Ewelinka, nie nakręcaj sytuacij! :-)
Ewelinka, nie nakręcaj sytuacij! :-)
Powinnas za ten post dostac, za wchodzenie w czyjes prywatne zycie, mocno po uszach. To Ty obrazasz takimi wpisami i prowokujesz. A jeszcze dalej Twowje slowa:
"
Ty za to wymien z kim nie sypiasz, będzie o wiele prościej i zajmie mniej miejsca .".
Nie Twoja sprawa z kim kto sypial/sypia lub bedzie sypial. Zal Ci? Jestes bardzo zlosliwa i przytocze jeszcze takie porzekadlo:
"Kto z kim przestaje, takim sie staje".
A ja nie spie z nikim ehhhh... ciezkie jest zycie gwiazdy... :D
Cześć Jolek, tu ci zaraz przypiszą kogoś do spania, poczekaj ino trochę
nie lubie jak mi ktos cos wkreca :((((( oj nie nie.
Moncherie to tutaj jak gwiazda, bo kazdy sie jej zyciem interesuje. Ostatnio na forum sie czuje jak na takiej prawdziwej wsi, gdzie kazdy sie wtrynia w nie swoje sprawy... Czas na mnie, musze wracac do swojego miasteczka, bo dosyc ze pdp na zadooopiu, to na forum sie zaczyna tak robic. Oj....
Nie chce mi sie pakowac :(((((((((
A ja nie spie z nikim ehhhh... ciezkie jest zycie gwiazdy... :D
Ja również ,ale Panna:laska2:
A kiedy ty cały cas pisałaś o swojej nieszczęsnej szteli to nie czułaś się jak gwiazda??
Moncherie nie marudzi i nawet żali się z humorem.
Nikogo nie bronię bo tak ciebie jak i ją znam..........ale czy trochę cię nie ponosi "mondralo"?:)))
Znam ten ból, a jeszcze jakbym była gwiazdą, to przechlapane.:placz3::)))))
No ja chyba nic zlego nie napisalam :)) Tylko porownalam, ze niektorzy sie wtracaja w nie swoje sprawy, chyba blednie ewelin odczytalas mojego posta, no ale coz...
Nikt niczego źle nie napisał Jolciu...........a ja raczej "dobrze" odczytuję posty........w przeciwnym razie pytam....i nie obchodzi mnie czy ktoś ma mnie za debilkę czy nie:)))
No jednak moj zle odczytalas, bo ukasilas mnie :) Ja chcialam tez moncherie obronic, ale Ty odebralas to jako atak :) I nie uznaje siebie ze mondrale :))) no i niestety nie jestem az tak pyskata az ty, ale moze i lepiej.
hahahaha, nie mow o gwiazdach bo moze zostac to zle zinterpetowane jak moj post.
Jolcu to nie tak......jejku tu nie chodzi o to kto,jak,gdzie i kiedy:)
Wybacz ale.....i tu nie czytaj tego jako obrony bo tak nie jest..:)
Napisałaś jokoby to Moncherie była tutaj gwiazdą............a która z nas nie jest?...każda na swój sposób próbuje nią być:)
Niemniej jednak przeczytaj jeszce raz swojego posta........jak w mo..dę strzelił wygląda na....no cóż...nie obronę a negowanie jej wpisów.
Jolka jeśli jesteś bardziej pyskata ode mnie to lepiej się z tym nie wysuwaj..........bo to już bardzo źle:-)