Na wyjeździe #25

03 czerwca 2015 14:00 / 6 osobom podoba się ten post
margolcia

Moncheri, jakiś czas temu i co jakis czas do dzisiaj, wylewasz swoje prywatne pomyje na forum, to dopiero jest szaleństwo i prostactwo, zacznij wiec od swego domu, wywietrz i zmien własny smród na aromat np fiołkowy. Zaczynamy od żóltych kartek? Więc prosze pierwszą żólta dla moncheri, za psucie co jakis czas miłej forumowej atmosfery. Nad następnymi sie zastanowię....

Margolciu, ja rozumiem, ze pracujesz z "pania"m i dbac o poprawne stosunki w pracy trzeba, ale wybacz... Opozniona mocno na forum jestes z tego co widac... Po pierwsze, nie ja pralam brudy, a pomyjami oblewana bylam, a po drugie... Sprawdz sobie ostatni piatek w pochwalijkach:)Mila i przyjacielska atmosfera zapanowala w domu mym:)A za zolta kartke serdecznie dziekuje:)Bedzie slicznie pasowac do wystroju mej jadalni;)
03 czerwca 2015 14:05 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Margolciu, ja rozumiem, ze pracujesz z "pania"m i dbac o poprawne stosunki w pracy trzeba, ale wybacz... Opozniona mocno na forum jestes z tego co widac... Po pierwsze, nie ja pralam brudy, a pomyjami oblewana bylam, a po drugie... Sprawdz sobie ostatni piatek w pochwalijkach:)Mila i przyjacielska atmosfera zapanowala w domu mym:)A za zolta kartke serdecznie dziekuje:)Bedzie slicznie pasowac do wystroju mej jadalni;)

Ja z nia tylko pracuje, a Ty Moncheri spałas z tym kims, nie widzisz zadnej róznicy? Z forum jestem na bieżaco dla Twojej wiadomosci.
03 czerwca 2015 14:07 / 9 osobom podoba się ten post
Margolciu, tego jeszcze brakuje bys sie publicznie chwalila, ze z mlekowa sypiasz... Dzieki za poprawienie humoru:) Potrzebowalam tego:)
03 czerwca 2015 14:13 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Margolciu, tego jeszcze brakuje bys sie publicznie chwalila, ze z mlekowa sypiasz... Dzieki za poprawienie humoru:) Potrzebowalam tego:)

Bo z Tobą to juz nikt  nie chce. Bo cudo to prawdziwe cudo.Popatrz troche dalej niż z pod cuda widzisz.I daj mi spokój  forumowy adwokat sie znalazł.Mało ci do szcześcia potrzeba - bo wygladasz na taką - sądzc po twoich wpisach.Dwie ofiary forumowe robert i mleczko czy mleczko i robert.  Daj na luz.

Chyba sama sie zbanuje.Mam dość.
03 czerwca 2015 14:44
Sugeruję wszystkim żeby dali na luz.
03 czerwca 2015 14:51 / 2 osobom podoba się ten post
Znikam jak kamfora ...............
03 czerwca 2015 15:13 / 2 osobom podoba się ten post
Są jednak Polki we Freiburgu ;)
Poznałam już dwie ;)
Zawsze to inaczej czas leci na pauzie :)
03 czerwca 2015 15:55 / 4 osobom podoba się ten post
Gosiap

Znikam jak kamfora ...............

Nie tylko ty.
Ja wczoraj pojawiałam się i znikałam.
Jak ten Murzyn na pasach.
03 czerwca 2015 16:15
Marta

Nie tylko ty.
Ja wczoraj pojawiałam się i znikałam.
Jak ten Murzyn na pasach.

Może dzisiaj też czekasz,żeby komuś kulturalnie ''dowalic'' i znikniesz,,,,,,,, ?? he hee sory to nie złosliwie było.
03 czerwca 2015 16:49 / 3 osobom podoba się ten post
moncherie

A umawiajcie sie, Wagi, Panny.... Z zazdrosci nie pekne;) Moze nawet uda mi sie Ewelin namowic na jakiegos kielonka. Ona, tak jak ja, blizniaczka, wiec w miare rozrywkowa byc powinna:) I nudy zabijac nie bedzie musiala przynajmniej ten jeden raz:)

Tak Moncherie.......tylko w "miarunie" żem rozrywkowa
Szkoda że daleko ode mnie mieszkasz........albo ja jestem daleko od Ciebie haha:)
A w ogóle to gdzie Ty jesteś,-tzn.w jakim mieście?:)

Witam wszystkich:)
03 czerwca 2015 17:13 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Ty za to wymien z kim nie sypiasz, będzie o wiele prościej i zajmie mniej miejsca .
03 czerwca 2015 17:18 / 6 osobom podoba się ten post
margolcia

Ty za to wymien z kim nie sypiasz, będzie o wiele prościej i zajmie mniej miejsca .

Wie bitte?!!!
Sorry ale to mega prostackie posunięcie.....oczom nie wierzę!!!
03 czerwca 2015 17:21 / 3 osobom podoba się ten post
ewelin1

Wie bitte?!!!

ewelin, to juz nie po prochach jak pisala wczesniej andrea.,to juz trzeba stara onuce wyjarac, aby tak brukowo pisac, oj ludzie! czy ta praca albo tez brak jej , daje jakies chore sygnaly?
03 czerwca 2015 17:21 / 4 osobom podoba się ten post
ewelin1

Wie bitte?!!!

Zakładam klapki na oczy i udaję, że mam zwidy
03 czerwca 2015 17:25 / 1 osobie podoba się ten post
Szkoda palców na komentarze!