A skąd ma alkohol, jak nie wstaje z łóżka?
A skąd ma alkohol, jak nie wstaje z łóżka?
Ja po trzech juz mam jej dosc.....a firma o tym nie wiedziala bo rodzina nie podala tak waznej informacji....moja zmienniczka mi tez nie przekazala przez tel ze tu babunia lubi sobie pic.......i pozniej mi powiedziala ze zachowala sie egoistycznie,ale chciala stad uciec.......i prosze bardzo.....
To jest obowiazek opiekunki zeby kupic a drugi to pic z nia :-) :-) :-)
ja byłam u takiej co też piła, też siedziała cały dzień na kanapie, nie wychodziła z domu, piła wódkę i piwo, i wiesz skąd miała alkohol?
po prostu zamwaiała przez telefon, miała ogólnie osłabienie, nie miała jakichs chorób głowy, zresztą wszystko zamawiała na telefon
Ja kupuje jej wina....bo tak sobie ona zyczy....malo tego rodzina powiedziala ze mam jej kupowac bo jak babcia ktoregos pieknego dnia nie otworzy oczek to problem maja z glowy.....a ja firme na drugi dzien juz o tym powiadomilam i rodzine to samo ze odpowiedzialnosci za zgon ich mamusi nie mam zamiaru brac na siebie.....i odpowiedzieli ze nie bede musiala bo oni maja juz tez tego dosc.....wypija do 2 litrow dziennie wina.....:))))))))))) i ma 70 lat....taka o to sobie princessa....:)))))))
Juz duzo widzialam,ale gorsze rzeczy widzialam w PL.......na recepcji....etc.....teraz ten rok musze przepchnac i wracam do farmacji.....bo mozg mi sie tu zlasuje jak jeszcze troche tak popracuje....
hej
a pisałaś, że ta dziewczyna wraca na stellę
Nie wraca dzis sie o tym dowiedzialam.....poradzilam jej zeby tego nie robila takie mam dobre serce........i juz cos znalazla....tak wiec jak masz ochote to zapraszam.....