Na wyjeździe #23

18 kwietnia 2015 19:54 / 11 osobom podoba się ten post
mleczko1

Zastanawiam się teraz (musialam malowac parkan i nie mialam czasu czytac forum) że jeszcze nikomu nie wpadło do głowy,że Piotr Dominik to mleczko1 vel kefir czy inny produkt mleczny.No,no :):) Kolego nie zaczynaj z kobietami,nie słyszałeś o tym,że w kupie siła:):):)

Ojej, jak się maluje parkan, to nie należy farby wdychać;))))
18 kwietnia 2015 19:55 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Dawni rycerze byli honorowi tylko w bajkach.Tak naprawde to lupili ziemie,gwalcili kobiety,nie myli sie,byli grubianscy itd.Wiec wam kobieta tylko sie cieszyc z tego ze nie za wiele tych cech "rycerskich" pozostalo ha ha ha
Tak sobie czytam gdzie chcesz zabrac syna : oceanarium,ZOO .........a co to za pomysly ? Moze mu jeszcze wate cukrowa kupisz ?
Chłop juz dorosly wiec moze wybierz sie z nim razem na jakas impreze.Dyskoteka,dobry klub z dobra muza.Niech sie chlopak poczuje przy tobie na luzie i zobaczy ze mama tez jeszcze daje rade

A ja wierzę w ideały !!! nie zabijaj mojej wiary .... nie odbieraj marzeń... ( bo mnie dobije szara rzeczywistość !)
18 kwietnia 2015 19:55 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

No fakt mogla bys sie jeszcze wiele nauczyc ha ha ha.Mysle o jakis powazniejszych lokalach a nie o lokalnej potupaji

No weź się ogarnij Orim. Co w tym złego, że matka, która na codzień pracuje w delegacji, chce spędzić jeden dzień z synem na wycieczce? Tym bardziej, że jak sądzę, syn też nie ma nic przeciwko, żeby z matką pozwiedzać, pogadac i pobyc razem. Nie wszyscy synowie to wirażki, co to rodziców mają za głupich, a pójscie z 19-to latkiem do klubu to dopiero obciach by był. Mój syn jest wirażką i wcale mi z tym dobrze nie jest. :))))))))))))) Na szczęsciej zaczyna rokować :)))))))))
18 kwietnia 2015 19:56 / 9 osobom podoba się ten post
Ja tez Ciebie kocham i wszystkich (prawie) podcierajacych i ... siebie kocham tyz ! Ooooo... A gosciowi to sie chyba leki skonczyly, albo kuracja jakas nieskuteczna, nawroty posiada, czas lekarza zmienic.
18 kwietnia 2015 19:57 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

Jedna uwaga jeno: Ty tez podcierasz dupsko i jakos Tobie tego publicznie nie wypominam.

Mocne,Amelka;))
Pewnie by ci odparował że on młode a ty stare;)
18 kwietnia 2015 19:58 / 3 osobom podoba się ten post
tyciek

A ja wierzę w ideały !!! nie zabijaj mojej wiary .... nie odbieraj marzeń... ( bo mnie dobije szara rzeczywistość !)

Nic cie nie dobije ! Silna jestes !
Dzis rycerz to facet ktory zarabia na dom,dba o rodzine,kocha ja i zrobi i poswieci dla niej wszystko.
Życze ci wiec rycerza dzisiejszych czasow
18 kwietnia 2015 19:59 / 2 osobom podoba się ten post
tyciek

Nie - nie zawsze starszy znaczy mądrzejszy . Ale ma szansę uzbierać więcej doświadczenia .  A kolega Piotruś nie zirytował mnie , ani trochę . Zastanawiałam się jak by się poczuł gdyby w pełni sił umysłowych i wewnętrznych, stracił wladzę nad ciałem ... dramat , prawda ? Chory na SM trzydziestolatek też przeżywa dramat ,także dramat niezaspokojonej potrzeby seksualnej , dlatego agencje towarzyskie i podobne instytucje mają rację bytu . I chwała tym dziewczynom że robią to co robią . Może mają czasem niskie pobudki , może czasem są zmuszone - tego nie rozważam w tej chwili ... Ale na pogardę nie zasługują . W żadnym wypadku .  

Tyciek - z całym szcunkiem do Ciebie - myśle ,że nikt tego nie odbierze jako zachęte żeby poprawic sobie poczucie wartości.
18 kwietnia 2015 20:01 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

No weź się ogarnij Orim. Co w tym złego, że matka, która na codzień pracuje w delegacji, chce spędzić jeden dzień z synem na wycieczce? Tym bardziej, że jak sądzę, syn też nie ma nic przeciwko, żeby z matką pozwiedzać, pogadac i pobyc razem. Nie wszyscy synowie to wirażki, co to rodziców mają za głupich, a pójscie z 19-to latkiem do klubu to dopiero obciach by był. Mój syn jest wirażką i wcale mi z tym dobrze nie jest. :))))))))))))) Na szczęsciej zaczyna rokować :)))))))))

Obciach ? A dla kogo ?
Nie jestem tego zdania.
Moze koledzy mu pozazdroszcza ze wyrwal fajna starsza laske ha ha ha
18 kwietnia 2015 20:02 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ojej, jak się maluje parkan, to nie należy farby wdychać;))))

Rozczaruje Cie, ale to nie była farba.Nie kazdy potrzebuje takiej  substancji zeby sobie poprawić samopoczucie.Kazdy sądzi wg siebie.
18 kwietnia 2015 20:02
doda1961

Zgadzam sie że klub z mamą no to nie..
Mój 20 lubi zwiedzać,muzea,zamki
Ale bardzo tez lubi ze mną iść do restauracji na jakieś dobre żarełko
Może dlatego że na co dzień jako student,je byle co(choc sie oczywiście nie  przyznaje)
18 kwietnia 2015 20:04 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko1

Rozczaruje Cie, ale to nie była farba.Nie kazdy potrzebuje takiej  substancji zeby sobie poprawić samopoczucie.Kazdy sądzi wg siebie.

Nie czuję się rozczarowana:) Kazdy sądzi wg siebie:)
18 kwietnia 2015 20:04 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

Obciach ? A dla kogo ?
Nie jestem tego zdania.
Moze koledzy mu pozazdroszcza ze wyrwal fajna starsza laske ha ha ha

No wiesz, to wszystko zalezy jaka jest róznica wieku między rodzicem a dzieckiem, jak 17 lat, to faktycznie na tance mozna pójść z matką, ale jak 30 i więcej, to chyba niekoniecznie :))))))))))))))))) Wiesz, sa kobiety, które w tym samym czasie zostały babciami i jednoczesnie matkami kolejnego dziecka. Wszystko zalezy jak lezy :))))))))))))))
18 kwietnia 2015 20:08 / 4 osobom podoba się ten post
doda1961

No wiesz, to wszystko zalezy jaka jest róznica wieku między rodzicem a dzieckiem, jak 17 lat, to faktycznie na tance mozna pójść z matką, ale jak 30 i więcej, to chyba niekoniecznie :))))))))))))))))) Wiesz, sa kobiety, które w tym samym czasie zostały babciami i jednoczesnie matkami kolejnego dziecka. Wszystko zalezy jak lezy :))))))))))))))

Moje dziecko bardzo lubi ze mną bywać a jeszcze bardziej na zakupy chodzić.(z wiadomych względów) Ale to zaszczyt dla matki,ze wychowała mądre dziecko i to bez wzgledu na róznice wieku skoro jej sie nie wstydzi.
18 kwietnia 2015 20:10 / 6 osobom podoba się ten post
mleczko1

Tyciek - z całym szcunkiem do Ciebie - myśle ,że nikt tego nie odbierze jako zachęte żeby poprawic sobie poczucie wartości.

Absolutnie nie ! To takie małe , maleńkie przemyślenie ... " ale chroń mnie Panie od pogardy , od nienawiści strzeż mnie Boże ..." nie oceniam innych ,bo sama robię masę błędów. Nie oceniam innych , bo nie  znam pobudek ich działania . Nie oceniam innych bo nic o nich nie wiem .
18 kwietnia 2015 20:10 / 5 osobom podoba się ten post
Smiem zapytac, a kto w rajdach po sklepach placi????

Kurcze, czemu mam dwie dziewczyny, a zadnego chlopaka? Szkoda, moze tez bym na jakis wypad z mlodym sie wybrala ... A tak to tylko z tym samym, osobistym zreszta Slubnym ...