Na wyjeździe #25

03 czerwca 2015 21:59 / 2 osobom podoba się ten post
leni

wstenga, wlasnie doczekalam sie w swoim zyciu, ze nie musze stac przy garach jak mam wolne. Siedze dokladnie w kuchni dla towarzystwa i pije moje piwo, czasem lampke wina a Andy gotuje i to jaaak gotuje. Faceci maja bardziej wyczulone podniebienie niz kobiety. Doczekalam nagrody za tych wiele lat mieszania w garach :))))

I jak tu nie wierzyć, że za wszystko kiedyś przyjdzie nagroda. I to niekoniecznie trzeba czekać na niebo
03 czerwca 2015 22:14 / 2 osobom podoba się ten post
a to prawda, nie zastanowi się, nie pomyśli tylko działa.....
03 czerwca 2015 22:18 / 4 osobom podoba się ten post
Andrea, ewelin1 przegiela dzisiaj po calosci. Bo ona lubi pyskowki, i to ze je lubi  nie upowaznia, zeby kogos atakowac. Tak jhak mnie ? I o co ? Co jej zrobilam ? Po prostu ewelin albo ma zly humor, albo okres, albo cos innego sie jej dzialo, ze kazdego zaczepiala.... uwzalam ja za fajna kobietke, ale dzisiaj zmienilam calkowicie zdanie, bo zaczepila mnie i po co ?
03 czerwca 2015 22:21 / 7 osobom podoba się ten post
Moim zdaniem , Ewelin została zbanowana troche chyba na wyrost :( To nie w porządku Moderatorze, taki strzał bez ostrzeżenia :(
03 czerwca 2015 22:23 / 3 osobom podoba się ten post
WSTENGA

A kto Ci każe stać przy kuchni?
Moja córka często powtarza, że miejsce kobiety jest w kuchni, gdzie przy kieliszku dobrego wina przygląda się jak jej facet gotuje ;))))))))))
Taka młodziutka dziewczyna wie co w trawie piszczy a Ty tu z garami wyskakujesz? ;))))))))))))))

Tak wlasnie wyglada moje "gotowanie"u Cuda. Tylko teraz leki biore i wina pic mi nie wolno:(Jedyne co u niego w kuchni robic moge to ciasta piec:)                      Dokladnie tak odpowiedzialam na Twojego posta wczesniej, ale Modi usunal. Pewnie z rozpedu;)
03 czerwca 2015 22:28 / 3 osobom podoba się ten post
Dzisiaj byly dwie obietnice jesli chodzi o bany. Jedna, ze ktos sie sam zbanuje, druga, ze nie bedzie banow. Obiecanki-cacanki:(
To z Ewelin to zdecydowanie na wyrost. Inne wpisy tu dzisiaj byly. Bardziej obrazliwe....
Ech, nie chce mi sie juz...
03 czerwca 2015 22:30 / 2 osobom podoba się ten post
Dobranoc Kofani
03 czerwca 2015 22:28 / 2 osobom podoba się ten post
Bo nie chciałem nikogo banować. Upomnienie poszło do wszystkich - w zamian wulgaryzmy. To forum nie zejdzie do poziomu rynsztoka. Przyzwolenia na zachowania nieadekwatne do forum nie daję nigdy, ale że są tutaj sami dorośli ludzie, to rodzi się pytanie, czy powinienem kogokolwiek, kiedykolwiek upominać? Chyba nie?
03 czerwca 2015 22:30 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Tak wlasnie wyglada moje "gotowanie"u Cuda. Tylko teraz leki biore i wina pic mi nie wolno:(Jedyne co u niego w kuchni robic moge to ciasta piec:)                      Dokladnie tak odpowiedzialam na Twojego posta wczesniej, ale Modi usunal. Pewnie z rozpedu;)

moncherie,mialas napisac , ze Cudowi nie bedzie sie chcialo przy kuchni stac:)
03 czerwca 2015 22:35 / 4 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Bo nie chciałem nikogo banować. Upomnienie poszło do wszystkich - w zamian wulgaryzmy. To forum nie zejdzie do poziomu rynsztoka. Przyzwolenia na zachowania nieadekwatne do forum nie daję nigdy, ale że są tutaj sami dorośli ludzie, to rodzi się pytanie, czy powinienem kogokolwiek, kiedykolwiek upominać? Chyba nie?

Modus, ci co sa dorosli, zachowuja sie jak dorosli a dzieci musza jeszcze wiele sie uczyc i do nich trzeba miec cierpliwosc. Jestesmy opiekunkami i musimy trzymac bardzo nasze nerwy na wodzy , chyba ze sie komus miara przebierze. Takie moje skoromne zdanie i w wychowaniu klapsy w formie BANA nic nie pomoga. Agresja rodzi agresje
03 czerwca 2015 22:36
Modi, za szybko posty usuwasz....
03 czerwca 2015 22:37
Jolek

Modi, za szybko posty usuwasz....

Jolek, jedziesz w piatek?
03 czerwca 2015 22:39 / 1 osobie podoba się ten post
leni

Jolek, jedziesz w piatek?

tak, wkoncu... wezme urlup od forum tez :P
03 czerwca 2015 22:52 / 1 osobie podoba się ten post
leni

moncherie,mialas napisac , ze Cudowi nie bedzie sie chcialo przy kuchni stac:)

Myslisz, ze wtedy post nie bylby usuniety?
03 czerwca 2015 22:55 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Moim zdaniem , Ewelin została zbanowana troche chyba na wyrost :( To nie w porządku Moderatorze, taki strzał bez ostrzeżenia :(

Wez no Doda czytaj wszystkie posty a nie wybiórczo ! nie czytałaś Jolkowego posta dokładnie ? No ! Jolek wyraznie napisała , że Ewelina ją zaczepiała i po co ? nooooo ! ......))))))))))))))))))))))