Moze ktos wie czy mozna i gdzie zamowic obuwie dla pdp,czy mozna przez kase to zrobic?? ,Pdp jedna stope ma ok,druga natomiast wystaje duzy haluks ,wiec kupno butow normalnych odpada.
Moze ktos wie czy mozna i gdzie zamowic obuwie dla pdp,czy mozna przez kase to zrobic?? ,Pdp jedna stope ma ok,druga natomiast wystaje duzy haluks ,wiec kupno butow normalnych odpada.
Najlepiej do Sanitäthaus się wybrać i pdp na miejscu przymierzy. Na pewno rodzina pdp wie, gdzie znajdują się w okolicy takie sklepy, ale czy kasa za to zwraca, to nie wiem.
Dzieki Tina musze sama poszperac tak bedzie najlepiej babcia nie ma rodziny a wiesz jak to czasami obcy trzymaja piecze,ze czasami wszystko opada,
Ludzie nie zmieniaja sie tylko dlatego, ze wyjechali poza granice swojego kraju.
W naszym kraju tez tak jest. Tyle, ze tutaj to bardziej widac.
Witajcie....od rana słońce wali w moje okna, gdzie nie ma rolet, ale są czerwoniuśkie zasłony ((((
Jednak mam farta, bo wczoraj wieczorem szperałam w garażu i we wszystkich innych pomieszczeniach "magazynowych"
i udało się; znalazłam na wysokiej szafie, tuż pod sufitem wiatraczek, całkiem sporych rozmiarów :-)
Obmiotłam "kręciołka" swoim sprzętem z pajęczyn, wypucowałam i szaleje dmuchawiec jak szalony.
Na najmniejszych obrotach słychać go chyba u sąsiadów :-), ale najważniejsze, że chłodzi moją górę i dół :-)
Wcale mi to nie przeszkadza,że ktoś tak postepuje - widocznie dobrze sie z tym czuje gdyby było inaczej to by sie zmienił.Polacy nie są jakims ewenementem w tej dziedzienie.Tez nie lubię natrętnych zaczepek - i rozumiem takie osoby.Nie wszyscy są tak wylewni,że z kazdym spotkanym Polakiek czy Polką chcą się zaprzyjaźnić czy poznać.Mam grono przyjaciól,ktorym ufam i mi to wystarczy.Najlepiej to komus zwracać uwagę a samemu nie odpuszczać.
Spotykacie często dziewczyny ktore są zatrudnione prze firmy krzaki to może dla własnego bezpieczeństwa unikaja szerszych kontaktów. Przeciez Marta pisała,ze Polacy donosy piszą.Nie wiem skąd to wie, ale trzeba to tez brać pod uwagę.Nikt na czole nie ma napisane,że jest ucziwym,porządnym Polakiem czy Polką.