Na wyjeździe #25

03 czerwca 2015 23:01 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Myslisz, ze wtedy post nie bylby usuniety?:-)

Moncherie,  ja mysle, ze nie poczulas sie urazona moim postem, bo ja nie mialam nic zlego na mysli :)
03 czerwca 2015 23:03 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek, zwariowalas???? Mialabym sie na Ciebie gniewac? Mnie ciezko urazic. Jak ktos zyje w zgodzie ze soba to ciezko mu dokopac:) A Ty za "swojska" jestes bym Cie miala o zle intencje podejrzewac:)
03 czerwca 2015 23:06 / 12 osobom podoba się ten post
Zastanów się człowieku co robisz,cierpisz na bezmózgowie a niby zatrudniasz opiekunki.Nawet jeśli jest to zdjecie w internecie ,nie masz prawa go publikować bez zgody.Tyle w temacie,mogę nawet mieć zablokowane konto.Na miejscu tej osoby nie zostawiła bym tego spokojnie.
03 czerwca 2015 23:22 / 5 osobom podoba się ten post
Jeszcze żaden post nie podniósł mi tak cisnienia jak ten ,Ciebie nie da się tolerować a co dopiero współpracować? Zniknij stąd jak najszybciej.
03 czerwca 2015 23:26 / 3 osobom podoba się ten post
Nie rzucaj słów na wiatr bo juz pare razy odchodziłas. Przypomnij sobie ile to razy przez całą swoja  obecność na forum poprzez swoje wypowiedzi raniłas ludzi. jak ktos nie jest lub nie był po twojej mysli to swoimi komentarzami tepiłas taka osobę. Nie bedę tu wypisywał imion lub pseudonimów forumowych. to co dajesz innym ,tak naprawde dajesz sobie .pozdrowienia dla Baski, kolejnej uczciwej opiekunki
03 czerwca 2015 23:29 / 2 osobom podoba się ten post
ewa1966

Jeszcze żaden post nie podniósł mi tak cisnienia jak ten ,Ciebie nie da się tolerować a co dopiero współpracować? Zniknij stąd jak najszybciej.

03 czerwca 2015 23:30 / 11 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Wez no Doda czytaj wszystkie posty a nie wybiórczo ! nie czytałaś Jolkowego posta dokładnie ? No ! Jolek wyraznie napisała , że Ewelina ją zaczepiała i po co ? nooooo ! ......:-)))))))))))))))))))))))

Arabasiu, czytam wszystkie posty dokładnie. Nie komentuje pyskówek od dłuższego juz czasu prawie wcale, bo co i rusz, po prostu opadają mi ręce. Nie wydaje mi się, zeby Ewelin obraziła czy zaczepiała Jolek. Jolek jest młoda, temperamentna w słowach, ponadto umęczona niefajną Stellą, wiec mogła zle odebrac post Ewelin, natomiast inne osoby swoimi wystąpieniami dzisiejszymi, potwierdziły tylko moją opinię o nich. Niestety , należy zapłakać nad ich chamstwem, prostactwem i  bezczelnoscią , bo obrzydzenie zmieniło się w litość:((((((((((((

Idę sobie poczytać, a wypowiadać się będę w przyjemniejszych tematach
03 czerwca 2015 23:37 / 1 osobie podoba się ten post
robert72

Domowe sposoby na nadciśnienie tętnicze

http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/uklad-krwionosny/domowe-sposoby-na-nadcisnienie-jak-obnizyc-cisnienie-tetnicze-bez-leko_41463.html

Nie potrzebuję domowych metod ,jestem pielęgniarką.a do Ciebie stare dobre "nie pamięta wół jak cielęciem był".
03 czerwca 2015 23:39 / 2 osobom podoba się ten post
Obejrzałem pogodę, pani w telewizornii powiedziała, że od piątku w całych Niemczech ma być słonecznie ,ciepło i dużo świeżego powietrza. To ostatnie mnie najbardziej ucieszyło
03 czerwca 2015 23:41 / 3 osobom podoba się ten post
ewa1966

Nie potrzebuję domowych metod ,jestem pielęgniarką.a do Ciebie stare dobre "nie pamięta wół jak cielęciem był".

Wół jestem teraz bo pracuję od rana do wieczora i w międzyczasie podjadam cielęcinę
03 czerwca 2015 23:44 / 4 osobom podoba się ten post
robert72

Wół jestem teraz bo pracuję od rana do wieczora i w międzyczasie podjadam cielęcinę

Nie masz posłuchu w swoim otoczeniu to mącisz na forum,smutne .Od rana do wieczora to pracują opiekunki .
03 czerwca 2015 23:45 / 7 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Dziś slońce mocno grzało. Zapewne nie wszędzie, ale mniejsza o to. Niektóre posty usuwam, niektóre pozostawiam. Mam nadzieję że żadna ze stron nie poczuje się pokrzywdzona, bo "rozdałem" po równo. Dlaczego nie usunąłem wszystkich postów? -Dlatego że może niektórzy ich autorzy jak je przeczytają jutro w nieco zacienionym miejscu, to nie trzeba będzie ich upominać w przyszłości. Nikogo banować nie zamierzam. Przyjąłem że słońce grzało wszędzie równo, staram się być wyrozumiały wobec wpływu przyrody na nieszczęsne dzieci matki ziemi, którymi wszyscy jesteśmy.

A jutro ma być jeszcze cieplej,
to tu sie bedzie dopiero działo,
wpadnę poczytac............
03 czerwca 2015 23:51 / 2 osobom podoba się ten post
ewa1966

Nie masz posłuchu w swoim otoczeniu to mącisz na forum,smutne .Od rana do wieczora to pracują opiekunki .

No, jutro zrobie kilkqa zdjęc jak parcuje opiekunki i wieczorkiem wrzucę na ogół.Jedna tak ciężko przez ostatni miesiąc pracowała ,ze rachunek za telefon przyszedł na 205 euro
03 czerwca 2015 23:59 / 3 osobom podoba się ten post
robert72

No, jutro zrobie kilkqa zdjęc jak parcuje opiekunki i wieczorkiem wrzucę na ogół.:-)Jedna tak ciężko przez ostatni miesiąc pracowała ,ze rachunek za telefon przyszedł na 205 euro

Już wiem ,dlaczego się raczej wieczorami udzielasz:D,Wenę masz jak talala,Bo jesteś pewnie po piwkach.Popatrz na pisownię:D
04 czerwca 2015 00:02 / 1 osobie podoba się ten post
ewa1966

Już wiem ,dlaczego się raczej wieczorami udzielasz:D,Wenę masz jak talala,Bo jesteś pewnie po piwkach.Popatrz na pisownię:D

Juz kiedys wspominanona forum  o tym, ze czasem jakaś litera może umknąć.Nie każdy jest tak elokwentny jak Ty