Nie przesadzaj ! ......ja to podobno nie kumam nawet tego co piszą emeryci .........ale na wczesniejszej emeryturze ! :-))))))
Nie przesadzaj ! ......ja to podobno nie kumam nawet tego co piszą emeryci .........ale na wczesniejszej emeryturze ! :-))))))
A dla tych nie kumatych też coś masz ? :)))
kochana, kazdy kuma na swoj spsob:)
Ależ Dareczku, wszyscy jesteśmy kumaci....no może niektórzy inaczej... :)))))
Zgadzam się w pełni. Podobno każdy widzi nawet trochę inaczej kolory. Jesteśmy różni. Każdy po swojemu:):):):).
Żegnam się tutaj z wami kochani, mnóstwo promyków przesyłam-wczoraj księżyć jasno świecił więc nałapałam. A ja jutro sobie jeszcze z samego rana z stałą osobą jeszcze troszkę porozmawiam, bo się polubiliśmy i się cieszę z tego :):).Dobranoc (bo Dobranocek znaleźć nie mogłam :( ).
Jutro nie muszę się wcześnie zrywać z łóżka!!!
Wow,ale sobie pospię ...!!!! Aż do 6.20!
Rozbawił mnie dziś mój dziadziuś,mówi do mnie tak :" ty to nie mow do mnie pan Fryc tylko Frycuś,bez pan..." hahahahahahh No i jak goi nie lubić?
Niestety w nocy miał jakiś odlot,wołal mnie o 3-j rano,pobiegłam na dól,a on mówi ze umiera. Zmierzyłam mu ciśnienie,miał normalne,powiedzialam mu,że jeszcze nie umera i wracam do łózka,a on kazał mi siedziec przy nim bo był pewnien ,że umiera. Poszłam na górę vbo tłumaczenia nie pomagały,ale krzyczal za mną,że mam wracać.
Rano tego nie pamietał,ale powiedział,że jak znowu będzie tak się zachowywał to mam go skrzyczeć :))))
Chyba jakas demencyjka się wkrada...
Moja poprzednia PDP zawsze mówiła, ze mam nie reagować na jej wołanie w nocy ;)))))) albo właśnie ją "opieprzyc".
Ja mam jakieś szczęscie narazie,bo wszystkie moje pdp i moj obecny lubią sobie pospac,nie liczac oczywiscie wędrowniczki szwajcarskiej :)
Ja i tak wcześnie wstaje,ale lubię mieć rano czas dla siebie...napić się kawy,zajrzeć na forum...
Nie,nie będę budzika na stawiać na 5 z tych powodów ;)))))
Sentencje mi zaginęły wiĘc tu.Dziś 10 rocznica śmierci Jana Pawła II.Pamięta to ktoś jeszcze?Jeden z istotnych autorytetów współczesnego świata,ważny dla nas Polaków ,niezależnie od wyznawanej czy nie wyznawanej wiary.Gdzie byliśmy te 10 lat temu,co sie u nas pozmieniało?Jak zmienił sie świat?Czy sa teraz w obecnym świecie autorytety porównywalne?Nie wiem....