec tutaj, w tym miejscu:

Najlepsze Zyczenia Zdrowych i Pogodnych Swiat Wielkiej Nocy,
                                dla wszystkich uczestnikow Forum Op.24,
                                      dla tych czytajacych i piszacych
                                              sklada Amelka.

Do zobaczenia i poczytania za tydzien.)))))

Pozdrawiam serdecznie.

01 kwietnia 2015 13:57 / 5 osobom podoba się ten post
Przecież Moderator zna jej odzywki w stosunku do innych, więc chyba miał taki zamysł? Mnie coś mówi, że to eMeczka wymyśliła? I przystanął na to. A jeżeli faktycznie poprosił ją o to? To chyba eMeczka jest też do moderowania???????????????????? Bo innego wyjaśnienia na to nie ma!!!
01 kwietnia 2015 14:02 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

Przecież Moderator zna jej odzywki w stosunku do innych, więc chyba miał taki zamysł? Mnie coś mówi, że to eMeczka wymyśliła? I przystanął na to. A jeżeli faktycznie poprosił ją o to? To chyba eMeczka jest też do moderowania???????????????????? Bo innego wyjaśnienia na to nie ma!!!

Meryky prosze Ciebie, Wielkanoc sie zbliza. Zdystansujecie sie do tematu i naprawde nie warto sie nakrecac i wytracac energii na rzeczy, ktore nie sa nic warte i nieistotne.
To nic nie znaczy w porownaniu do ludzkich nieszczesc, tragedii i utraty najblizszych.
Pozdrawiam.

01 kwietnia 2015 14:03 / 5 osobom podoba się ten post
mleczko1

Zarcik super wyslac samej sobie ankiete i szukac porady jak odpowiedzieć. W koncu prima aprillis:):):):)

tak Ania , żart się Andreyce udał i to bardzo ! ....sama na swoją pocztę wskoczyłam - ankiety nie było , już , już miałam ją prosić , żeby mi na pocztę wysłała , ale jak poczytałam ile dziewczyn chce być posiadaczką w/w to odpuściłam , nie chciałam sprawiać jej kłopotu - więc uważam , że wielu z nas wyprowadziła w pole !...... ale , żeby za słodko nie było to mam teraz ubaw z tych , którzy też takową ankietę otrzymali , jadnym oferowano 100 ojro innym to nawet 250 !!!! )))))))
01 kwietnia 2015 14:04 / 4 osobom podoba się ten post

Przyznam, że wizja zumby w wykonaniu pani 60+ jest lepsza od najlepszego żartu primaaprilisowego :)))))))))))
Ta pani na pierwszym planie jako zywo przypomina naszą Kasię 63 , choc ona w innym przedziale wiekowym :)))))))
[video][/video]
01 kwietnia 2015 14:08 / 1 osobie podoba się ten post
Szacun dla trenera !

[video][/video]
01 kwietnia 2015 14:10 / 3 osobom podoba się ten post
Dziewczyny z tego co widzę to niektóre z Was znają się jak łyse konie,-no i nie tylko dziewczyny:))
Ja wtrącę moją opinię,osoby raczej neutralnej i raczej mało zainteresowanej intrygami itp.podobnym "badziewiom".
Faktycznie tak jak ktoś napisał,czytając wpisy mleczko to odbiera się wrażenie,iż jest to osoba u której nie bardzo zauważam dystans do siebie i innych.....tę łatkę przypięła bym tutaj kilku innym osobom.......więc nie bardzo rozumiem co i po co tu komu udowadniać:))
Czytam te forum od kilku tygodni,nikogo nie znam osobiście niemniej dużo czytam o Waszych sprawach prywatnych,a to mnie na prawdę nie obchodzi.....no ale,każdy robi to co lubi:)
Nie chcę nikogo urazić tym wpisem ponieważ nie to jest jego celem,-zauważyłam,że na tym forum nie bardzo można mieć swoje zdanie,bo jak się je wyrazi,a nie jest to "lizanie rączek" to od razu się obrywa,-niestety.
Dobra już nie będę się narażać,i zakończę tę moje "mondrości".
Pozdrawiam:)

01 kwietnia 2015 14:12 / 5 osobom podoba się ten post
amelka

Meryky prosze Ciebie, Wielkanoc sie zbliza. Zdystansujecie sie do tematu i naprawde nie warto sie nakrecac i wytracac energii na rzeczy, ktore nie sa nic warte i nieistotne.
To nic nie znaczy w porownaniu do ludzkich nieszczesc, tragedii i utraty najblizszych.
Pozdrawiam.

No i co z tego że się zbliża Wielkanoc? Jestem na zesłaniu i jeżeli Bóg chciał żebym pracowała w święta to dlaczego przed świętami nie moge parę słów o moich odczuciach napisać? Tak właśnie sądzę i to od dawna? I co? Nie wolno mi bo święta się zbliżają? Amelka i TY mi piszesz że ja mam myśleć tylko o tragediach i nieszcżeściach??? Ależ ja się staram o nich zapomnieć, bo inaczej to bym już musiała kwiatki wąchać od spodu. Pozdrawiam :)
01 kwietnia 2015 14:12 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

tak Ania , żart się Andreyce udał i to bardzo ! ....sama na swoją pocztę wskoczyłam - ankiety nie było , już , już miałam ją prosić , żeby mi na pocztę wysłała , ale jak poczytałam ile dziewczyn chce być posiadaczką w/w to odpuściłam , nie chciałam sprawiać jej kłopotu - więc uważam , że wielu z nas wyprowadziła w pole !...... ale , żeby za słodko nie było to mam teraz ubaw z tych , którzy też takową ankietę otrzymali , jadnym oferowano 100 ojro innym to nawet 250 !!!! :-))))))))

Ubaw??? Gorsza się poczułam,zdyskryminowana...
01 kwietnia 2015 14:13 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Ojoj - temat zamknięty, bo żart się większości nie spodobał i ośmielono się Moderatora skrytykować?
Może i niektórym brak dystansu, ale najważniejszej osobie brak smaku i poziomu, skoro taki dowcip był wyżyną możliwości.

Takie atrakcje mnie zawsze omijaja((
01 kwietnia 2015 14:16 / 3 osobom podoba się ten post
Niektore w wieku 40 + też chodzą na zumbe są to porzucone, samotne,zgorzkniałe wyglądaja jakby miały po 100 lat (ogladałam fotki Gruzinek). Jest nas więcej w słusznym wieku i dobrze nam sie tańczy lepiej jak co niektorym czterdziestolatkom chodzi. Jestesmy gibkie nie mamu celulitu i haluksów tez nie. I tak trzymać bedziemy jeszcze sporo lat az dobije do nas wiele obecnych 40+.Wiek nie jest przeszkodą do uprawiania tańców. Natomiast przeszkoda jest nadwaga i lenistwo w kazdym wieku.
01 kwietnia 2015 14:21 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

Niektore w wieku 40 + też chodzą na zumbe są to porzucone, samotne,zgorzkniałe wyglądaja jakby miały po 100 lat (ogladałam fotki Gruzinek). Jest nas więcej w słusznym wieku i dobrze nam sie tańczy lepiej jak co niektorym czterdziestolatkom chodzi. Jestesmy gibkie nie mamu celulitu i haluksów tez nie. I tak trzymać bedziemy jeszcze sporo lat az dobije do nas wiele obecnych 40+.Wiek nie jest przeszkodą do uprawiania tańców. Natomiast przeszkoda jest nadwaga i lenistwo w kazdym wieku.

Proponuję do Zumby dorzucić Chodakowską,-po takim zestawie pozostaje już tylko pozytywna energia do życia:))
01 kwietnia 2015 14:24 / 4 osobom podoba się ten post
Marta

Ubaw??? Gorsza się poczułam,zdyskryminowana...

Kochana !!!!!..na 250 to trzeba sobie zasłużyć !!!  a tak na poważnie : też se pomyślałam , że jakaś gorsza jestem , że mnie pominięto ! 
Moncherie była dobra z tym jak wyliczała ile to osób jest na forum , ale IGGA przebiła wszystkich tą większą kwotą pieniędzy jaką jej oferowano w ankiecie za przejście .....idę siku , bo o nieszczęście nie trudno ! ))))))))))))))