:palka: Tobie juz zadne tabletki nie pomogą.
A ja bym zjadla pierogiiiiiii :)))))))))
oj ja też....
jak przyjadę to sama polepię :) lubię to bardzo :)
Co się z Tobą dzieje ? Margolcia , kiedyś takie wpisy to robiłaś dla " jaj " a teraz coś mi się wydaje , że na poważnie .....nie poznaję Ciebie , fajnej , zgrywuśnej kobity !
Mzap88, lepienie lubisz???? o to byśmy się zgrały ładnie, Ty lepisz ja jem .............. mniam, mniam
Moderatorze, dziekuje za wyjasnienie. Bo juz myslalam, ze podoba Ci sie jak ktos w stolowym, za przeproszeniem, na dywan sra...
Zamiast tu siedziec i czytac z kim to sypiam lub kto sypiac ze mna nie chce pojechalam sprawdzic czy Ingeborg zyje. A pozniej posiedzialam sobie na tarasie, z najblizszymi, sluchajac mojej ulubionej plytki... Ciary po plecach mi od tej muzyki lataja nadal:)
A pierogow z truskawkami tez bym zjadla. I chyba jutro namowie Cudo na nalesniki. Chociaz raczej nie. Goraco ma byc. Nikomu sie nie bedzie chcialo przy kuchence stac...
A kto Ci każe stać przy kuchni?
Moja córka często powtarza, że miejsce kobiety jest w kuchni, gdzie przy kieliszku dobrego wina przygląda się jak jej facet gotuje ;))))))))))
Taka młodziutka dziewczyna wie co w trawie piszczy a Ty tu z garami wyskakujesz? ;))))))))))))))
Są tabsy które mi pomogą Baśka............takie dla jaj jak i bez nich.
Te młode dziewczyny to sobie potrafią tych facetów wytresować .............
Moja córka też tak ma...........
A ja co? Szkoda gadać, jakbym sobie sama nie ugotowała to licząc na moich facetów to bym............. z głodu umarła
A kto Ci każe stać przy kuchni?
Moja córka często powtarza, że miejsce kobiety jest w kuchni, gdzie przy kieliszku dobrego wina przygląda się jak jej facet gotuje ;))))))))))
Taka młodziutka dziewczyna wie co w trawie piszczy a Ty tu z garami wyskakujesz? ;))))))))))))))