Na wyjeździe #25

03 czerwca 2015 17:26
ewelin1

Szkoda palców na komentarze!

Ewelin, ale oco Ci śię rozchodzi? he hee
03 czerwca 2015 17:30 / 8 osobom podoba się ten post
Gosiap

Zakładam klapki na oczy i udaję, że mam zwidy

Nie masz jakichś na zbyciu ? też by mi się przydały , bo takie wylewanie " szamba " na kogoś to już graniczy z chamstwem nie tylko z prostactwem ! ....odechciewa się tu już wchodzić .....
03 czerwca 2015 17:32 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nie masz jakichś na zbyciu ? też by mi się przydały , bo takie wylewanie " szamba " na kogoś to już graniczy z chamstwem nie tylko z prostactwem ! ....odechciewa się tu już wchodzić .....

Dlatego co raz żadziej wchodzę
03 czerwca 2015 17:33 / 2 osobom podoba się ten post
Gosiap

Dlatego co raz żadziej wchodzę

A było kiedyś tak fajnie.
Pamiętasz Gosiap..? i mnie śię odechciewa,,
03 czerwca 2015 17:34 / 3 osobom podoba się ten post
Nie wiem kogo masz na myśli siostro ale ja musiałam skomentować.......bo ten tekst aż w oczy kłuje!!!
Jak nigdy weszłam i oniemiałam.....no prawie nigdy
No żeby mi jeszcze kto do łóżka zaglądał...........masakra jakaś!!!
03 czerwca 2015 17:40
Ona_Lisa

A było kiedyś tak fajnie.
Pamiętasz Gosiap..? i mnie śię odechciewa,,

Dajcie spokój,takie pyskówki wcale nie są złe...........to po prostu życie....nie róbmy z siebie świętych:))
No ale są granice............jeszcze trochę,i z pod palców tej pani poczytamy o klasie i kulturze

Ps.Nie życzę sobie usówania tego wpisu nawet na życzenie:)
03 czerwca 2015 17:42 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

Dajcie spokój,takie pyskówki wcale nie są złe...........to po prostu życie....nie róbmy z siebie świętych:))
No ale są granice............jeszcze trochę,i z pod palców tej pani poczytamy o klasie i kulturze:-)

Ps.Nie życzę sobie usówania tego wpisu nawet na życzenie:)

A dlaczego mnie akurat zacytowałaś??
czy ja coś ''pyskuje'' ??
03 czerwca 2015 17:47
Ona_Lisa

A dlaczego mnie akurat zacytowałaś??
czy ja coś ''pyskuje'' ??

No właśnie mi pyskujesz

Nie no żartuję........tak bezinteresownię Ciebie zacytowałam......sorry
03 czerwca 2015 17:48 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

No właśnie mi pyskujesz:-):-)

Nie no żartuję........tak bezinteresownię Ciebie zacytowałam......sorry:zakochana:

Miłośc gorsza od,,,, Tak mówią haaa, ok nie ma problemu Ewelin,,,
03 czerwca 2015 17:50 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Miłośc gorsza od,,,, Tak mówią haaa, ok nie ma problemu Ewelin,,,

Masz rację z tą miłością..........ale chciałam się podlizać
03 czerwca 2015 18:58 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Margolciu, tego jeszcze brakuje bys sie publicznie chwalila, ze z mlekowa sypiasz... Dzieki za poprawienie humoru:) Potrzebowalam tego:)

Jakoś wszystkim obroncom uszedl obrazający mnie post Moncheri. Gratuluje. I jak zawsze, jedna otworzy paszcze a za nią banda niedopieszczonych, hahaha. Zenada, wiecej empatii, jak wy funkcjonujecie w pracy? Msciwe, zawistne wręcz agresywne, lwami winnyście sie opiekować. Palę linki mentolowe LM, co do was(tych ktore sie rozgdakały) macie kurze móżdżki, taki juz wasz urok....
03 czerwca 2015 19:12 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Jakoś wszystkim obroncom uszedl obrazający mnie post Moncheri. Gratuluje. I jak zawsze, jedna otworzy paszcze a za nią banda niedopieszczonych, hahaha. Zenada, wiecej empatii, jak wy funkcjonujecie w pracy? Msciwe, zawistne wręcz agresywne, lwami winnyście sie opiekować. Palę linki mentolowe LM, co do was(tych ktore sie rozgdakały) macie kurze móżdżki, taki juz wasz urok....:wysmiewa:

Margolciu przypuszczam,że mnie masz na myśli.....no nic dodać nic ująć ja paszczę mam.
Nie jestem tu obrońcą....nawet jeśli kogoś lubię to i tak powiem co myślę,ale to nie ten film.
Poszłaś po bandzie i gratulować możesz tylko sobie..jeśli uważasz,że jesteś gwiazdą.
Nie znam Cię ale po tym co napisałaś to bardzo bym chciała poznać Cię w realu.
Bo każdy mierzy swoją miarą..najczęściej.
Nie wiem co chciałaś osiągnąć przez ten wpis który ja jako pierwsza skomentowałam.......żaliłaś się czy chwaliłaś?:)
Wiesz tak po koleżeńsku nie wchodź ze mną w scysje........bo nasze wpisy będą nagminnie usówane....no w każdym razie moje.
Kura i móżdżek...........no okej..........to pokaż co w twojej mózgownicy się kryje.
Ale żeby nie było..ostrzegałam:)
03 czerwca 2015 19:14 / 10 osobom podoba się ten post
margolcia

Ja z nia tylko pracuje, a Ty Moncheri spałas z tym kims, nie widzisz zadnej róznicy? Z forum jestem na bieżaco dla Twojej wiadomosci.

Powinnas za ten post dostac, za wchodzenie w czyjes prywatne zycie, mocno po uszach. To Ty obrazasz takimi wpisami i prowokujesz. A jeszcze dalej Twowje slowa:
"
Ty za to wymien z kim nie sypiasz, będzie o wiele prościej i zajmie mniej miejsca .".

Nie Twoja sprawa z kim kto sypial/sypia lub bedzie sypial. Zal Ci? Jestes bardzo zlosliwa i przytocze jeszcze takie porzekadlo:
"Kto z kim przestaje, takim sie staje".
03 czerwca 2015 19:24 / 2 osobom podoba się ten post
emilia

Powinnas za ten post dostac, za wchodzenie w czyjes prywatne zycie, mocno po uszach. To Ty obrazasz takimi wpisami i prowokujesz. A jeszcze dalej Twowje slowa:
"
Ty za to wymien z kim nie sypiasz, będzie o wiele prościej i zajmie mniej miejsca .".

Nie Twoja sprawa z kim kto sypial/sypia lub bedzie sypial. Zal Ci? Jestes bardzo zlosliwa i przytocze jeszcze takie porzekadlo:
"Kto z kim przestaje, takim sie staje".

Żal doopę ściska Emilka........nic dobrego z tego(tej forumowej konwersacji) nie będzie.......daj mi z nią pofolgować........:)
Mój mąż był wojskowym ale często powtarzał,że na moją gębę nawet Chińczycy broni nie wymyślą
Poczekaj na wpisy z klasą i inteligencją.....bo ja czekam:)
03 czerwca 2015 19:28
ewelin1

Żal doopę ściska Emilka........nic dobrego z tego(tej forumowej konwersacji) nie będzie.......daj mi z nią pofolgować........:)
Mój mąż był wojskowym ale często powtarzał,że na moją gębę nawet Chińczycy broni nie wymyślą:-):-)
Poczekaj na wpisy z klasą i inteligencją.....bo ja czekam:)

Ewelinka, nie nakręcaj sytuacij!