01 kwietnia 2015 14:57 / 11 osobom podoba się ten post
Nareszcie nadrobiłam zaległości z tego tematu ,czytałam z wypiekami na twarzy o ankiecie i miałam identycznie przemyślenia jak Arabab,że mnie pominięto hahahaha. Na pocztę zajrzałam wcześniej więc zawiedziaona byłam już czytając.
Dziś od rana miałam młyn w domu bo syn nas nawiedził z elektrykiem,nabrudzili w calym domu bo wszędzie były otwarte drzwi i wiatr wwiewał śmieci z zewnątrz.
Dostałam specjalne tabelki do wypełniania : ciśnienie,puls,temperatura i waga. Druga tabelka to ilość wypitych płynów,na dziś ten limit wynosi 1,1 l.
Prima A'prilis zrobił nam dziś rehabilitant,którego miało nie być. Otworzyłam drzwi w gumowych rękawicach z mopem w ręku,a tam...prawdziwe cudo. Wysoki,śniady Chorwat z krwi i kości. Wpuściłam go oczywiście i pilnowałam czy dobrze rehabilituje hehe.
Teraz usiadłam sobie z kawą w ręku i deserem Rote Kroetze w ręku i czytam forum i wiecie co...tak się wypaprałam tymi wiśniami czytając forum,że wyglądam gorzej niż berlińska babcia po tiramisu. Idę się przebrać bo do fryzjera z dziadkiem idę :))