Na wyjeździe #22

01 kwietnia 2015 19:13 / 5 osobom podoba się ten post
slonecznie

Ivanillko, znane są pary gdzie on jest od niej 20 starszy. Czemu więc nie w drugą stronę:-))
Bywamy bardzo przywiązani do konwenasów, które stworzyliśmy.

A przecież to statystycznie lepsza para jak facet jest młodszy bo sobie oboje dożyją starości. Wiadomo że faceci żyją krócej.
I jak kobieta jest młodsza to czesto sama zostaje. Jak to się mówi młoda wdowa za mąż iść gotowa :)))
01 kwietnia 2015 19:22 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

A przecież to statystycznie lepsza para jak facet jest młodszy bo sobie oboje dożyją starości. Wiadomo że faceci żyją krócej.
I jak kobieta jest młodsza to czesto sama zostaje. Jak to się mówi młoda wdowa za mąż iść gotowa :)))

Oj nie zawsze idzie to w parze roznie to bywa no ale wiemy dlaczego jest wiecej kobiet u nas niz facetow!!Dziewczynek tez sie wiecej rodzi statystycznie:)
01 kwietnia 2015 19:29 / 1 osobie podoba się ten post
i schab zamarynowany,
(mam nadzieje, że będzie smakował "przyszłej" teściowej)
jestem już znowu z Wami,
Tylko nie wiem czy w dobrym wątku?
01 kwietnia 2015 19:32 / 1 osobie podoba się ten post
W dawaniu adrenaliny Każda z Was jest mistrzynią!:)
a my i tak na Was się nie gniewamy!
no może czasem pare minut! :)
01 kwietnia 2015 19:58 / 7 osobom podoba się ten post
Dziś mnie nikt nie oszukał,ani ja nikogo,ale tak mnie natchnęłyście,że postanowiłam oszukać synka pdp. Jak zadzwoni to mu powiem ,że zamiast zalecanej ilości wody 1,1 l,dziadziuś wypił 2 l heheheheeh Ciekawe co zrobi?
01 kwietnia 2015 20:04
Rozmawiałe przez 15 minut z Moją Panią, potem przez 10 minut z teściową,
myślałem, że nie dokopie się na forum do ostatnich wątkow, które czytałem,
a tu widze, że jakaś "posucha" w pisaniu nastąpiła! :)
01 kwietnia 2015 20:05 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Dziś mnie nikt nie oszukał,ani ja nikogo,ale tak mnie natchnęłyście,że postanowiłam oszukać synka pdp. Jak zadzwoni to mu powiem ,że zamiast zalecanej ilości wody 1,1 l,dziadziuś wypił 2 l heheheheeh Ciekawe co zrobi?

badz pewna, ze szybko dziadka odessie:) znam takich palantow na codzien!
01 kwietnia 2015 20:17 / 6 osobom podoba się ten post
ivanilia40

A mi sie udało moja siostrzyczke oszukac zadzwoniłam i mowie siostro usiadz zebys nie upadła mam wiadomosc!! A ona no siedze a ja wiesz poznałam włocha no zakochałam sie bez pamieci zostaje u niego w niemczech nie wracam do Polski!! A ona no wiesz fajnie no ale moze sie zastanow tak szybko moze poczekac po co sie spieszyszyc a ja ech siostra jak mało mnie znasz hihi pryma a pryliss!! A ona no myslałam ze takie zarty wyszły ci z głowy heheheeheh
01 kwietnia 2015 20:23 / 1 osobie podoba się ten post
lena46

Czytałyście zmarł Robert Leszczyński -ten co prowadził kiedyś "Idola" miał 48lat .Nie rozpoznana cukrzyca

Czytałam, jestem w szoku! Taki młody człowiek.
01 kwietnia 2015 20:25 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

I taki fajny. Lubiłam go. 
01 kwietnia 2015 20:30 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

A mi sie udało moja siostrzyczke oszukac zadzwoniłam i mowie siostro usiadz zebys nie upadła mam wiadomosc!! A ona no siedze a ja wiesz poznałam włocha no zakochałam sie bez pamieci zostaje u niego w niemczech nie wracam do Polski!! A ona no wiesz fajnie no ale moze sie zastanow tak szybko moze poczekac po co sie spieszyszyc a ja ech siostra jak mało mnie znasz hihi pryma a pryliss!! A ona no myslałam ze takie zarty wyszły ci z głowy heheheeheh

Podoba mi śię ha, haa
01 kwietnia 2015 20:37 / 5 osobom podoba się ten post
U mnie to był zwyczaj w Dzień Nauczyciela :) Od 6 klasy prowadziłam rosyjski :))) Byłam jedyną "olimpijką" w szkole i nawet nie było mowy o tym żeby ktoś inny go prowadził... 
Abstrahując od tegoż tematu - namawiała mnie nauczycielka przed końcem podstawówki żebym o rusycystyce myślała na przyszłość, ale w liceum nałożyli niemiecki, angielski, włoski i francuski; trzeba było wybrać i rosyjski odłożony do lamusa wyparował z głowy doszczętnie. A teraz, po latach totalnej posuchy nagle jest ogromne zapotrzebowanie na specjalistów w tej dziedzinie, są oni tez dobrze opłacani.
Ech... Gdyby człowiek wiedział... :)
01 kwietnia 2015 20:59 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Ja też .Bardzo go lubiłam ..........
01 kwietnia 2015 21:18
Tak mi się nasunęło na myśl po kolejnym dziś telefonie do Swojej.
Ta Lyca Mobile to fajna sprawa.
Miesiąc temu, kiedy Moja wyjeżdżała miałem na koncie 3zł i 26 groszy,
Po miesiącu dzwonienia, codziennie pół godziny, czasami wiele więcej
Zostało mi jeszcze 2,96 zł :)
01 kwietnia 2015 21:20
darekr

Tak mi się nasunęło na myśl po kolejnym dziś telefonie do Swojej.
Ta Lyca Mobile to fajna sprawa.
Miesiąc temu, kiedy Moja wyjeżdżała miałem na koncie 3zł i 26 groszy,
Po miesiącu dzwonienia, codziennie pół godziny, czasami wiele więcej
Zostało mi jeszcze 2,96 zł :)

jak ktores z was ma wirtualny numer to nic nie kosztuje.ja mam wirtualny na niemieckiej lajce,wypozyczony ma polska lajke i za darmo rozmawiamy dluuuugo.