Na wyjeździe #25

04 czerwca 2015 00:04 / 12 osobom podoba się ten post
robert72

Nie rzucaj słów na wiatr bo juz pare razy odchodziłas. Przypomnij sobie ile to razy przez całą swoja  obecność na forum poprzez swoje wypowiedzi raniłas ludzi. jak ktos nie jest lub nie był po twojej mysli to swoimi komentarzami tepiłas taka osobę. Nie bedę tu wypisywał imion lub pseudonimów forumowych. to co dajesz innym ,tak naprawde dajesz sobie .pozdrowienia dla Baski, kolejnej uczciwej opiekunki:-)

Protestuje przeciw Twoim insynuacjom wobec Andrejki i Emili, gdy tylko zawitalam przed trzema laty na Opiekunkowo otrzymywalam wsparcie od nich i wiele innych opiekunek /czesciowo lub czasowo nieudzielajacych sie/. W ostatnim czasie rzadko jestem czynnym uczestnikiem  na Forum, ale czytam i wyciagam wnioski. Wlasnie dzieki m.in.  takim osobom jak Emilia czy Andrejka Forum utrzymuje poziom. Co moge napisac o Tobie czytajac Twoje wpisy... niewydarzony jakis jestes i tyle...

Jolek trzymaj sie:)))
04 czerwca 2015 00:10 / 1 osobie podoba się ten post
robert72

Juz kiedys wspominanona forum  o tym, ze czasem jakaś litera może umknąć.Nie każdy jest tak elokwentny jak Ty:-)

Ewidetnie prowokujesz.Co do mojej elokwencji:wiesz noe znając mnie jest ok.To jest ostatni Twój post na który odpisuję.Dla mnie jesteś złośliwyalbo niezróważniony.Wybór należy do Ciebie:D
04 czerwca 2015 06:39 / 4 osobom podoba się ten post
doda1961

Arabasiu, czytam wszystkie posty dokładnie. Nie komentuje pyskówek od dłuższego juz czasu prawie wcale, bo co i rusz, po prostu opadają mi ręce. Nie wydaje mi się, zeby Ewelin obraziła czy zaczepiała Jolek. Jolek jest młoda, temperamentna w słowach, ponadto umęczona niefajną Stellą, wiec mogła zle odebrac post Ewelin, natomiast inne osoby swoimi wystąpieniami dzisiejszymi, potwierdziły tylko moją opinię o nich. Niestety , należy zapłakać nad ich chamstwem, prostactwem i  bezczelnoscią , bo obrzydzenie zmieniło się w litość:((((((((((((

Idę sobie poczytać, a wypowiadać się będę w przyjemniejszych tematach:pisanie na forum:

Dodaaaa ! oj, widzę , że i Tobie się nerwówa udzieliła , przecież zawsze odczytywałaś mnie " rozumnie " to nie zauważyłaś , że już se jaja z tego wszystkiego robię ??? Doduś , ani mi za tym ani za tamtym , ale Jolek mnie rozbawiła tymi słowami " po co mnie zaczepiała ? " .....a Ewelina ? Ewelina to fajna kobita z jajami , nie wiem , nie czytałam tego niby wulgarnego posta , ale uważam , że wulgarnym można też być i w " białych rękawiczkach " i jakoś to uchodzi płazem !!!.....Doda , znasz mnie trochę , więc jak na końcu posta będzie roześmiana mordka i jeszcze "kupa " nawiasików to znaczy , że się zgrywam , jak tylko mordka tzn. , że sympatycznie , pogodnie ............wez se notesik i pospisuj " moje szyfry " , chyba literków na dobre nie zapomniała ? )))))))))))))))).
04 czerwca 2015 06:57 / 10 osobom podoba się ten post
robert72

Nie rzucaj słów na wiatr bo juz pare razy odchodziłas. Przypomnij sobie ile to razy przez całą swoja  obecność na forum poprzez swoje wypowiedzi raniłas ludzi. jak ktos nie jest lub nie był po twojej mysli to swoimi komentarzami tepiłas taka osobę. Nie bedę tu wypisywał imion lub pseudonimów forumowych. to co dajesz innym ,tak naprawde dajesz sobie .pozdrowienia dla Baski, kolejnej uczciwej opiekunki:-)

No i dopiąłeś swego , brawooooo ! wreszcie ujawniłeś imię koleżanki ! a co tam niech ma , niech wszyscy wiedzą !.....tylko nie pomyślałeś i jednym : Basiek to jest nas tu od groma i ciut , ciut i najwyżej ludzie będą się domyślać , która z nich należy do tych " kolejnych uczciwych "....wiesz co ? nie raz napisałeś coś fajnego z czym się zgadzałam , podobało mi się , ale to było tylko raz od wielkiego dzwonu ......a teraz zrobię to w " białych rękawiczkach " , może nie wylecę z forum : cholerka , nie znam angielskiego , po za paroma , zwykłymi słowami , więc nie będę sobie robiła obciachu , żeby pisać z błędami , ale jest taka popularna , amerykańska gra zespołowa , nie wiem jak się po angielsku ją piszę to napiszę pierwszą literę " B " po naszemu to się po prostu " palant " nazywa ...............dla mnie to właśnie takie osoby jak Ty są " P a l a n t a m i " ........ sorry za duże litery w określeniach " Ty , Palant " , ale to z rozpędu napisałam , nie z " szacunku " dla osoby ........((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
04 czerwca 2015 07:09 / 8 osobom podoba się ten post
Gdybym wczoraj wiedziala, ze piszac posta do Moda z prosba o pomoc w utrzymaniu dobrej atmosfery w "moim" domu wywolam takie reakcje, palce bym sobie polamala. Dopiero dzisiaj zrozumialam czemu Modi tego posta usunal. Nie bylo w nim wulgaryzmow, nie bylo insynuacji, ze ktos z kims sypia... Bylo tylko stwierdzenie, ze do domu swego nie wpuszczam nieodpowiednich ludzi i nie pozwalam im psuc milej atmosfery w nim panujacej. Postem tym wywolalam najpierw Margolcie, a za nia, zadny krwi niczym wampir, pojawil sie Robert.... i zepsulam i tak juz slabiutka atmosfere:( W dodatku zaplacila za to Ewelin. Nie wiem co napisala, Modi rzeczywiscie bardzo szybko posty usuwal, ale nie sadze by poziomem jeszcze nizej spadla niz jedna z "pan"m. Byloby to mianowicie ogromna sztuka. Smutne to wszystko.
I mam prosbe do tych, ktore maja kontakt z Ewelin. Przekazcie jej, ze juz za nia tesknie. Wzbogacala to forum. I to nie ona powinna ponosic konsekwecje dnia wczorajszego.
04 czerwca 2015 07:22 / 3 osobom podoba się ten post
moncherie

Gdybym wczoraj wiedziala, ze piszac posta do Moda z prosba o pomoc w utrzymaniu dobrej atmosfery w "moim" domu wywolam takie reakcje, palce bym sobie polamala. Dopiero dzisiaj zrozumialam czemu Modi tego posta usunal. Nie bylo w nim wulgaryzmow, nie bylo insynuacji, ze ktos z kims sypia... Bylo tylko stwierdzenie, ze do domu swego nie wpuszczam nieodpowiednich ludzi i nie pozwalam im psuc milej atmosfery w nim panujacej. Postem tym wywolalam najpierw Margolcie, a za nia, zadny krwi niczym wampir, pojawil sie Robert.... i zepsulam i tak juz slabiutka atmosfere:( W dodatku zaplacila za to Ewelin. Nie wiem co napisala, Modi rzeczywiscie bardzo szybko posty usuwal, ale nie sadze by poziomem jeszcze nizej spadla niz jedna z "pan"m. Byloby to mianowicie ogromna sztuka. Smutne to wszystko.
I mam prosbe do tych, ktore maja kontakt z Ewelin. Przekazcie jej, ze juz za nia tesknie. Wzbogacala to forum. I to nie ona powinna ponosic konsekwecje dnia wczorajszego.

Goska, czy ja coś piszę lub napisałem na Twój temat? Zdrowiej i jak znajdziesz czas zadzwoń.
04 czerwca 2015 07:26 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No i dopiąłeś swego , brawooooo ! wreszcie ujawniłeś imię koleżanki ! a co tam niech ma , niech wszyscy wiedzą !.....tylko nie pomyślałeś i jednym : Basiek to jest nas tu od groma i ciut , ciut i najwyżej ludzie będą się domyślać , która z nich należy do tych " kolejnych uczciwych "....wiesz co ? nie raz napisałeś coś fajnego z czym się zgadzałam , podobało mi się , ale to było tylko raz od wielkiego dzwonu ......a teraz zrobię to w " białych rękawiczkach " , może nie wylecę z forum : cholerka , nie znam angielskiego , po za paroma , zwykłymi słowami , więc nie będę sobie robiła obciachu , żeby pisać z błędami , ale jest taka popularna , amerykańska gra zespołowa , nie wiem jak się po angielsku ją piszę to napiszę pierwszą literę " B " po naszemu to się po prostu " palant " nazywa ...............dla mnie to właśnie takie osoby jak Ty są " P a l a n t a m i " ........ sorry za duże litery w określeniach " Ty , Palant " , ale to z rozpędu napisałam , nie z " szacunku " dla osoby ........:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

04 czerwca 2015 07:28 / 8 osobom podoba się ten post
Niestety (a może "stety") Ewelin była/jest szczerą kobitką,która pisała wprost,bez zawoalowania co jej się nie podoba.
Nie dziwię się,że w ferworze dyskusjizdenerwowana "poleciała" "językiem potocznym".
Ja wchodzę na forum późno,mam więc możliwość chłodnego ocenienia sytuacji-już po kłótni...

Wtedy też się wiele zauważa,np obłudnie miłe posty też,w których czai się zośliwośc na pierwszy rzut oka niezauważalne.

Mimo wszystko, post do konkretnej osoby,w którym "stoi" - "Napisz lepiej,z kim nie sypiasz będzie krócej" (to nie dosłowny cytat) też nazwałabym wulgaryzmem....
To takie moje osobiste zdanie.

Sorki za chaotyczne pisanie,ale muszę już leciec do mojej Hanncheen....
04 czerwca 2015 07:31 / 4 osobom podoba się ten post
Z całej awantury jeden wpis wyłowiłam,ktory powinien byc wydrukowany,żeby był zawsze pod ręką

A kto to uzywa na forum określeń typu: ty robaku (to do igi) uderzę cie w twarz (to do mnie) popaprańcu,że nie wspomnę zmasowanego ataku na roberta (wiśnia.andrea i emilia) itd itp. Az sie cisnie pod palce zeby napisać "uczył Marcin  Marcina a sam .............................. " a potem piszecie,że agresja rodzi agresje.To wina Moderatora.Na betrojenkach nie ma takich wpisów.Bo tam można napisać z kulturą a tu wpaść i walnąć kogoś.O! to jest cała ideologia dobrze ułozonych opiekunek.

Jeju jak to sie wartości zmieniaja pod wpływem tem.powietrza.Nie pierwszy to raz i nie ostatni. (będę cytowała kogo chce i kiedy chce)

EVelin - wracaj!!!!!!!
04 czerwca 2015 07:32 / 2 osobom podoba się ten post
robert72

Goska, czy ja coś piszę lub napisałem na Twój temat? Zdrowiej i jak znajdziesz czas zadzwoń.

Nie, do mnie nie. Ale szarpiesz sie tu prawie ze wszystkimi. Po co Ci to?
04 czerwca 2015 07:36 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No i dopiąłeś swego , brawooooo ! wreszcie ujawniłeś imię koleżanki ! a co tam niech ma , niech wszyscy wiedzą !.....tylko nie pomyślałeś i jednym : Basiek to jest nas tu od groma i ciut , ciut i najwyżej ludzie będą się domyślać , która z nich należy do tych " kolejnych uczciwych "....wiesz co ? nie raz napisałeś coś fajnego z czym się zgadzałam , podobało mi się , ale to było tylko raz od wielkiego dzwonu ......a teraz zrobię to w " białych rękawiczkach " , może nie wylecę z forum : cholerka , nie znam angielskiego , po za paroma , zwykłymi słowami , więc nie będę sobie robiła obciachu , żeby pisać z błędami , ale jest taka popularna , amerykańska gra zespołowa , nie wiem jak się po angielsku ją piszę to napiszę pierwszą literę " B " po naszemu to się po prostu " palant " nazywa ...............dla mnie to właśnie takie osoby jak Ty są " P a l a n t a m i " ........ sorry za duże litery w określeniach " Ty , Palant " , ale to z rozpędu napisałam , nie z " szacunku " dla osoby ........:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Aha i jeszcze jedno, zamiast przesiadywać całymi dniami na forum może warto byłoby sie podszkolic w języku angielskim.Nie musiałabys sobie robić obciachu w przyszłości.Zawsze to łatwiej kawe zamówić,zapytac o drogę w przypadku kiedy się zboczyło.To jednak trudno zrealizowac szczególnie w przypadku bardzo intensywnej pracy i braku czasu wolnego.
04 czerwca 2015 07:41 / 3 osobom podoba się ten post
Dziś jest święto Bożego Ciała , należę do katolików praktykujących " okazjonalnie " - chrzciny , śluby , pogrzeby - do kościoła lubię wejść jak nikogo w nim nie ma , bądz jest parę osób . Jestem na wygnaniu , na procesję nie pójdę , ale wiecie co ? postanowiłam uczcić to święto a Wy zrobicie jak chcecie
04 czerwca 2015 07:43 / 3 osobom podoba się ten post
Kolega do mnie zadzwonił, szuka pustaków,najlepiej dwukomorowych z okolic Monachium lub dolnej Bawarii.
04 czerwca 2015 07:43
robert72

Aha i jeszcze jedno, zamiast przesiadywać całymi dniami na forum może warto byłoby sie podszkolic w języku angielskim.Nie musiałabys sobie robić obciachu w przyszłości.Zawsze to łatwiej kawe zamówić,zapytac o drogę w przypadku kiedy się zboczyło.To jednak trudno zrealizowac szczególnie w przypadku bardzo intensywnej pracy i braku czasu wolnego.

Boże Ciało - odpowiem Ci jutro ......
04 czerwca 2015 07:48 / 2 osobom podoba się ten post
Arabrab, nie jestem katoliczka wcale. Ale dzisiaj pojde w Twoje slady.