Cieszy mnie jedno nie robie zakupów ,bo sama nie chciałam i nie lubie tego robic .A wszystko wyjdzie w praniu ,choc juz widac po nich ze sa w porządku :-)
Cieszy mnie jedno nie robie zakupów ,bo sama nie chciałam i nie lubie tego robic .A wszystko wyjdzie w praniu ,choc juz widac po nich ze sa w porządku :-)
Najgorsze ze nie umiem pływać :-)ale doszli do wniosku ze mogę się trochę popluskać Tak kombinowali abym skorzystała z tego basenu Rodzina przesympatyczna :-)
A ja mam właśnie paskudne doświadczenia odnośnie zakupów czynionych przez córkę podopiecznej... Brrr!
Lubię sama, od prawie dwóch lat jestem w jednym miejscu, w piekarni i kiosku już nawet nie pytają po co przyszłam ... :D
w jakiej okolicy jestes?? miejscowość ? to na relaks przyjedziemy:kapiel:
Z tego co po lodówce widzę nie oszczędzają na jedzeniu :-)wszystko wysoka półka, nawet 6 zgrzewek Coca coli zakupili Gdybym miała ochotę to córka pokazała gdzie stoi :-)
Z tego co po lodówce widzę nie oszczędzają na jedzeniu :-)wszystko wysoka półka, nawet 6 zgrzewek Coca coli zakupili Gdybym miała ochotę to córka pokazała gdzie stoi :-)
Mój kolejny kontrakt zbliża się ku końcowi. I wczoraj w łóżku naszła mnie taka dziwna konkluzja:
O ile prostsza i niej męcząca byłaby nasza praca, gdyby nie obecność "rodziny, która wspiera opiekunkę w pracy".
Czasami sami PDP są mniej uciążliwi niż ich "zdrowa" rodzina.
Potrzebuję urlopu :-)
Mój kolejny kontrakt zbliża się ku końcowi. I wczoraj w łóżku naszła mnie taka dziwna konkluzja:
O ile prostsza i niej męcząca byłaby nasza praca, gdyby nie obecność "rodziny, która wspiera opiekunkę w pracy".
Witam wszystkie i chcę się pochwalić jak zostałam dziś miło zaskoczona .Przyjechałam w nowe miejsce jako pierwsza opiekunka :-)Rodzina zaskoczyła mnie pozytywnie a więc zostałam przesympatycznie przyjęta ,na obiad zaserwowano mi szparagi w sosie Holenderskim do tego prawdziwa szynka włoska i wiele dziwnych rzeczy ....Mój pokój został urządzony w mojej obecności a każda rzecz była ze mną konsultowana i wszystko robili aby mi się podobało .Zostałam wypytana co najbardziej lubię jeść i czy mam jakieś specjalne życzenia .:-)Nie sprzątam ,bo przychodzi dziewczyna do sprzątania dwa razy w tygodniu i mam tylko powierzchownie sprzątać .Babcia bardzo sympatyczna lubi czytac gazety i cały dzień spędza przed tv a o godzinie 21 już idzie spać i bierze tabletkę nasenną .....:-)W domu jak w bajce a ogród przyprawia o zawrót głowy i jeszcze dodam że mam do dyspozycji basen :-)
Za to ja pływam świetnie. Świat jest niesprawiedliwy, dlaczego ja nie mam szteli z basenem????