Babcia w psychiatryku wypadla z lozka i ma polamane biodro i noge....
Babcia w psychiatryku wypadla z lozka i ma polamane biodro i noge....
Wlasnie wrocilam z ogrodu pojadlam niemytych czeresni prosto z drzewa i zajrzalam na termometr- 47 stopni w sloncu pokazuje a ma skale tylko do 50. Ciekawe czy wystarcz skali ? Goraco jak w piekle :diabel2:
Tez tutaj mam czeresienkę i tak o koło 18,30 idziemy siadamy i jemy ,żeby tylko nie było niespodzianek ....:-)
Dlatego nie zagladalam, ale jakos gorzkawo mi sie w buzi zrobilo? Moze z wkladką bialkowa były? :rozmysla:
Łał.......ale sie narobiło????
Jak ona byla w domu to ja ja pilnowalam...dzien i noc...praktycznie nie spalam....
I ciesze sie bardzo ze nie powiedza ze stalo sie to przy opiekunce z Polski....bo roznie z nimi bywa....
I dzieki mojemu zapalowi i silnej woli potrafilam jak moglam ja przypilnowac...
Tyle w tym temacie...
A teraz robie sobie maseczke...maluje paznokcie...salon pieknosci otworzylam u babuni w domeczku...:-)
Posiedziałam trochę na wspólnym taraso-trawniku i odetchnełam chłodniejszym powietrzem. Nagle jak zwykle od kilku dni podjezdża sąsiad w pięknym czarnym audi ( jedyny który nie mówi nam dzień dobry) pytam wiec sasiadów czy to jakiś dyrektor ze taki wazny ? Sąsiad odpowiada...Nie , to tylko Polak. Pierwsze 5 sękund zaniemówiłam a potem dostałam ataku smiechu. Dawno się tak serdecznie nie usmiałam.
Nie podoba mi sie tu, siedzę jak za karę ale takie momenty odstresowuja mnie. Nie ma jak być dupkiem w DE hahahaha
gosia to sa Polacy za granica i wiesz dlaczego sie mowi, ze Polak Polakowi wilkiem. Przekonalam sie na wlasnej skorze i nie tesknie za kontaktami tutaj z moimi rodakami. Nie wszyscy sa tacy, ale wiekszosc