Na wyjeździe #25

03 czerwca 2015 21:30 / 5 osobom podoba się ten post
margolcia

:palka: Tobie juz zadne tabletki nie pomogą.

Co się z Tobą dzieje ? Margolcia , kiedyś takie wpisy to robiłaś dla " jaj " a teraz coś mi się wydaje , że na poważnie .....nie poznaję Ciebie , fajnej , zgrywuśnej kobity ! 
03 czerwca 2015 21:30 / 4 osobom podoba się ten post
Dziś slońce mocno grzało. Zapewne nie wszędzie, ale mniejsza o to. Niektóre posty usuwam, niektóre pozostawiam. Mam nadzieję że żadna ze stron nie poczuje się pokrzywdzona, bo "rozdałem" po równo. Dlaczego nie usunąłem wszystkich postów? -Dlatego że może niektórzy ich autorzy jak je przeczytają jutro w nieco zacienionym miejscu, to nie trzeba będzie ich upominać w przyszłości. Nikogo banować nie zamierzam. Przyjąłem że słońce grzało wszędzie równo, staram się być wyrozumiały wobec wpływu przyrody na nieszczęsne dzieci matki ziemi, którymi wszyscy jesteśmy.
03 czerwca 2015 21:34 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

A ja bym zjadla pierogiiiiiii :)))))))))

Coś się bardzo rozochociłaś na rarytasy. Chyba powiew domku czujesz ;))))))))))))))
Tutaj truskawki niezbyt smaczne, ale w domu trafisz akurat na sezon to rękawy w górę i zrób duży kopiec ;)))))))))))
A za dobrą radę poproszę o porcyjkę na wynos. Chętnie też bym zjadła. Zwłaszcza gdyby były już gotowe. Mniam mniam ;)))))))))))
03 czerwca 2015 21:36 / 8 osobom podoba się ten post
Moderatorze, dziekuje za wyjasnienie. Bo juz myslalam, ze podoba Ci sie jak ktos w stolowym, za przeproszeniem, na dywan sra...
Zamiast tu siedziec i czytac z kim to sypiam lub kto sypiac ze mna nie chce pojechalam sprawdzic czy Ingeborg zyje. A pozniej posiedzialam sobie na tarasie, z najblizszymi, sluchajac mojej ulubionej plytki... Ciary po plecach mi od tej muzyki lataja nadal:)
A pierogow z truskawkami tez bym zjadla. I chyba jutro namowie Cudo na nalesniki. Chociaz raczej nie. Goraco ma byc. Nikomu sie nie bedzie chcialo przy kuchence stac...
03 czerwca 2015 21:37
margolcia

:palka: Tobie juz zadne tabletki nie pomogą.

Zaraz skomentuję twój post tylko zapodam sobie moje tabsy.
03 czerwca 2015 21:38 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

oj ja też....
jak przyjadę to sama polepię :) lubię to bardzo :)

Mzap88, lepienie lubisz???? o to byśmy się zgrały ładnie, Ty lepisz ja jem .............. mniam, mniam
03 czerwca 2015 21:39 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Co się z Tobą dzieje ? Margolcia , kiedyś takie wpisy to robiłaś dla " jaj " a teraz coś mi się wydaje , że na poważnie .....nie poznaję Ciebie , fajnej , zgrywuśnej kobity ! 

Są tabsy które mi pomogą Baśka............takie dla jaj jak i bez nich.
03 czerwca 2015 21:41 / 1 osobie podoba się ten post
Gosiap

Mzap88, lepienie lubisz???? o to byśmy się zgrały ładnie, Ty lepisz ja jem .............. mniam, mniam

Jak mam wenę i dobry humor, to wszystko lubię- nawet lepienie pierogów :)
Ale bardziej niż pierogi to się jaram na jagodzianki, oczywiście selbstgemacht <3
03 czerwca 2015 21:41 / 5 osobom podoba się ten post
moncherie

Moderatorze, dziekuje za wyjasnienie. Bo juz myslalam, ze podoba Ci sie jak ktos w stolowym, za przeproszeniem, na dywan sra...
Zamiast tu siedziec i czytac z kim to sypiam lub kto sypiac ze mna nie chce pojechalam sprawdzic czy Ingeborg zyje. A pozniej posiedzialam sobie na tarasie, z najblizszymi, sluchajac mojej ulubionej plytki... Ciary po plecach mi od tej muzyki lataja nadal:)
A pierogow z truskawkami tez bym zjadla. I chyba jutro namowie Cudo na nalesniki. Chociaz raczej nie. Goraco ma byc. Nikomu sie nie bedzie chcialo przy kuchence stac...

A kto Ci każe stać przy kuchni?
Moja córka często powtarza, że miejsce kobiety jest w kuchni, gdzie przy kieliszku dobrego wina przygląda się jak jej facet gotuje ;))))))))))
Taka młodziutka dziewczyna wie co w trawie piszczy a Ty tu z garami wyskakujesz? ;))))))))))))))
03 czerwca 2015 21:48 / 1 osobie podoba się ten post
Wiesz coo.....ja ma w doopie takie klimaty.
Znowu został usunięty mój wpis,co to qwa ma być???
Znaczy,że niby mod trzyma z tymi mega inteligentnymi lasencjami tutaj?!!!!

Co tu jest kuźwa grane???
03 czerwca 2015 21:51 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Moja córka często powtarza, że miejsce kobiety jest w kuchni, gdzie przy kieliszku dobrego wina przygląda się jak jej facet gotuje ;))))))))))
Taka młodziutka dziewczyna wie co w trawie piszczy a Ty tu z garami wyskakujesz? ;))))))))))))))

Te młode dziewczyny to sobie potrafią tych facetów wytresować .............
Moja córka też tak ma...........
A ja co? Szkoda gadać, jakbym sobie sama nie ugotowała to licząc na moich facetów to bym............. z głodu umarła
03 czerwca 2015 21:54 / 2 osobom podoba się ten post
ewelin1

Są tabsy które mi pomogą Baśka............takie dla jaj jak i bez nich.

Przestań się wygłupiać , żadne tabsy Ci nie są potrzebne , bo dla " pozytywnie zakręconych " jeszcze takich nie wynalezli a dla złośliwców są , nazywają się : " ignoruj " czy jakoś tak ))))))))
03 czerwca 2015 21:54 / 2 osobom podoba się ten post
Gosiap

Te młode dziewczyny to sobie potrafią tych facetów wytresować .............
Moja córka też tak ma...........
A ja co? Szkoda gadać, jakbym sobie sama nie ugotowała to licząc na moich facetów to bym............. z głodu umarła

Nie narzekaj. Zawsze może być gorzej. Mnie do szału zawsze doprowadzało pytanie mojego małżona, gdzie są jego skarpety.
Dla wyjaśnienia mieszkamy w domu razem 20 lat i skarpety "od zawsze" są w tym samym miejscu. Niekiedy się zastanawiam jak teraz odnajduje właściwą szufladę
03 czerwca 2015 21:54
Konto użytkowniczki evelin1 zostało zablokowane. To już jest nudne celowe nakręcanie absurdalnej kłótni... przy użyciu wulgaryzmów - przesada!
03 czerwca 2015 21:56 / 4 osobom podoba się ten post
WSTENGA

wstenga, wlasnie doczekalam sie w swoim zyciu, ze nie musze stac przy garach jak mam wolne. Siedze dokladnie w kuchni dla towarzystwa i pije moje piwo, czasem lampke wina a Andy gotuje i to jaaak gotuje. Faceci maja bardziej wyczulone podniebienie niz kobiety. Doczekalam nagrody za tych wiele lat mieszania w garach :))))