Myslisz, ze wtedy post nie bylby usuniety?:-)
Myslisz, ze wtedy post nie bylby usuniety?:-)
Jeszcze żaden post nie podniósł mi tak cisnienia jak ten ,Ciebie nie da się tolerować a co dopiero współpracować? Zniknij stąd jak najszybciej.
Wez no Doda czytaj wszystkie posty a nie wybiórczo ! nie czytałaś Jolkowego posta dokładnie ? No ! Jolek wyraznie napisała , że Ewelina ją zaczepiała i po co ? nooooo ! ......:-)))))))))))))))))))))))
Domowe sposoby na nadciśnienie tętnicze
http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/uklad-krwionosny/domowe-sposoby-na-nadcisnienie-jak-obnizyc-cisnienie-tetnicze-bez-leko_41463.html
Nie potrzebuję domowych metod ,jestem pielęgniarką.a do Ciebie stare dobre "nie pamięta wół jak cielęciem był".
Wół jestem teraz bo pracuję od rana do wieczora i w międzyczasie podjadam cielęcinę
Dziś slońce mocno grzało. Zapewne nie wszędzie, ale mniejsza o to. Niektóre posty usuwam, niektóre pozostawiam. Mam nadzieję że żadna ze stron nie poczuje się pokrzywdzona, bo "rozdałem" po równo. Dlaczego nie usunąłem wszystkich postów? -Dlatego że może niektórzy ich autorzy jak je przeczytają jutro w nieco zacienionym miejscu, to nie trzeba będzie ich upominać w przyszłości. Nikogo banować nie zamierzam. Przyjąłem że słońce grzało wszędzie równo, staram się być wyrozumiały wobec wpływu przyrody na nieszczęsne dzieci matki ziemi, którymi wszyscy jesteśmy.
Nie masz posłuchu w swoim otoczeniu to mącisz na forum,smutne .Od rana do wieczora to pracują opiekunki .
No, jutro zrobie kilkqa zdjęc jak parcuje opiekunki i wieczorkiem wrzucę na ogół.:-)Jedna tak ciężko przez ostatni miesiąc pracowała ,ze rachunek za telefon przyszedł na 205 euro
Już wiem ,dlaczego się raczej wieczorami udzielasz:D,Wenę masz jak talala,Bo jesteś pewnie po piwkach.Popatrz na pisownię:D