Na wyjeździe #26

04 lipca 2015 14:29 / 1 osobie podoba się ten post
agama

To mam je jeszcze raz wstawić ? Na jak długo? Teraz trzymałam tak z 5 min.ale tylko we wrzatku.

Muszę Ci odpisać a juz zamykalam mojego przyjaciela na wyjeżdzie.W zimna wode.Włóz o szklanki kawalek folii aluminiowe wsyp soli i te  łańcuszki  niech postaja z pol h. zagladaj jak bedą czyste to wyciągni.
04 lipca 2015 14:53
ewita

Super- dzięki!!!Ostatnio nie mogłam ręki z dzbanka wyciągnąć- jakoś się udało,a tu taki doskonały patent!!!:-)

Czytam z zainteresowaniem.Super!Zaraz idę eksperymentować.
04 lipca 2015 15:26 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Potrzebuję porady.
Nosze trzy srebrne łancuszki-kazdy z inna zawieszkai kazdy z nich wiele dla mnie znaczy :-)
Rano podczas mycia wszystko było OK. Patrze ja po obiedzie a one czoooorneee jak swieta ziemia!
Czysciłam pastą,gotowałam w foli aluminiowej z sola-troche przejasniały ale nie dokońca.
Znacie jakieś inne sposoby? A moze to jakieś choróbsko?

Mi tak ciemnieje biżuteria jak za bardzo zakwasze organizm. Wydaje mi sie ze to nie groźna choroba. Najlepiej zeby jakaś pigułka się wypowiedziała

Ostatnio jak kupowałam kolczyki u jubilera to dostałam taka magiczna ściereczke do czyszczenia i działa.
04 lipca 2015 15:33 / 1 osobie podoba się ten post
Lift wannowy.Pomocy ,za nic nie mogę wyjąć ustrojstwa ,które muszę naładować.Jest to nowy nabytek u PDP i raczej nie chciałabym zepsuć.Kombinowałam na wszystkie strony ,ale myślę,że to coś trzeba potraktować prostym myśleniem ,a nie siłą.
04 lipca 2015 15:36 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Lift wannowy.Pomocy ,za nic nie mogę wyjąć ustrojstwa ,które muszę naładować.Jest to nowy nabytek u PDP i raczej nie chciałabym zepsuć.Kombinowałam na wszystkie strony ,ale myślę,że to coś trzeba potraktować prostym myśleniem ,a nie siłą.

U mnie ta bateria znajduje się w oparciu od góry się wklada ale normalne bez problemu bez żadnego zabezpieczenia się wklada,i wyjmuje,u Ciebie też jest tak od góry wkłada sie?
04 lipca 2015 15:46 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

U mnie ta bateria znajduje się w oparciu od góry się wklada ale normalne bez problemu bez żadnego zabezpieczenia się wklada,i wyjmuje,u Ciebie też jest tak od góry wkłada sie?

Dzięki.Instrukcję obsługi przeszedł syn,a ja to duch święty.Już wyjełam ,jak mi napisałaś .Wiedziałam ,że to będzie prosto i szybko.Ale jak się nie wie to się kombinuje.A gerat mamy od wczoraj.Dzięki Malina.
04 lipca 2015 15:53 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Dzięki.Instrukcję obsługi przeszedł syn,a ja to duch święty.Już wyjełam ,jak mi napisałaś .Wiedziałam ,że to będzie prosto i szybko.Ale jak się nie wie to się kombinuje.A gerat mamy od wczoraj.Dzięki Malina.

Nie ma za co wiadomo przecież nie wszystko wiemy,też kompinowałam jak mi bateria padła.
04 lipca 2015 17:05 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Potrzebuję porady.
Nosze trzy srebrne łancuszki-kazdy z inna zawieszkai kazdy z nich wiele dla mnie znaczy :-)
Rano podczas mycia wszystko było OK. Patrze ja po obiedzie a one czoooorneee jak swieta ziemia!
Czysciłam pastą,gotowałam w foli aluminiowej z sola-troche przejasniały ale nie dokońca.
Znacie jakieś inne sposoby? A moze to jakieś choróbsko?

Mam kolczyki ze srebra, których nie noszę, leżąc- ściemniały.Znalazłam coś w necie na ten temat, wydaje się logiczne.http://blog.bizutik.pl/poradnik/ciemnienie-srebrnej-bizuterii-5-mitow/          A może by Correga pomogła?
04 lipca 2015 17:08
agama

To mam je jeszcze raz wstawić ? Na jak długo? Teraz trzymałam tak z 5 min.ale tylko we wrzatku.

No i jak Twoje srebo Aga doszło do blasku?
04 lipca 2015 18:56
Tym busem co dzis mial wypadek kolo Dusseldorf podrozowali Wielkopolanie z Francji przez Belgie((((
04 lipca 2015 19:15
tina 100%

Mam kolczyki ze srebra, których nie noszę, leżąc- ściemniały.Znalazłam coś w necie na ten temat, wydaje się logiczne.http://blog.bizutik.pl/poradnik/ciemnienie-srebrnej-bizuterii-5-mitow/          A może by Correga pomogła?

Kto wie? Jeszcze nie próbowałam
Dzieki za linka:)
04 lipca 2015 19:16
mleczko1

No i jak Twoje srebo Aga doszło do blasku?

Niestety jeszcze nie:(
Ale dam mu szansę :)
04 lipca 2015 19:20 / 5 osobom podoba się ten post
Ludzie!!! Deszcz!!! Pada pada pada u mnie!
04 lipca 2015 19:23
Marta

Daj trochę,ja jestem 5 km od granicy Francuskiej może i do mnie dojdzie,puki co nic się nie dzieje
04 lipca 2015 19:27 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

Ja padam !  a z nieba ani kropli