Na wyjeździe #23

08 kwietnia 2015 13:58 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Agatko, jak cie lubię, tak teraz sorry,ale każdy sam sobie ustala, o czym będzie pisał. Ty piszesz,że bola cię włosy i nikt ci w odpowiedzi nie pisze,że masz przestać, bo nikogo to np. nie  obchodzi.
Wybacz, moja droga.....

Wierz mi ze ja nie mialam nic zlego na mysli.....ale rozumiem i jak dla mnie nie mam na co sie zloscic i fochac....spoczko,przyjelam do mej wiadomosci.....
08 kwietnia 2015 14:49 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Agatko, jak cie lubię, tak teraz sorry,ale każdy sam sobie ustala, o czym będzie pisał. Ty piszesz,że bola cię włosy i nikt ci w odpowiedzi nie pisze,że masz przestać, bo nikogo to np. nie  obchodzi.
Wybacz, moja droga.....

Ale Agata pisze o swoich włosach, ja też zawsze jestem bardzo ostrożna pisząc o kimś, wolę odnosić się do siebie bo wiem, że o sobie najwięcej wiem :):). A co ja wiem o innych-tu na forum?? No nie wiele, na tyle niewiele, że unikam wydawania opini i chyba to chciałaś Agato wyrazić-jeśli jestem w błędzie, to popraw.
08 kwietnia 2015 15:23
Zdradzisz jaką pracę w Holandii ma twój syn?
08 kwietnia 2015 16:50 / 9 osobom podoba się ten post
Aż tak ? ......Ej , Andreyka ja też bym chciała wiedzieć coś więcej o Twoich bliskich , napisz kto , gdzie pracuje , ile zarabia i co do cholery z pieniędzmi robi.......zrób tak wiesz po kolei , zacznij od męża , syna , siostry , braci .......szwagrów i bratowe umieśc na końcu , szarym końcu , bo przecież to nie krewni , tylko powinowaci . Zrobisz to dla mnie ? ))))))))
08 kwietnia 2015 17:04 / 7 osobom podoba się ten post
Joasia

Rozmowa przy obiedzie :)
- o masz taką samą czerwoną bluzkę jak Żoana...
- f. A. ja jestem Joanna...
- aaaaaaaaaaa soooooo
po chwili :
- o masz taki sam pierścionek jak Żoana
- F.A. ja jestem Joanna....
- aaaa sooooooo...
Za momencik:
- OOOO masz identyczną obrączkę jaką nosi Żoana i jej mąż .. powiedz mi czy Wy wszyscy mieszkacie razem i czy w Polsce to normalne,że facet ma 2 żony??
nie odzywam się więc słyszę :
- Żoana ?? czemu się nie odzywasz?? Mogę mówić do Ciebie Żoana bo nie wiem jak masz na imię a ja tęsknię za Żoaną ... ciekawie kiedy wróci...
- Frau A. ja jestem Joanna...
- ok niech ci bedzie będę na Ciebie mówić Żoana :):):):):)

Joasiu, ale sie usmialam. Ty masz szczescie, ze Twoja babcia pamieta chociaz imie:) Moj dziadek mowi do mnie meine Mutti a babcia jesli mnie okresla do kogos, to mowi - ta z gory. Tak to jest w naszej pracy i czego mozna wymagac od tych chorych ludzi?oni maja wlasny swiat a my jestesmy tylko potrzebna czescia tego swiata .
08 kwietnia 2015 17:51 / 5 osobom podoba się ten post
leni

Joasiu, ale sie usmialam. Ty masz szczescie, ze Twoja babcia pamieta chociaz imie:) Moj dziadek mowi do mnie meine Mutti a babcia jesli mnie okresla do kogos, to mowi - ta z gory. Tak to jest w naszej pracy i czego mozna wymagac od tych chorych ludzi?oni maja wlasny swiat a my jestesmy tylko potrzebna czescia tego swiata .

Oj  przy mojej Helci nie mozna się nudzić :):) Jej siostrzenica się śmieje,że ja z Helcią tworzymy wspaniały zespół ....ona psoci a ja próbuję to wszystko ogarnąć i doprowadzić do porządku .... 
Masz rację to są chorzy ludzie więc potrzeba do nich wiele cierpilwości  i zrozumienia....  Ja jestem taki człowiek ,że podchodzę z dystansem i z humorem a jak się zdenerwuję ( jestem tylko człowiekiem ) wychodzę na chwilkę do siebie, poklnę ochłonę i wracam :):):):)
08 kwietnia 2015 17:59 / 3 osobom podoba się ten post
Joasia

Oj  przy mojej Helci nie mozna się nudzić :):) Jej siostrzenica się śmieje,że ja z Helcią tworzymy wspaniały zespół ....ona psoci a ja próbuję to wszystko ogarnąć i doprowadzić do porządku .... 
Masz rację to są chorzy ludzie więc potrzeba do nich wiele cierpilwości  i zrozumienia....  Ja jestem taki człowiek ,że podchodzę z dystansem i z humorem a jak się zdenerwuję ( jestem tylko człowiekiem ) wychodzę na chwilkę do siebie, poklnę ochłonę i wracam :):):):)

wlasnie jestem na gorze u siebie i ochlaniam sie :) wyciagnelam babcie 4 raz dzis z lozka, drugi raz podalam kolacje , bo zapomniala , ze jadla, podsunelam gazete pod nos i kombinuje jak jutro przetrzymac ja caly dzien bez spania aby wreszcie w nocy troche pospala.Trudana sprawa bo jak jest zmeczona i nie pozwalam jej usnac, to odwala taki mist, ze kapituluje, ale noca jak sowa lata po chalupie. Kochany dziadek, juz lez w lozeczku i tylko spokoj mu potrzebny.
08 kwietnia 2015 18:12 / 1 osobie podoba się ten post
leni

wlasnie jestem na gorze u siebie i ochlaniam sie :) wyciagnelam babcie 4 raz dzis z lozka, drugi raz podalam kolacje , bo zapomniala , ze jadla, podsunelam gazete pod nos i kombinuje jak jutro przetrzymac ja caly dzien bez spania aby wreszcie w nocy troche pospala.Trudana sprawa bo jak jest zmeczona i nie pozwalam jej usnac, to odwala taki mist, ze kapituluje, ale noca jak sowa lata po chalupie. Kochany dziadek, juz lez w lozeczku i tylko spokoj mu potrzebny.

moja też potrafi latać w nocy i 3 jeść sniadanie :)
08 kwietnia 2015 18:16 / 5 osobom podoba się ten post
agamor

moja też potrafi latać w nocy i 3 jeść sniadanie :)

" Nietoperkiem " się opiekujesz ? )))))
08 kwietnia 2015 18:19 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

" Nietoperkiem " się opiekujesz ? :-))))))

A Ty co ??, moze trza wziasc sie za robote a nie siedziec w domu ile mozna,czemu masz miec lepiej od Nas ?? Kiedy sie wybierasz do chlebodawcow  
08 kwietnia 2015 18:22 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

A Ty co ??, moze trza wziasc sie za robote a nie siedziec w domu ile mozna,czemu masz miec lepiej od Nas ?? Kiedy sie wybierasz do chlebodawcow :-) :-) :-) 

Jeszcze sobie posiedzę ok. 2 tygodnie ))))
08 kwietnia 2015 18:50 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

" Nietoperkiem " się opiekujesz ? :-))))))

prawie :)), ale wiesz co zamykam co możliwe, żeby gdzieś nie polazła i jak ma ochote to niech sobie w nocy spaceruje, a tak tez na marginesie to dwa razy w nocy przyszła do mnie, budzi mnie i pyta się gdzie są klucze bo ona do fryzjera idzie, to raz, a dwa do sparkasse, ja nawet nie wychyliłam ręki spod kołdry, tylko mówię jej, że teraz jest noc, niech idzie spać, bo ja zaczynam prace o 7.10
ona: dobrze :)
i poszła, zdjeła te kapoty i w butach i ubraniach poszła spać :)), no jak kobieta tak lubi
08 kwietnia 2015 18:50
Barbara niepowtarzalna

Jeszcze sobie posiedzę ok. 2 tygodnie :-)))))

arabrab to skąd będziesz nadawać? :))
08 kwietnia 2015 18:53 / 7 osobom podoba się ten post
agamor

arabrab to skąd będziesz nadawać? :))

Arabrab gdzie by nie byla to bedzie nadawac jak radio Wolna Europa hihihaha 
08 kwietnia 2015 18:55 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Arabrab gdzie by nie byla to bedzie nadawac jak radio Wolna Europa :-) :-) :-) :-) hihihaha 

nieeee, no musiałam sie zapytać, co by miała internet, przeca to ważne :))