Na wyjeździe #23

08 kwietnia 2015 18:59 / 2 osobom podoba się ten post
agamor

arabrab to skąd będziesz nadawać? :))

Na razie nie mówię , żeby nie zapeszyć )))))
08 kwietnia 2015 19:02 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Na razie nie mówię , żeby nie zapeszyć :-))))))

@@ no i fajnie  
08 kwietnia 2015 20:08 / 2 osobom podoba się ten post
No nie to teraz budujesz napiecie ( seksualne) u mnie ,mowisz jak moj maz do jutra kazasz sie meczyc a tu cala noc jeszcze coz mam poczac?,napic sie szklanke wody  
08 kwietnia 2015 20:21 / 1 osobie podoba się ten post
Ziemniaki smazone, kiełbasę i kapuste kiszoną?
08 kwietnia 2015 20:21
Mam pytanie czy ktos z Was pracowal u lezacej alkoholiczki?
08 kwietnia 2015 20:21 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Ziemniaki smazone, kiełbasę i kapuste kiszoną?

I zapija mlekiem 
08 kwietnia 2015 20:22
Agata07

Ja u chodzącej. Uciekłam po tygodniu.
08 kwietnia 2015 20:23
Ja jestem u lezacej i tez mam zamiar sie stad urwac....
08 kwietnia 2015 20:24 / 10 osobom podoba się ten post
Berdi1, zdrowy zoladek Twoja PDP miec musi:):):)
A ja popelnilam dzisiaj przestepstwo:) Ukradlam mojej Ingeborg bluzke:) Wymoczylam w odplamiaczu, wypralam i jutro oddam jej z powrotem. Miesiac na nia polowalam! Ingeborg uzywa 4 bluzek. Przebiera, odwiesza na fotel i kilka dni pozniej znowu ubiera. Albo i nie. Mozliwe, ze zalozy inna. Ale zawsze jedna z czterech wiszacych na fotelu... I pilnuje ich niczym pies ogrodnika... O wlaczeniu pralki u niej mowy nie ma. Wiec ukrasc musialam:) A ona czujna wybitnie. Jak jestem u niej to nawet do lazienki stara sie nie isc. Bo moga mi jakies glupoty do glowy przyjsc. Moglabym np.posprzatac albo...bluzke ukrasc;)
08 kwietnia 2015 20:25
Jedyny plus jest tu taki ze ona lezy i nie wstaje.....przychodza ja myc pielegniarki i od rana juz pije......i w ogole nie wstaje z lozka....sama sobie zmienia pampersy bo nawet do toalety jej sie nie chce dooooopska ruszyc....totalnie mentalnie w stanie depresyjnym jest....
08 kwietnia 2015 20:26
Agata07

ja pracowalam 7 tygodni...dluzej nie szlo wytrzymac
08 kwietnia 2015 20:26 / 2 osobom podoba się ten post
Agata07

Jedyny plus jest tu taki ze ona lezy i nie wstaje.....przychodza ja myc pielegniarki i od rana juz pije......i w ogole nie wstaje z lozka....sama sobie zmienia pampersy bo nawet do toalety jej sie nie chce dooooopska ruszyc....totalnie mentalnie w stanie depresyjnym jest....

A skąd ma alkohol, jak nie wstaje z łóżka?
08 kwietnia 2015 20:28 / 5 osobom podoba się ten post
Lawenda

A skąd ma alkohol, jak nie wstaje z łóżka?

To jest obowiazek opiekunki zeby kupic a drugi to pic z nia  
08 kwietnia 2015 20:28
Ja po trzech juz mam jej dosc.....a firma o tym nie wiedziala bo rodzina nie podala tak waznej informacji....moja zmienniczka mi tez nie przekazala przez tel ze tu babunia lubi sobie pic.......i pozniej mi powiedziala ze zachowala sie egoistycznie,ale chciala stad uciec.......i prosze bardzo.....
08 kwietnia 2015 20:31 / 1 osobie podoba się ten post
Agata07

Ja po trzech juz mam jej dosc.....a firma o tym nie wiedziala bo rodzina nie podala tak waznej informacji....moja zmienniczka mi tez nie przekazala przez tel ze tu babunia lubi sobie pic.......i pozniej mi powiedziala ze zachowala sie egoistycznie,ale chciala stad uciec.......i prosze bardzo.....

No masz pecha kobieto, jak nie dziadek erotoman, to babcia alkoholiczka.... uważaj, bo przy twoim szczęściu następnym razem narkomanka albo lekomanka ci się trafi. Współczuję. Nie doradzam, bo nie wiem co doradzić.