Na wyjeździe #24

08 maja 2015 16:24 / 1 osobie podoba się ten post
nesca_nebesca

wolisz obżarstwo???? :)))))))))))))

Nie wolę obżarstwa,ale teraz mnie boli wszystko bo jakby nie było na opiekunowym wikcie od roboty fizycznej odwykłam :)
08 maja 2015 16:24 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

:D:D
Myślę,że to będzie w porządku prawda?:))))))
A potem napiszę książkę hahaha:))))))

To by było romansidło...polska opiekunka z polskim budowlańcem na nie polskiej ziemii :))))))))))))hahahah Grey mógłby się schować:))))))))))))
08 maja 2015 16:25 / 2 osobom podoba się ten post
ewelin1

Nie mają,-pytałam haha:)))
Do 14 pracują:)

Ooooo to tematy były ,hę?
08 maja 2015 16:26 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Kto wie,może i oni w piżamkach sypiają,albo w innych szlafmycach....:)))

Cholera o to nie zapytałam:P
08 maja 2015 16:26 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Nie wolę obżarstwa,ale teraz mnie boli wszystko bo jakby nie było na opiekunowym wikcie od roboty fizycznej odwykłam :)

kobieto ty dużo odpoczywaj, bo nie wiesz gdzie Cię teraz rzuci:)))))))))))))
08 maja 2015 16:27 / 2 osobom podoba się ten post
nesca_nebesca

a co rzucac nia beda???
08 maja 2015 16:28
magdalena_k

a co rzucac nia beda???

Magdalena....żeby Ci zaraz Madzia nie było:)))))))))))))))

08 maja 2015 16:29
nesca_nebesca

Wiem gdzie mnie rzuci i wiem ,że ciężko będzie. Jadę do trzech facetów,z tego dwóch inkontynentnych,a jeden leżący i całkiem niekumaty,trzeba go tranferować. Ten trzeci najzdrowszy,nie wymaga opieki,ale jeść trzeba mu dać :). Będziemy tam we dwie,oczywiście wstawanie nocne bvędzie. Czasu na forum pewnie niewiele :). Dlatego teraz korzystam :)
08 maja 2015 16:30
nesca_nebesca

Magdalena....żeby Ci zaraz Madzia nie było:)))))))))))))))

no co............... juz sie nie odzywam 
08 maja 2015 16:30 / 2 osobom podoba się ten post
ewelin1

Cholera o to nie zapytałam:P

No jaka Ty laska jesteś,wstyd że dopiero teraz się ujawniłaś,taka ładna dziewczyna ,no...:))
08 maja 2015 16:31 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Wiem gdzie mnie rzuci i wiem ,że ciężko będzie. Jadę do trzech facetów,z tego dwóch inkontynentnych,a jeden leżący i całkiem niekumaty,trzeba go tranferować. Ten trzeci najzdrowszy,nie wymaga opieki,ale jeść trzeba mu dać :). Będziemy tam we dwie,oczywiście wstawanie nocne bvędzie. Czasu na forum pewnie niewiele :). Dlatego teraz korzystam :)

O matko, dziwne miejsce :( Obyś trafiła na fajną towarzyszkę, chyba, że już masz z nią kontakt?
08 maja 2015 16:31 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

matko jedyna innych miejsc nie ma???? gdzies Ty taka perelke wygrzebalas??
08 maja 2015 16:32 / 2 osobom podoba się ten post
Nie mówiłam wcześniej bo wiedziałam,że każdy w głowę się popuka hahahahha,ale sztela ma jedną wielką zaletę,ale narazie nie powiem jaką :)
08 maja 2015 16:33
magdalena_k

no co............... juz sie nie odzywam 

odzywaj się, odzywaj się ...a najlepiej się pochwal ile już sweterka z kondonków zrobiłaś? :))))))))))))))
08 maja 2015 16:34
ivanilia40

No jaka Ty laska jesteś,wstyd że dopiero teraz się ujawniłaś,taka ładna dziewczyna ,no...:))

Nie przesadzaj Vanilijko:)))
Żadna ze mnie laska:)