Szkoda palców na komentarze!
Szkoda palców na komentarze!
Zakładam klapki na oczy i udaję, że mam zwidy
Nie masz jakichś na zbyciu ? też by mi się przydały , bo takie wylewanie " szamba " na kogoś to już graniczy z chamstwem nie tylko z prostactwem ! ....odechciewa się tu już wchodzić .....
Dlatego co raz żadziej wchodzę
A było kiedyś tak fajnie.
Pamiętasz Gosiap..? i mnie śię odechciewa,,
Dajcie spokój,takie pyskówki wcale nie są złe...........to po prostu życie....nie róbmy z siebie świętych:))
No ale są granice............jeszcze trochę,i z pod palców tej pani poczytamy o klasie i kulturze:-)
Ps.Nie życzę sobie usówania tego wpisu nawet na życzenie:)
A dlaczego mnie akurat zacytowałaś??
czy ja coś ''pyskuje'' ??
No właśnie mi pyskujesz:-):-)
Nie no żartuję........tak bezinteresownię Ciebie zacytowałam......sorry:zakochana:
Miłośc gorsza od,,,, Tak mówią haaa, ok nie ma problemu Ewelin,,,
Margolciu, tego jeszcze brakuje bys sie publicznie chwalila, ze z mlekowa sypiasz... Dzieki za poprawienie humoru:) Potrzebowalam tego:)
Jakoś wszystkim obroncom uszedl obrazający mnie post Moncheri. Gratuluje. I jak zawsze, jedna otworzy paszcze a za nią banda niedopieszczonych, hahaha. Zenada, wiecej empatii, jak wy funkcjonujecie w pracy? Msciwe, zawistne wręcz agresywne, lwami winnyście sie opiekować. Palę linki mentolowe LM, co do was(tych ktore sie rozgdakały) macie kurze móżdżki, taki juz wasz urok....:wysmiewa:
Ja z nia tylko pracuje, a Ty Moncheri spałas z tym kims, nie widzisz zadnej róznicy? Z forum jestem na bieżaco dla Twojej wiadomosci.
Powinnas za ten post dostac, za wchodzenie w czyjes prywatne zycie, mocno po uszach. To Ty obrazasz takimi wpisami i prowokujesz. A jeszcze dalej Twowje slowa:
"
Ty za to wymien z kim nie sypiasz, będzie o wiele prościej i zajmie mniej miejsca .".
Nie Twoja sprawa z kim kto sypial/sypia lub bedzie sypial. Zal Ci? Jestes bardzo zlosliwa i przytocze jeszcze takie porzekadlo:
"Kto z kim przestaje, takim sie staje".
Żal doopę ściska Emilka........nic dobrego z tego(tej forumowej konwersacji) nie będzie.......daj mi z nią pofolgować........:)
Mój mąż był wojskowym ale często powtarzał,że na moją gębę nawet Chińczycy broni nie wymyślą:-):-)
Poczekaj na wpisy z klasą i inteligencją.....bo ja czekam:)