robert72Nie rzucaj słów na wiatr bo juz pare razy odchodziłas. Przypomnij sobie ile to razy przez całą swoja obecność na forum poprzez swoje wypowiedzi raniłas ludzi. jak ktos nie jest lub nie był po twojej mysli to swoimi komentarzami tepiłas taka osobę. Nie bedę tu wypisywał imion lub pseudonimów forumowych. to co dajesz innym ,tak naprawde dajesz sobie .pozdrowienia dla Baski, kolejnej uczciwej opiekunki:-)
No i dopiąłeś swego , brawooooo ! wreszcie ujawniłeś imię koleżanki ! a co tam niech ma , niech wszyscy wiedzą !.....tylko nie pomyślałeś i jednym : Basiek to jest nas tu od groma i ciut , ciut i najwyżej ludzie będą się domyślać , która z nich należy do tych " kolejnych uczciwych "....wiesz co ? nie raz napisałeś coś fajnego z czym się zgadzałam , podobało mi się , ale to było tylko raz od wielkiego dzwonu ......a teraz zrobię to w " białych rękawiczkach " , może nie wylecę z forum : cholerka , nie znam angielskiego , po za paroma , zwykłymi słowami , więc nie będę sobie robiła obciachu , żeby pisać z błędami , ale jest taka popularna , amerykańska gra zespołowa , nie wiem jak się po angielsku ją piszę to napiszę pierwszą literę " B " po naszemu to się po prostu " palant " nazywa ...............dla mnie to właśnie takie osoby jak Ty są " P a l a n t a m i " ........ sorry za duże litery w określeniach " Ty , Palant " , ale to z rozpędu napisałam , nie z " szacunku " dla osoby ........

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((