Na wyjeździe #22

01 kwietnia 2015 22:02
ania52

a ta druga strona ma lajke w pl?

Tak. Men ma w pl
01 kwietnia 2015 22:04 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Jaki wirtualny numer ??? 
Czy można prosić o przejście na język polski? Literacki najlepiej. Bo ja nic nie rozumiem, a zainteresowana jestem, bo mam nr w tej sieci.

wysyłasz ze Swojej niemieckiej layki sms na nr1200 o treści "48POL" i w odpowiedzi dostaniesz polski "wirtualny" numer. od tego momentu Twój telefon ma dwa numery. Ty używasz go normalnie, ale jeśli ktoś dzwoni z polski na ten "wirtualny" numer do Ciebie,(oczywiście też musi w polsce dzwonić z sieci Lyca Mobile) to praktycznie nic nie płaci.
Niestety ty jeśi byś chciała dzwonić do polski to płacisz 16 centóe za pierwszą minute i 1 cent za każdą następną

01 kwietnia 2015 22:06 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Tak. Men ma w pl

to wyslij ze swojej niem lajki smsa o tresci 48POL na nr1200 otrzymasz zwrotnego smsa z twoim wirtualnym numerem polskim i twoj men ze swojej polskiej lajki bedzie dzwonil na twoj wirtualny numer lajki za darmo.ten wirtualny numer bedzie dotyczyl twojego niemieckiego numeru
01 kwietnia 2015 22:09
darekr

wysyłasz ze Swojej niemieckiej layki sms na nr1200 o treści "48POL" i w odpowiedzi dostaniesz polski "wirtualny" numer. od tego momentu Twój telefon ma dwa numery. Ty używasz go normalnie, ale jeśli ktoś dzwoni z polski na ten "wirtualny" numer do Ciebie,(oczywiście też musi w polsce dzwonić z sieci Lyca Mobile) to praktycznie nic nie płaci.
Niestety ty jeśi byś chciała dzwonić do polski to płacisz 16 centóe za pierwszą minute i 1 cent za każdą następną

Dziękuję, Aniu. Wszystko pojęłam.

Jak wiesz, podpowiedz. W czasie naszej "rozmowy" wykupiłam sobie na polsim nr 100 minut za 8 zł na 14 dni. Odpisali, ze potem mi tą usługę automatycznie odnowią. Jak sie tego "przywileju" pozbyć ???
01 kwietnia 2015 22:12 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Dziękuję, Aniu. Wszystko pojęłam.

Jak wiesz, podpowiedz. W czasie naszej "rozmowy" wykupiłam sobie na polsim nr 100 minut za 8 zł na 14 dni. Odpisali, ze potem mi tą usługę automatycznie odnowią. Jak sie tego "przywileju" pozbyć ???

w biurze oblugi chyba ze masz kody dezaktywujace...
01 kwietnia 2015 22:14
ania52

Dzięki.
01 kwietnia 2015 22:14 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Dzięki.

polecam sie na przyszlosc
01 kwietnia 2015 22:18 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

Nie jestem pewien, ale wchodzisz na stronę https://account.lycamobile.de
logujesz się na Swoje konto
tam masz opcje - automatyczne doładowania
po wejściu tam odhaczasz okienko - automatyczne doładowania
01 kwietnia 2015 22:27
darekr

Nie jestem pewien, ale wchodzisz na stronę https://account.lycamobile.de
logujesz się na Swoje konto
tam masz opcje - automatyczne doładowania
po wejściu tam odhaczasz okienko - automatyczne doładowania

Weszłam na swoje konto polskie. Na pakiety międzynarodowe jest taka opcja, ale na połączenia krajowe - nie znalazłam. Widocznie przez neta nie ma tej opcji.
01 kwietnia 2015 22:34 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Weszłam na swoje konto polskie. Na pakiety międzynarodowe jest taka opcja, ale na połączenia krajowe - nie znalazłam. Widocznie przez neta nie ma tej opcji.

to wprawdzie dotyczy odwołania odnawiania pakietu internetu, ale może ten sam kod dotyczy innych usług
zobacz
http://forum.dobreprogramy.pl/lyca-mobile-jak-wy%C5%82%C4%85czy%C4%87-pakiet-internetowy-t487587/
01 kwietnia 2015 22:46 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kochana !!!!!..na 250 to trzeba sobie zasłużyć !!!  a tak na poważnie : też se pomyślałam , że jakaś gorsza jestem , że mnie pominięto ! 
Moncherie była dobra z tym jak wyliczała ile to osób jest na forum , ale IGGA przebiła wszystkich tą większą kwotą pieniędzy jaką jej oferowano w ankiecie za przejście .....idę siku , bo o nieszczęście nie trudno ! :-)))))))))))))))

Czy ty arababo nie potrafisz usiąść i przeczytac i zrozumiec chociaz co nieco.?
To ja jako jedna z pierwszych napisałam że to prima aprilis, ale żeby zabawa trwała i żeby było wesoło dodałam wpis że ja też dostałam ankietę i mi zaproponowali 250. Ale co tobie tłumaczyć, czy ty kumasz?
Takie coś zauważasz, a kiedy Twoja przyjaciółka pęknięcia żyłki życzy to nie widzisz, jest tobie to obojetne.
Masz rację, konkurencja mniejsza.
Dla mnie to najokropniejszy dzień na forum. Ja nie miałam pojęcia ile podłości może wyjść z ludzi.
Naprawdę to co dzisiaj było napisane i życzone i poprawiane ja tego pojąc nie mogę. Jak można z taką znieczulicą i wrogością i podłością pisać a jednocześnie uważać  że jest się opiekunką. 
Przerażające.

01 kwietnia 2015 22:55
darekr

to wprawdzie dotyczy odwołania odnawiania pakietu internetu, ale może ten sam kod dotyczy innych usług
zobacz
http://forum.dobreprogramy.pl/lyca-mobile-jak-wy%C5%82%C4%85czy%C4%87-pakiet-internetowy-t487587/

Teraz to sobie nagrabiłam. Wcisnęłam odpowiedni kod, dostałam informacje zwrotna, ze pakiet nieaktywny - wchodząc na pakiety - mam 100 minut na pakiecie. No nic, poczekam co się będzie dalej dzialo. Dzięki .
01 kwietnia 2015 23:04
Benita

Teraz to sobie nagrabiłam. Wcisnęłam odpowiedni kod, dostałam informacje zwrotna, ze pakiet nieaktywny - wchodząc na pakiety - mam 100 minut na pakiecie. No nic, poczekam co się będzie dalej dzialo. Dzięki .

Przepraszam
02 kwietnia 2015 01:04
darekr

Przepraszam

Nie przepraszaj. Nie masz za co. 
Szczerze dziękuję za podpowiedzi. 
Jak rozkminię problem - dam znać.
02 kwietnia 2015 07:19 / 10 osobom podoba się ten post
IGGA

Czy ty arababo nie potrafisz usiąść i przeczytac i zrozumiec chociaz co nieco.?
To ja jako jedna z pierwszych napisałam że to prima aprilis, ale żeby zabawa trwała i żeby było wesoło dodałam wpis że ja też dostałam ankietę i mi zaproponowali 250. Ale co tobie tłumaczyć, czy ty kumasz?
Takie coś zauważasz, a kiedy Twoja przyjaciółka pęknięcia żyłki życzy to nie widzisz, jest tobie to obojetne.
Masz rację, konkurencja mniejsza.
Dla mnie to najokropniejszy dzień na forum. Ja nie miałam pojęcia ile podłości może wyjść z ludzi.
Naprawdę to co dzisiaj było napisane i życzone i poprawiane ja tego pojąc nie mogę. Jak można z taką znieczulicą i wrogością i podłością pisać a jednocześnie uważać  że jest się opiekunką. 
Przerażające.

Z Ciebie co znowu ugryzło ? Twój post , ten " jako jedna z pierwszych " przeczytałam a , że napisałam , że mnie rozwaliła licytacja " komu więcej proponuja ? ", czy nie napisałam , że też się na to nabrałam ???? IGGA , jeśli na tym forum mam wrogów to uwierz mi , że tylko " połowicznie " , mnie nie trzba lubić , ale ja LUBIĘ WSZYSTKICH !!!!....Kumama IGGA , kumam , bo jestem kumata !....... Nie chcę wchodzić w rolę adwokata , ludzie sami potrafią się bronić , ale z tym powiedzonkiem " uważaj , bo ci żyłka pęknie " spotykałam się nie raz ! Nie wiem co autorka miała na mysli , nie siedzę w jej głowie , więc nie próbuj mnie atakować , żeby sobie ulżyć , bo ani Twoim ani Mleczk wrogiem nie jestem !!!.....jak jest w odwrotną stronę ? nie wiem .......