a gdzie mogę takie L4 teraz dostać będąc w De?
odmówiłam, to córka pdp miała mi napisać oświadczenie ze bierze pełną odpowiedzialność gdyby coś się stało.
Zgłaszałam do firmy, firma mówi,że mam to robić, poza tym wszystkie opiekunki to robiły i "tylko mi się to nie podoba".
Jak mnie pouczyla pewna osoba na forum - bole kregoslupa sa zawsze dobre. Korzonki tez. Mysle, ze rozwolnienie i wymioty tez by przeszly, ale to na krotko.
Jak mnie pouczyla pewna osoba na forum - bole kregoslupa sa zawsze dobre. Korzonki tez. Mysle, ze rozwolnienie i wymioty tez by przeszly, ale to na krotko.
Bóle kręgosłupa najlepsze.Może też rwę barkową poudawać, czy inne pokrewne.Nawet jak zalecą jej w Niemczech do lekarza pójść, to nie sądzę, zeby ją skierował na badania.Do Polski pojedzie.
Tina jak to Twoj pies w awatarze to mamy psa tej samej rasy i jak patrze na Twojego awatara to tak jak bym widziala moja Tayle,tylko ze moja jest biala z bialym nosem a w komplecie mam druga suke bultelierke tez biala z czarna lata na oku Tare....:)
Mój to chłopczyk:) Kajtek się wabi:) . Twoja goldenka też taka rozrabiara? .Odnoszę wrażenie ,że goldeny to takie wieczne szczeniaki.
Nianta, jestes tam już parę dni, kto przez ten czas robi pdp zastrzyki? Bo przecież ktoś robi?
Badz kreatywna przeciez................no sama wiesz o co chodzi
wiesz, w sumie jak podnosiłam dzisiaj moją "kochaną" pdp-ną co coś mi strzykło w kręgosłupie, a bez druku A1 mnie gdzieś przyjmą?
wiesz, w sumie jak podnosiłam dzisiaj moją "kochaną" pdp-ną co coś mi strzykło w kręgosłupie, a bez druku A1 mnie gdzieś przyjmą?
Witajcie :)
trafiło mi się paskudne miejsce, nie mam kwalifikacji, a rodzina jak i firma nakazuje robić zastrzyki z insuliny, dodatkowo opis podopiecznej/nych nie zgadza się ze stanem faktycznym. Zatem chcę rozwiązać umowę o pracę w trybie natychmiastowym, problem w tym, że nie jestem w stanie udowodnić,iż stan podopiecznych nie zgadza się z opisem, ponieważ nie dostałam takowego na piśmie.
Czy ktoś może przytoczyć odpowiednie paragrafy, które umożliwią mi rozwiązanie umowy?