Na wyjeździe #25

17 czerwca 2015 19:17 / 3 osobom podoba się ten post
Lawenda

Tylko błagam, nie pisz jeszcze,że okolica piękna. Tego już nie zdzierżę, wystarczy mi,że Lena ma basen a balutka cała wyspę do własnej dyspozycji. ;)

Ha-ha-ha- to jest dorzucę od siebie Lawendo, że ja też mam basen tu gdzie jestem, tyle, że pusty...bo niesprecyzowałaś jaki chcesz, a jak taki ci starcza, to mogę ci dać namiary na moją obecną stellę ;)
17 czerwca 2015 19:20
slonecznie

Ha-ha-ha- to jest dorzucę od siebie Lawendo, że ja też mam basen tu gdzie jestem, tyle, że pusty...bo niesprecyzowałaś jaki chcesz, a jak taki ci starcza, to mogę ci dać namiary na moją obecną stellę ;)

Serdecznie dziękuję.
Jednakowoż nie skorzystam.
17 czerwca 2015 19:20 / 2 osobom podoba się ten post
Dooooopsko mnie boli od siedzenia......
17 czerwca 2015 19:22 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Lawendo-piękna:)
Berlin Spandau, okolica cicha, zielona, blisko jezioro, do sklepów dobra komunikacja.Piękny dom z ogrodem:)

Nieeeee!
W dodatku do domu bym miała rzut beretem....
17 czerwca 2015 19:27 / 4 osobom podoba się ten post
Lawenda

Tylko błagam, nie pisz jeszcze,że okolica piękna. Tego już nie zdzierżę, wystarczy mi,że Lena ma basen a balutka cała wyspę do własnej dyspozycji. ;)

Lawendo wyspa wspaniała ale pogoda do du-y Nawet nie mogę wygrzać na piasku starych gnatów.Ale mam nadzieję,że i pogoda się zlituje nad ciężko pracującą opiekunką 
17 czerwca 2015 19:28 / 5 osobom podoba się ten post
AgataW

Dooooopsko mnie boli od siedzenia......:-)

A mnie rośnie 
17 czerwca 2015 19:54 / 1 osobie podoba się ten post
balutka

A mnie rośnie :strzela z bicza:

Ja chyba przez to ze sie w dzien wyginam....to mi nie rosnie i stala wage mam juz dluuuuuugo...ale w sumie moi rodzice tez maja figury to po kim ma mi rosnac....a w sumie to nawet bym chciala miec ciut wieksza dooooopke.....
17 czerwca 2015 19:55 / 1 osobie podoba się ten post
ivetta

Dziwy jak z bajki ,ale bywa i tak.
Przed sobą mam książkę pt,,Klejnot Medyny''-Sherry Jones.Na okładce jesteś Ty ,a w środku też różne cudaczności(nie doczytałam do końca jeszcze).
Porównanie jak najbardziej trafione.Życzę miłej pracy i dobrej współpracy z PDP.

Ha....dzięki za podsunięcie pomysłu. Właśnie sobie zakupiłam na Allegro za całe 7 pln. Po przyjeździe będę miała co czytać albo co ze sobą zabrać na stellę do czytania. Tak się  rozpędziłam, że kupiłam jeszcze "W poszukiwaniu Afryki" za całe 8 pln. Nie wiem co się stało ale mam wrażenie, że książki na Allegro staniały albo mi się tylko tak wydaje.
17 czerwca 2015 20:09 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Nieeeee!

Ja też. Zaledwie 2 h i 50 min pociągiem. Dlaczego ten świat jest taki niesprawiedliwy? Ja najwyżej  mogę liczyć na skąpe babcie o trudnym charakterze ....buuuu. 
17 czerwca 2015 20:19 / 5 osobom podoba się ten post
Alina

Ja też. Zaledwie 2 h i 50 min pociągiem. Dlaczego ten świat jest taki niesprawiedliwy? Ja najwyżej  mogę liczyć na skąpe babcie o trudnym charakterze ....buuuu. 

Alinko, kazdy ma swoje zadanie na tym ziemskim padole. Jestes poskramiaczem czarownic za garnek zupy:(  Nie martw sie kochana, coraz bardziej przez to poznajesz siebie. Jakbys miala kase i poszla do wrozki zapytac o to , jaka naprawde jestes, nie uwierzylabys w to , co ona by Ci powiedziala. Zapewne nie raz bylas zaskoczona swoja reakcje na prowokacje Hexy:))))
17 czerwca 2015 20:25
EDI -  widze Cie!!!!!!!!! gdzie jestes, czy już w pracy?
17 czerwca 2015 20:38
tina 100%

Witajcie po ciemnej stronie mocy:)
Wygląda na to, że dobrze trafiłam, babcia nie taka leżąca jak mi się marzyło, ale jest ok:). Spokojna, przyjazna osoba, porusza się sama na Elektorolstuhllu, potrafi sama parę kroków ze specjalną laską przejść, sama na wózek się przesiądzie, czy na toaletę.Biorąc pod uwagę fakt, że 2 lata temu była ona osobą całkowicie leżącą po udarze, to rehabilitacja okazała się naprawdę skuteczna.Mam codziennie 2-3 godz pauzy i jeden dzień w tygodniu cały wolny.Syn pdp informatyk, bardzo przyjazny człowiek, jej siostrzenica pielęgniarka na emeryturze-nic mi dziś zrobić nie dała, ugotowała obiadek.Mogę tu kupować co mię się spodoba i gotowac co mię sie spodoba-jeśli przy okazji będzie pdp smakować- to już niczego więcej oczekiwać nie można;)).

Tina, ojej ja chcę też do Berlina, choć ode mnie 6,7 godzin jazdy , teraz mam 25 godzin , różnica jest.....oj jest...
Pozdrawiam i oby tak dalej u Ciebie..
17 czerwca 2015 20:47 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

Ha....dzięki za podsunięcie pomysłu. Właśnie sobie zakupiłam na Allegro za całe 7 pln. Po przyjeździe będę miała co czytać albo co ze sobą zabrać na stellę do czytania. Tak się  rozpędziłam, że kupiłam jeszcze "W poszukiwaniu Afryki" za całe 8 pln. Nie wiem co się stało ale mam wrażenie, że książki na Allegro staniały albo mi się tylko tak wydaje.

Ja również mam ochotę na małe zakupy. Ale szukam "Błękitnokrwiści", całej serii. Na razie nie ma. A jak nie znajdę to musi mi mała wgrać na e-booka.
17 czerwca 2015 20:55 / 1 osobie podoba się ten post
anerik

Tina, ojej ja chcę też do Berlina, choć ode mnie 6,7 godzin jazdy , teraz mam 25 godzin , różnica jest.....oj jest...
Pozdrawiam i oby tak dalej u Ciebie..

Oby:)
Mam nadzieję ,że nie starają tylko zrobić dobrego wrażenia, no ale to w praniu wyjdzie.Na razie nie mam się do czego przyczepić.Własnie wrócilismy ze spaceru, chcieli mi pokazac okolicę, no i wygonili mnie spać, co bym wypoczęła:).
17 czerwca 2015 20:57 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Nieeeee!

Ja tyż mam bliziutko:)