Na wyjeździe #25

03 czerwca 2015 20:31 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

Jolcu to nie tak......jejku tu nie chodzi o to kto,jak,gdzie i kiedy:)
Wybacz ale.....i tu nie czytaj tego jako obrony bo tak nie jest..:)
Napisałaś jokoby to Moncherie była tutaj gwiazdą............a która z nas nie jest?...każda na swój sposób próbuje nią być:)
Niemniej jednak przeczytaj jeszce raz swojego posta........jak w mo..dę strzelił wygląda na....no cóż...nie obronę a negowanie jej wpisów.
Jolka jeśli jesteś bardziej pyskata ode mnie to lepiej się z tym nie wysuwaj..........bo to już bardzo źle:-)

Ewelin, nie wiem, czy masz okres , czy co normalnie.. Przecie napisalam. Nie JESETM az tak pyskata jak TY. I nie mam zamiaru sie z tym wychylac. Boze, coz Cie dzisiaj opetalo, zas pisalas na pochwalijkach, ze nie masz ochoty na forum, a pozniej ze lubisz pyskowki, po co ja ciaggniesz ? Wez sobie popyskuj z innym nie ze mna, bo nie lubie jak ktos mi psuje humor :///....

Odpusc sobie.
03 czerwca 2015 20:38
Jolek

Ewelin, nie wiem, czy masz okres , czy co normalnie.. Przecie napisalam. Nie JESETM az tak pyskata jak TY. I nie mam zamiaru sie z tym wychylac. Boze, coz Cie dzisiaj opetalo, zas pisalas na pochwalijkach, ze nie masz ochoty na forum, a pozniej ze lubisz pyskowki, po co ja ciaggniesz ? Wez sobie popyskuj z innym nie ze mna, bo nie lubie jak ktos mi psuje humor :///....

Odpusc sobie.

Słucham??
Nie obchodzą mnie inne tematy,-piszę tutaj z Tobą.
A kto bardziej pyskaty to raczej nikogo tu nie obchodzi!

Czy ja coś w pochwalijkach pisałam to nie wiem.....bo nie zwracam na to uwagi.
Ty napisałaś że też jesteś pyskata a może i bardziej..........z tego co gdzieś mi tu przed oczami przeleciało.
Trochę Cię ponosi Robaczku...........i nie odbieraj tego źle ale troszeczkę więcej tego świata musisz zobaczyć żeby się ze mną droczyć.
Co się z Tobą dzieje.........bo nie rozumiem.
03 czerwca 2015 20:44 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

Słucham??
Nie obchodzą mnie inne tematy,-piszę tutaj z Tobą.
A kto bardziej pyskaty to raczej nikogo tu nie obchodzi!

Czy ja coś w pochwalijkach pisałam to nie wiem.....bo nie zwracam na to uwagi.
Ty napisałaś że też jesteś pyskata a może i bardziej..........z tego co gdzieś mi tu przed oczami przeleciało.
Trochę Cię ponosi Robaczku...........i nie odbieraj tego źle ale troszeczkę więcej tego świata musisz zobaczyć żeby się ze mną droczyć.
Co się z Tobą dzieje.........bo nie rozumiem.

Niestety, odbieram Twoje posty jako atak. I to taki nagminny dzisiaj, a co do zobaczenia swiata moze i musze, moze i nie. Nie siedzisz we mnie i nie wiesz jakie doswidczenia zyciowe mam. I Zeby bylo jasne, nie zacytuje juz zadnego Twojego posta, po prostu ci ustapie w tej bezsensownej rozmowie...I tak Ewelin czuje sie jak gawiazda, taka mega gwiazda, zawsze sie tak czulam :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Wole, wgl nie pisac, bo zaraz ktos odbierze jako atak. 

03 czerwca 2015 20:47
Boże.Widzisz i nie grzmisz na to co tu się dzieje.???!!!!!
03 czerwca 2015 20:49 / 5 osobom podoba się ten post
Obżeram się naleśnikami, Zostaly jeszcze dwa, ktoś chętny ?
03 czerwca 2015 20:50 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Obżeram się naleśnikami, Zostaly jeszcze dwa, ktoś chętny ?

Ja bom glodna dzisiaj. A z czym ?:D
03 czerwca 2015 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Ja bom glodna dzisiaj. A z czym ?:D

Jolek mi krokiety zostały  :D chcesz?
03 czerwca 2015 20:51 / 2 osobom podoba się ten post
Wyboru nie ma, tylko dżem truskawkowy
03 czerwca 2015 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
Kasia00744

Jolek mi krokiety zostały  :D chcesz?

Kcem. Biere wszystko :D 
03 czerwca 2015 20:52
Jolek

Mam jeszcze rogaliki :P
03 czerwca 2015 20:54 / 2 osobom podoba się ten post
Kasia00744

Mam jeszcze rogaliki :P

Mam polskie ptasie mleczko, 1/2 opakowania
03 czerwca 2015 20:55
bieta

Mam polskie ptasie mleczko, 1/2 opakowania :-)

A ja mam ochotę na całe a nie pół hehehe, a rogalika chcesz?
Jolek

Niestety, odbieram Twoje posty jako atak. I to taki nagminny dzisiaj, a co do zobaczenia swiata moze i musze, moze i nie. Nie siedzisz we mnie i nie wiesz jakie doswidczenia zyciowe mam. I Zeby bylo jasne, nie zacytuje juz zadnego Twojego posta, po prostu ci ustapie w tej bezsensownej rozmowie...I tak Ewelin czuje sie jak gawiazda, taka mega gwiazda, zawsze sie tak czulam :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Wole, wgl nie pisac, bo zaraz ktos odbierze jako atak. 

Hmmm..........a cos z tego będę miała jak Cię zaatakuję??
Czytam Ciebie na podstawie Twoich daleko poprzednich postów.
I to fajnie,że czujesz się gwiazdą.....ja tego okreslenia nie nawidzę i w realu sobie go nie życzę...tutaj to co innego.
Rozmowę ze mną uważasz za bezsensowną(?)......okej........
Ja nie deklarowałam tego,że Twoich postów komentować nie będę:)
Powodzenia i zdrówka życzę:)
Jolek

Znaczy się chcesz przytyć
03 czerwca 2015 20:56 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

Mam polskie ptasie mleczko, 1/2 opakowania :-)

Poproszę............. całe 1/2