tego swiatu to pol swiatu ! ha ha tylko kobiet jest wiecej jakby ha ha ha
tego swiatu to pol swiatu ! ha ha tylko kobiet jest wiecej jakby ha ha ha
Nie , żebym sie czepiała , aleeeee : " tego kwiatu to pół światu " ........ależ Ty masz branieeeeee , fiu , fiu , fiu :-)))))))))))))
Czy w czwartek sklepy są pozamykane? Kurcze muszę zakupy zrobić bo syn projektu ma przyjechac,a w lodówce tylko moje jedzenie,nic dla chłopa 2-metrowego.
czeski błąd ha ha sorry
Z tym braniem to tylko taki szum na forum hihi Wiesz jak to jest 400,500,600 km od delikwenta to mozna poszpanowac hihihi
To też napisałam , że się nie czepiam :-)))......nie mów hop , póki nie przeskoczysz !...... Rwią Cię równiutko , ino przebierać i brać :-)))))))))))
Czy w czwartek sklepy są pozamykane? Kurcze muszę zakupy zrobić bo syn projektu ma przyjechac,a w lodówce tylko moje jedzenie,nic dla chłopa 2-metrowego.
A co tym razem zaserwujesz ?Krewetki już były:)Hi hi hi.
Inzynier to nie wiem. Moj dziadek byl inzynierem i nikt go tak nie tytułował. Na korespondencji tez tego nie bylo. Ale spawdze co i jak z tym inzynierem.
A co na targu jakims jestesmy czy co??, przebierac,brac i w zeby zagladac jeszcze moze :-) :-) :-) :-)
No były i nic się nie stało hahahahhh
Widać chłop potrzebuje silniejszej rozgrzewki-zrób coś z chili:):)Rozgrzeje sie jak bokser przed wejściem na ring:):):):)
To też napisałam , że się nie czepiam :-)))......nie mów hop , póki nie przeskoczysz !...... Rwią Cię równiutko , ino przebierać i brać :-)))))))))))
Widać chłop potrzebuje silniejszej rozgrzewki-zrób coś z chili:):)Rozgrzeje sie jak bokser przed wejściem na ring:):):):)