Bede sztywniakiem i powiem, ze u nich dr czy profesor to niemal czesci skladowe nazwiska. Ale mgr juz nie, wiec zaden Niemiec tak sie do nas nie zwroci. Bo watpie, zeby ktos z tytulem doktora byl wsrod nas:)
Bede sztywniakiem i powiem, ze u nich dr czy profesor to niemal czesci skladowe nazwiska. Ale mgr juz nie, wiec zaden Niemiec tak sie do nas nie zwroci. Bo watpie, zeby ktos z tytulem doktora byl wsrod nas:)
a mojego projekta ubralam w zakupionego przez wnuczke pajacyka.no i pracuje ten moj projekt aby zdjac pajacyka i pampersa zdjac.umeczony usypia i za chwile od nowa.doszlam do wniosku,ze jest to swietne manualne zajecie dla tych z demencja,nie musze go 7 razy dzennie przebierac
ania to jest swietny wynalazek , nie ma szans , ze zdejmie. To chyba zdesperowana projektanka takie praktyczne wdzianko wynalazla. Fajnie tez dla projektu, bo nie jest umoczony albo czasem wysmarowany po same uszy.)
okazalo sie ,ze moj projekt znalazl wyjcie-podwinal nogawki i reke zapchal do pampersa.teraz na kaftanik zakladam dodatkowo bokserki.meczy sie moj projekt od rana coby pmpersa zdjac ale nie daje rady,
ee tam, ja mam takie szczęście, że ostatnich kilka sztell miałam takich, że rodzina sama proponowała mówić do siebie po imieniu i git. Do babci też przeważnie na ty mowię, ale to oczywiście po uprzednim zapytaniu rodziny czy mogę i czy w ogóle
Inzynier to nie wiem. Moj dziadek byl inzynierem i nikt go tak nie tytułował. Na korespondencji tez tego nie bylo. Ale spawdze co i jak z tym inzynierem.
ostatnimi czasy mam jeszcze lepiej ha ha Rodzina sie mnie pyta czy mowic mi na ty czy prosze Pana ??? Ale sie polepszylo z szacunkiem dla opiekuna hihi
no ORIM awansowales , do mnie zawsze mowia od poczatku TY i nie pytaja czy sie zgadzam hahaha
ma sie ten wyglad wzbudzajacy szacunek hihihi
ma sie ten wyglad wzbudzajacy szacunek hihihi