Na wyjeździe #22

01 kwietnia 2015 16:55 / 1 osobie podoba się ten post
Agata07

Nie wyobrazam sobie zwiazku z mezczyzna 10 lat starszym ode mnie....po pierwsze,jak 30 on 40 ja 40 on 50 ja 50 on 60 i tu juz robia sie schody...:)
Znalam pare ona 48 on 34,katastrofa...ona wyglad starala sie jak mogla odmlodzic,ale niestety natury sie nie przeskoczy,a on mlody wyglad i zawsze jak sie pojawiali byly komentarze babcia z wnuczkiem :) nie wyobrazam sobie na moim przykladzie takiego zwiazku....paranoja jakas...on biedny zakompleksiony wzial sobie mamusie na wychowanie....:) cyrk...ale jak to mowia ...hehe na s.....j p....y mlody ...ch.... sie cwiczy :) i po paru latach 10,15 taki chlopczyk mowi...bylo milo,ale sie skonczylo...:) chociaz pewnie bywaja wyjatki....mimo to uwazam ze to nie jest zdrowa relacja.....

tez sobie tego niewyobraza, ale mam kolezanke która ma 40 lat a maz 63 zyja sobie zgodnie
01 kwietnia 2015 16:58 / 2 osobom podoba się ten post
To ja też numer wywinełam, a nawet dwa numery ha, haa
Zadzwoniłam do byłego przyjaciela, z którym byłam 4-lata, podając śię, za koleżanke,zmieniłam głos!
Poinformowałam, że koleżanka czyli ja] , nie żyje i w środę pogrzeb o 13-stej
Oj, jak płakał,,,nie odwołałam, tego żartu, a On był w środę z wiencem w Kościele, nie zobaczył nikogo
więc ''kapnoł'' śię oco chodzi, , zadzwonił do mnie,,,,,,i mnie opiepszył, ha, haa
Ja miałam zabawe.
01 kwietnia 2015 17:04 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

To ja też numer wywinełam, a nawet dwa numery ha, haa
Zadzwoniłam do byłego przyjaciela, z którym byłam 4-lata, podając śię, za koleżanke,zmieniłam głos!
Poinformowałam, że koleżanka czyli ja] , nie żyje i w środę pogrzeb o 13-stej
Oj, jak płakał,,,nie odwołałam, tego żartu, a On był w środę z wiencem w Kościele, nie zobaczył nikogo
więc ''kapnoł'' śię oco chodzi, , zadzwonił do mnie,,,,,,i mnie opiepszył, ha, haa
Ja miałam zabawe.

Kurde aleś wymysliła ;)
01 kwietnia 2015 17:24 / 3 osobom podoba się ten post
takaja

Kurde aleś wymysliła ;)

Tak wiem, czarny humor! Ale myslałam, że śię kapnie, bo był to 1-kwiecien, prima-aprlilis.
Dzwoniłam, żeby odwołac zart, miał wyłaczony telefon.  Na co bym miała umierac??   Ale w nagrode na przeprośiny, zaprośiłam 'Osiołka' na kawe
Śmialiśmy śię, razem,,,, i było ok.. ha, ha
01 kwietnia 2015 17:45 / 3 osobom podoba się ten post
kacha25zmiana

tez sobie tego niewyobraza, ale mam kolezanke która ma 40 lat a maz 63 zyja sobie zgodnie

Też mam takich znajomych, on ma 64,ona 32 i drudzy gdzie on ma prawie 80 a ona ok 60- tu juz sie ta róznica wieku wizualnie zaczyna zacierać - obie pary żyją sobie zgodnie .Miałam tez kiedys znajoma 5 lat starsza od męża ,z tym że on bardzo długo miał taka chłopieca urodę -nawet po 40stce wygladał na góra 26-30.Ona natomiast miala od dziecka taka urodę ,ze zawsze wygladała na poważniejszą i starsza od rówiesników-całe lata wojowała zabiegami i kosmetykami żeby nie wygladac starzej od niego,całkiem niepotrzebnie bo on do dziś wpatrzony w nia jak w obrazek:)
Tak sobie myslę ,że to tylko u nas ,w PL taka sensację wzbudza ,te różnice wiekowe,a juz jak on młodszy to afera na całe osiedle.Na Zachodzie nikt na to uwagi nie zwraca.Tolerancja to słaby punkt polskiej mentalnosci.W bardzo wielu obszarach życia codziennego.Tacy jestesmy....
01 kwietnia 2015 18:16 / 2 osobom podoba się ten post
Czytałyście zmarł Robert Leszczyński -ten co prowadził kiedyś "Idola" miał 48lat .Nie rozpoznana cukrzyca
01 kwietnia 2015 18:28 / 1 osobie podoba się ten post
ale Wy tych swoich mężów, partnerów "trenujecie"!.
A potem się mówi, że to facet - to ten zły!
01 kwietnia 2015 18:37 / 1 osobie podoba się ten post
Andrei mąż był zły tylko przez chwilę.Na pewno.
01 kwietnia 2015 18:41 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

ale Wy tych swoich mężów, partnerów "trenujecie"!.
A potem się mówi, że to facet - to ten zły!

to tylko tak na forum ha ha
w domu tez maja zawsze ostatnie zdanie : " tak kochanie" hihi
01 kwietnia 2015 18:42
Marta

Andrei mąż był zły tylko przez chwilę.Na pewno.

Jesli jest Miłość - to wszystko można wybaczyć,
choć niektóre rzeczy długo zostają w pamięci
01 kwietnia 2015 18:43 / 5 osobom podoba się ten post
darekr

oj tam ! aż taka pamiętliwa to nie jestem - już Ci dawno temu wybaczyła...m ))))))
01 kwietnia 2015 18:43 / 3 osobom podoba się ten post
- czy jak juz posprzątam ugotuje wyprowadze psa to mam jeszcze jechac po zakupy?
- tak kochanie.
01 kwietnia 2015 18:44 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

to tylko tak na forum ha ha
w domu tez maja zawsze ostatnie zdanie : " tak kochanie" hihi

Orim – chce Cię Przeprosić
za to, co kiedyś do Ciebie napisałem
01 kwietnia 2015 18:45 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Jeśli jest poczucie humoru wiele można wybaczyć.
Głupie  żarty też
01 kwietnia 2015 18:46 / 8 osobom podoba się ten post
Marta

- czy jak juz posprzątam ugotuje wyprowadze psa to mam jeszcze jechac po zakupy?
- tak kochanie.

kazala mi umyc podloge i okna
Nie bedzie mi kobieta rozkazywala !!! 
Umyje okna a pozniej podloge hihi