Na wyjeździe #26

03 lipca 2015 18:05 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Iiiii, pewnie jak to uczynny Niemiec by się zgoooodził;).

Ja do zjazdu do domu jeszcze 2 tyg mam, to wsio zejdzie:) No nic, jeszcze raz sie przypiekę;)).

Tina ja do wzjazdu mam jeszcze 10 dzionków , ale zadbam o to ,żeby opalenizna nie zeszła .
Jutro poprawka nad rzeką tym razem , a codziennie na balkonie do południa się smażę .
Więc mężuś będzie smarował tu i tam .
03 lipca 2015 19:02 / 3 osobom podoba się ten post
Jak ja się cieszę że tu jest ogród... Kawałek trawnika parę krzaków porzeczek, truskawek i kwiatki jakieś; z zasady unikam jak ognia wszelkiego kontaktu z pracami ogrodowymi, nawet we własnym domu - no nie mam ręki i juz... - ale w takie dni jak ostatnie to jak wybawienie...
Po półtorej godziny na leżaczku trochę w słońcu, trochę w cieniu i zaczęłam wyglądać jak podsmażona pieczarka ;)
Przede mną kolejna weekendowa wizyta córek PDP i półtora dnia wolnego. Taaa... nie mam nic przeciwko wizytom rodzinki, hi hi :D
Basen jest niedaleko, odkryty. A kawałek dalej park wodny, gdyby pogoda postanowiła sie odmienić ;)
03 lipca 2015 19:03 / 5 osobom podoba się ten post
Lili

Jak ja się cieszę że tu jest ogród... Kawałek trawnika parę krzaków porzeczek, truskawek i kwiatki jakieś; z zasady unikam jak ognia wszelkiego kontaktu z pracami ogrodowymi, nawet we własnym domu - no nie mam ręki i juz... - ale w takie dni jak ostatnie to jak wybawienie...
Po półtorej godziny na leżaczku trochę w słońcu, trochę w cieniu i zaczęłam wyglądać jak podsmażona pieczarka ;)
Przede mną kolejna weekendowa wizyta córek PDP i półtora dnia wolnego. Taaa... nie mam nic przeciwko wizytom rodzinki, hi hi :D
Basen jest niedaleko, odkryty. A kawałek dalej park wodny, gdyby pogoda postanowiła sie odmienić ;)

ales Ty ladna Lili....milo patrzec..
03 lipca 2015 19:06 / 4 osobom podoba się ten post
ania52

ales Ty ladna Lili....milo patrzec..

Dziękuję! Podobno zakochanie tak działa 
03 lipca 2015 19:11 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

Dziękuję! Podobno zakochanie tak działa :slodki krolik:

jestes tego zywym przykladem..pozdrawiam..
03 lipca 2015 19:24 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

Dziękuję! Podobno zakochanie tak działa :slodki krolik:

Jest jeszcze jeden stan kiedy kobieta ładnieje ale tego Ci nie życzę chyba, że naprawdę byś chciała.
03 lipca 2015 20:44
Isek, co u Ciebie nowego?
03 lipca 2015 20:51 / 2 osobom podoba się ten post
A ja sie ciesze, ze ucieklam ze swojego mieszkania Ze w ogole mam mozliwosc ucieczki... Termometr w ciagu dnia wskazywal 38,5 stopnia. W cieniu W radio upierali sie, ze temp.max.na dzisiaj w moim rejonie to 36. Pewnie w innym rejonie bylam U Cuda temperatura identyczna, ale dom wiekszy, ladnie zacieniony. Do tego ogrod. Dzieci juz posiedzialy w basenikach i ozyly Ja sie wyspalam Bylam dzisiaj u ortopedy. Na operacje chce mnie wyslac. Nie zgodzilam sie. Pojde jeszcze do drugiego. Jak i on nalegac bedzie to sie zastanowie. Na razie bede miala rehabilitacje. Dzieci z Cudem kolacje robia, a ja szybko pod prysznic wskoczyc jeszcze musze. Zmyc poty z calego dnia...
03 lipca 2015 20:55 / 4 osobom podoba się ten post
moncherie

A ja sie ciesze, ze ucieklam ze swojego mieszkania:-) Ze w ogole mam mozliwosc ucieczki... Termometr w ciagu dnia wskazywal 38,5 stopnia. W cieniu:-) W radio upierali sie, ze temp.max.na dzisiaj w moim rejonie to 36. Pewnie w innym rejonie bylam:-) U Cuda temperatura identyczna, ale dom wiekszy, ladnie zacieniony. Do tego ogrod. Dzieci juz posiedzialy w basenikach i ozyly:-) Ja sie wyspalam:-) Bylam dzisiaj u ortopedy. Na operacje chce mnie wyslac. Nie zgodzilam sie. Pojde jeszcze do drugiego. Jak i on nalegac bedzie to sie zastanowie. Na razie bede miala rehabilitacje. Dzieci z Cudem kolacje robia, a ja szybko pod prysznic wskoczyc jeszcze musze. Zmyc poty z calego dnia...

Warto tak wode marnowac,po co sie myc i tak zaraz zas poty Ci wyjda,jak tylko dzieci polozysz  
03 lipca 2015 20:58 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

A ja sie ciesze, ze ucieklam ze swojego mieszkania:-) Ze w ogole mam mozliwosc ucieczki... Termometr w ciagu dnia wskazywal 38,5 stopnia. W cieniu:-) W radio upierali sie, ze temp.max.na dzisiaj w moim rejonie to 36. Pewnie w innym rejonie bylam:-) U Cuda temperatura identyczna, ale dom wiekszy, ladnie zacieniony. Do tego ogrod. Dzieci juz posiedzialy w basenikach i ozyly:-) Ja sie wyspalam:-) Bylam dzisiaj u ortopedy. Na operacje chce mnie wyslac. Nie zgodzilam sie. Pojde jeszcze do drugiego. Jak i on nalegac bedzie to sie zastanowie. Na razie bede miala rehabilitacje. Dzieci z Cudem kolacje robia, a ja szybko pod prysznic wskoczyc jeszcze musze. Zmyc poty z calego dnia...

Znaczy sie, ze nie bedzie zadnej burzy u Was, takiej, zeby do mnie dotarla??? Psia kosc, ledwo zyje... Nie ma czym oddychac...
03 lipca 2015 21:01 / 6 osobom podoba się ten post
emilia

Znaczy sie, ze nie bedzie zadnej burzy u Was, takiej, zeby do mnie dotarla??? Psia kosc, ledwo zyje... Nie ma czym oddychac...

Ja w przeciwienstwie do Ciebie mam czym oddychac i chetnie obdaruje ,no moze nawet z trzy kobity  
03 lipca 2015 21:06 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Ja w przeciwienstwie do Ciebie mam czym oddychac i chetnie obdaruje ,no moze nawet z trzy kobity:-) :-) :-) 

Ja też się chętnie podzielę
03 lipca 2015 21:10 / 5 osobom podoba się ten post
magdzie

Warto tak wode marnowac,po co sie myc i tak zaraz zas poty Ci wyjda,jak tylko dzieci polozysz:-) :-) :-) 

Warto, warto... Cudo ma wode bez kamienia. I do tego mydlo z duza zawartoscia oliwy z oliwek... Skora po tym bajka A tamte poty inne niz te z calego dnia, z miejskim pylem zmieszane Dobrze, ze sie zdrzemnelam to sil starczyLeni wczoraj napisala o swojej pierwszej nocy z Andym i tak ciagle o tym mysle... Niemozliwe, zeby Andy cos wspolnego z Cudem mial...Ale ta cala noc wypelniona seksem dziwnie znajomo mi brzmi... Czyzby to cecha narodowa?
03 lipca 2015 22:00
Moja babunia umiera ...ach ;-(
03 lipca 2015 22:04
moncherie

Warto, warto... Cudo ma wode bez kamienia. I do tego mydlo z duza zawartoscia oliwy z oliwek... Skora po tym bajka:-) A tamte poty inne niz te z calego dnia, z miejskim pylem zmieszane:-) Dobrze, ze sie zdrzemnelam to sil starczy:-)Leni wczoraj napisala o swojej pierwszej nocy z Andym i tak ciagle o tym mysle... Niemozliwe, zeby Andy cos wspolnego z Cudem mial...Ale ta cala noc wypelniona seksem dziwnie znajomo mi brzmi... Czyzby to cecha narodowa?:yo:

Bo Polka jest najlepsza